上一頁下一頁
發新話題

講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
138  19.8k

講得出軌, 不如講埋散餐 SP

"食散餐食到沉船, 愛上左SP, 通常都係發生在女性身上比男性多"
呢句statement 大家同唔同意?

或者都形容一下你o既經歷?

"愛上" o既意思係真係愛呢個人, 想佢做你男/ 女朋友, 唔係單單想keep住同佢發生關係, 唔係將佢o係性行為上私有化

回覆 1# 蛇貴妃 的帖子

師姐高階😏痕.正.人嘅用語喎🤭😅(分析論)

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-3-14 11:59 發表 查看引用來源
師姐高階😏痕.正.人嘅用語喎🤭😅(分析論)
咁以下呢句呢

what the fuck do you mean?

回覆 3# 蛇貴妃 的帖子

你想開個標題論壇?🤭🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-3-14 12:37 發表 查看引用來源
你想開個標題論壇?🤭🤭
咩野係標題論壇

叔叔有個興趣,就係做男技師,按摩中帶點黃色。成功約會過幾位女生,當中試過只係純屬推油,推吓波波油,陰部內外搓揉咁,因為對方未必準備好,而我都唔會介意。過程就好似你去按摩,同技師聊天一樣。情節像AV美容院,但沒有扑嘢,過程愉快不强迫。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 12:33 發表 查看引用來源

咁以下呢句呢

what the fuck do you mean?
😏標題咪你句英文😌.....論壇似分析師🤭🤭解毒😅😅😂

引用:
原帖由 hunter72 於 2024-3-14 13:17 發表 查看引用來源
叔叔有個興趣,就係做男技師,按摩中帶點黃色。成功約會過幾位女生,當中試過只係純屬推油,推吓波波油,陰部內外搓揉咁,因為對方未必準備好,而我都唔會介意。過程就好似你去按摩,同技師聊天一樣。情節像AV美容院,但沒有扑嘢,過程愉 ...
咁之後有冇再約?

引用:
原帖由 hunter72 於 2024-3-14 13:17 發表 查看引用來源
叔叔有個興趣,就係做男技師,按摩中帶點黃色。成功約會過幾位女生,當中試過只係純屬推油,推吓波波油,陰部內外搓揉咁,因為對方未必準備好,而我都唔會介意。過程就好似你去按摩,同技師聊天一樣。情節像AV美容院,但沒有扑嘢,過程愉 ...
有試過單身的,拍拖的,人妻,當然都係性生活或兩性溝通出問題。
唔講得係SP or SL. 就像FWB咁樣,溝通,尊重,直接,陰暗面,保密

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-14 13:21 發表 查看引用來源
咁之後有冇再約?
這個當然有,好似朋友咁,飯局後88, 有時睇場戲,有時去飲兩杯,大家心情到就其他嘢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆