上一頁下一頁
發新話題

講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
138  20.0k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-20 17:37 發表 查看引用來源
謝謝知識分享。

不過,
溝酒飲,人容易不適,吐返啲酒出尼好傷,又敗興。
絕對是.只怪我當晚心術不正,想另對方有易醉意慾,又抵唔住玩得太開心.所以下次和佢已無再溝好多酒飲.

唔知係咪畀人當散餐sp呢?
好耐之前,嗰陣時我仲同緊第二個男朋友一齊。
有一次去剪髮,個髮型師幾靚仔! 講嘢又好笑!
之後咪交換電話囉! 過咗幾日去打電話去公司約我。
仲揸車嚟接我放工添
跟住去食飯,食完飯返上車,佢突然攬咗嚟錫。
仲慢慢解開我啲衫鈕,然後.............
之後佢仲帶咗返佢屋企,當時去阿爸阿媽喺度,帶咗我入房再嚟多次!

後來佢都同佢一齊一段時間,但每次去搵我都係搞嘢,冇耐之後就冇搵我!

同條友一齊嗰陣,男朋友想搞我,我都冇畀佢搞,最多同佢打飛機就算。

之後條友冇搵我,我要同我男朋友分咗手。
冇幾耐就食咗而家我老公

呢個係出軌?定係畀人當散餐呀
BTW老公而家喺火車瞓到死豬咁😂😂

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-20 19:03 發表 查看引用來源
唔知係咪畀人當散餐sp呢?
好耐之前,嗰陣時我仲同緊第二個男朋友一齊。
有一次去剪髮,個髮型師幾靚仔! 講嘢又好笑!
之後咪交換電話囉! 過咗幾日去打電話去公司約我。
仲揸車嚟接我放工添
跟住去食飯,食完飯返上車,佢突然攬咗 ...
大戰完瞓到死豬呀?😂

回覆 93# dttcalvin 的帖子

yes

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-20 19:27 發表 查看引用來源
yes
師姐妳叻叻囉🥰🤣

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-20 18:59 發表 查看引用來源

絕對是.只怪我當晚心術不正,想另對方有易醉意慾,又抵唔住玩得太開心.所以下次和佢已無再溝好多酒飲.
哈哈哈😆
所以呢,做人要說好話做好事存好心😁
你呢d就係害人終害己囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-21 07:35 發表 查看引用來源

哈哈哈😆
所以呢,做人要說好話做好事存好心😁
你呢d就係害人終害己囉
哈,我就係自食其果😁
我地平時也會飲幾杯,有次佢講不想太醉,做愛時感覺慢左及有點迷糊.現有時只飲幾杯或不飲.

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-21 10:12 發表 查看引用來源

哈,我就係自食其果😁
我地平時也會飲幾杯,有次佢講不想太醉,做愛時感覺慢左及有點迷糊.現有時只飲幾杯或不飲.
Exact7ly
酒精唔多唔少都有麻醉作用㗎啦
所以之前話做愛前我儘量唔會飲,如果清楚知道或者自己本身就諗住做果陣嘅前戲會用到籐條,更加絕對絕對唔會掂一滴有酒精成分嘅任何飲料

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-21 11:44 發表 查看引用來源

Exact7ly
所以之前話做愛前我儘量唔會飲,如果清楚知道或者自己本身就諗住做果陣嘅前戲會用到籐條,更加絕對絕對唔會掂一滴有酒精成分嘅任何飲料 ...
若果男伴本身得幾分鐘貨仔,女怑會唔會借助適量酒精延長享樂時間🤔

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-21 11:44 發表 查看引用來源

Exact7ly
所以之前話做愛前我儘量唔會飲,如果清楚知道或者自己本身就諗住做果陣嘅前戲會用到籐條,更加絕對絕對唔會掂一滴有酒精成分嘅任何飲料 ...
我同佢鍾意飲飲食食,享受摸酒杯底.佢講唔想感覺唔到為佢前奏既享受.事實無太醉來既愛液係多,呻吟聲也夠密🤭好鐘意聽佢講第幾Q最high,那個姿勢最舒服.太醉咩都話無印象,易斷片

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆