上一頁下一頁
發新話題

講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
138  19.8k

引用:
原帖由 hunter72 於 2024-3-14 13:26 發表 查看引用來源
這個當然有,好似朋友咁,飯局後88, 有時睇場戲,有時去飲兩杯,大家心情到就其他嘢。
咁都幾好吖!按摩之後再做?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 12:33 發表 查看引用來源

咁以下呢句呢

what the fuck do you mean?
通常講到性愛,大家陰暗面就會出嚟,點解咁樣講?

因為很多招式平時唔會同另一半玩,但呢個對手就完全可以。我諗係另一半對方唔想,或者你唔想比佢知。

引用:
原帖由 hunter72 於 2024-3-14 13:17 發表 查看引用來源
叔叔有個興趣,就係做男技師,按摩中帶點黃色。成功約會過幾位女生,當中試過只係純屬推油,推吓波波油,陰部內外搓揉咁,因為對方未必準備好,而我都唔會介意。過程就好似你去按摩,同技師聊天一樣。情節像AV美容院,但沒有扑嘢,過程愉 ...
有一段時間我都好中意幫另一半全身按摩
尤其撞o岩禮拜五仲要加班果時
返屋企沖完涼等佢上o黎, o係我屋企洗白白之後幫佢按, 從頭到腳按完之後用口按啫啫
將佢一個星期o既疲勞壓力全部啜晒出o黎然後一覺訓到天光先至morning q

引用:
原帖由 hunter72 於 2024-3-14 13:30 發表 查看引用來源

通常講到性愛,大家陰暗面就會出嚟,點解咁樣講?

因為很多招式平時唔會同另一半玩,但呢個對手就完全可以。我諗係另一半對方唔想,或者你唔想比佢知。 ...
明白...
果陣自己一路心思思o既念頭都係唔敢俾前任男朋友知, 驚人地覺得我變態
同sp 玩大左個膽之後先敢誘導下一任, 即係現任

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 13:56 發表 查看引用來源

明白...
果陣自己一路心思思o既念頭都係唔敢俾前任男朋友知, 驚人地覺得我變態
同sp 玩大左個膽之後先敢誘導下一任, 即係現任
所以有人會搵SP! 尤其是啲結咗婚好耐嘅人妻!

先溝通好,想搵咩先,坦白,老實,直接,不查家宅。對得上嘴型,其他才係bouns,咩外表跟本唔係重點

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 13:54 發表 查看引用來源

返屋企沖完涼等佢上o黎, o係我屋企洗白白之後幫佢按, 從頭到腳按完之後用口按啫啫
將佢一個星期o既疲勞壓力全部啜晒出o黎然後一覺訓到天 ...
woo, 係每個男人的 夢未以求

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 13:54 發表 查看引用來源

將佢一個星期o既疲勞壓力全部啜晒出o黎然後一覺訓到天 ...
完全picture到個畫面舒服到爆
蛇蛇你真係一等一嘅好老婆好女友

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 11:54 發表 查看引用來源
"食散餐食到沉船, 愛上左SP, 通常都係發生在女性身上比男性多"
呢句statement 大家同唔同意?

或者都形容一下你o既經歷?

"愛上" o既意思係真係愛呢個人, 想佢做你男/ 女朋友, 唔係單單想keep住同佢發生關係, 唔係 ...
結咗婚,條件唔夠好嘅,想出軌都唔係易😅

點解蛇姐會覺得女性易沉船愛上SP。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-14 16:11 發表 查看引用來源

結咗婚,條件唔夠好嘅,想出軌都唔係易😅

點解蛇姐會覺得女性易沉船愛上SP。
因為我覺得自己係
是咁的, 男性同人搞野, 我唔可以話所有男人都係咁但比例上一定多過女人好多囉
就係高潮=泄慾, 出左一pat 野之後一切如常
女性當然都要先對你起碼有d 好感先會o係你面前除衫+俾你入
但比較容易對一個多次令佢慾仙慾死o既男人生出愛意

事緣係前排過年之前大掃除掘返一堆以前寫o既日記, 梳理返一d 本來幾乎遺忘o左o既陳年往事
d 舊事本身, 加上the fact that 咁好記性o既本宮都可以將佢遺忘, 即係潛意識之中都覺得係理所當然不值一提囉
之後我相信其實我比我想像之中更早就已經愛上o左人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆