上一頁下一頁
發新話題

講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
138  20.1k

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-3-20 11:28 發表 查看引用來源
可唔可以話當你開始想擁有呢個男人嘅時候,就已經輸咗🤣

要好咬文嚼字咁回答你
如果你 "呢個" 只係指果位SP 佢本人, 咁我只可以承認

in general 咁講則係未必, 輸/ 失敗只係因為遇上錯o既人
我同SP 好幾次o既對話, 我都表示 "曾經即係上次分手之後我係有諗過從此之後唔再拍拖,
因為我覺得自己其實唔識愛人同尊重人, 但時間長左其實總係仲有d 渴望遇上一個我可以為佢無私奉獻o既男人"
而佢o既回應則一次又一次依然係果句, 佢完全唔會考慮, 就算係o既話佢亦只會對新感覺剛開始,
果段仲係互相探索了解o既過程同時間有興趣, 佢只中意新鮮感

我輸係輸在媾仔功力尚淺! 有能力挑起人地性慾, 令人想佔有我身體,
但未有本事令人由心而發咁去愛上我, 同埋有信心為左守護我而向其他誘惑說不

係呀,講你之前個SP。話你輸,因為你嘗試打破你哋只係 SP 嘅屬性,希望佔有呢個男人,希望佢愛你,咁你哋開始嘅初衷就會走樣。同埋 in general,你呢個 SP 好稱職
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 11:48 發表 查看引用來源

要好咬文嚼字咁回答你
如果你 "呢個" 只係指果位SP 佢本人, 咁我只可以承認

in general 咁講則係未必, 輸/ 失敗只係因為遇上錯o既人
我同SP 好幾次o既對話, 我都表示 "曾經即係上次分手之後我係有諗過從此之 ...

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-3-20 12:35 發表 查看引用來源
係呀,講你之前個SP。話你輸,因為你嘗試打破你哋只係 SP 嘅屬性,希望佔有呢個男人,希望佢愛你,咁你哋開始嘅初衷就會走樣。同埋 in general,你呢個 SP 好稱職

...
完全同意呀,我亦發現有性無愛嘅關係其實唔啱我

SP 呢個遊戲唔係咁多男女玩得起,要有番咁上下絕情冷血先得,又或者咁講,要其中一個有番咁上下犯賤先會有 SP 呢樣嘢存在(好似同對方講,你得閒就嚟玩我啦,我ok架)
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 14:42 發表 查看引用來源

完全同意呀,我亦發現有性無愛嘅關係其實唔啱我

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-19 18:32 發表 查看引用來源

(烈酒的酒精濃度通常在40-50%之間.當混合不同種類的酒飲時,人體需要更長的時間來完全代謝酒精,這可能會導致酒精在體內停留的時間更長,從而使人更容易醉倒.) 唔係我講🤣網上方便解釋你知.

你可以試下只飲啤酒幾杯. ...
謝謝知識分享。

不過,
溝酒飲,人容易不適,吐返啲酒出尼好傷,又敗興。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 10:16 發表 查看引用來源

開始o左冇耐之後, 我問過佢一次其實佢享受o既究竟係乜
咁就要由我地點玩講起: 全部鞭打我地都係用籐條作為工具, 最少係頭一次"體驗課"冇記錯係二十鞭,
之後一般都係standard o既五十, 最高俾佢打過八十籐, 咩感受 ...
妳意思是忍耐打屁股的疼痛可以鍛練情緒控制…

那麼在辦公室走廊就聽到遠處房間內罵人聲音的事 妳又怎樣解釋?🤨

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 11:37 發表 查看引用來源

頂... 你都講到咁, 本宮仲可以點辦呢?
不過魔鬼身材四個字收返佢, 我仲有少少自知之明o既

小時候做o既壞事, 離不開屋企搞破壞整爛野, 玩水玩火 (etv 睇得多嘛, 我中意睇科學科, 成日話唔知將個咩加熱會點點點, ...
身材指的不一定要是大胸好嗎😁

倒是挺欣賞uncle 獨到的思想

妳說案情的事 總會有些不牽涉家庭以外的人吧? 說那些不就沒有了暴露身份的擔憂了嗎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 09:33 發表 查看引用來源

其實係咁o既, 交合過程人人差唔多, 你我諗過做過o既肯定已經有人做過晒o架啦
反而行為背後o既心路歷程同埋兩個人之間除左性以外o既交流先最有味道囉... 我係咁睇 ...
種種事既牽引,對於我另一半既道德枷鎖,要一齊,又放手...一直輪迴好多次.互相影響.由以為係sp又唔係,弄到互沉又浮番上面,又再沉.
有時間分享

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 10:16 發表 查看引用來源

開始o左冇耐之後, 我問過佢一次其實佢享受o既究竟係乜
咁就要由我地點玩講起: 全部鞭打我地都係用籐條作為工具, 最少係頭一次"體驗課"冇記錯係二十鞭,
之後一般都係standard o既五十, 最高俾佢打過八十籐, 咩感受 ...
培育出師姐耐性和強心態.
諗起自己細過太曳成日比家人用藤條打,到大有種渴望用藤條以罪名鞭打番人.一直潛係心裡未試過.試左可能會上癮😅

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-3-20 15:56 發表 查看引用來源
SP 呢個遊戲唔係咁多男女玩得起,要有番咁上下絕情冷血先得,又或者咁講,要其中一個有番咁上下犯賤先會有 SP 呢樣嘢存在(好似同對方講,你得閒就嚟玩我啦,我ok架)

...
非常同意
如雙方都是少愛多性,係最佳拍檔.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆