上一頁下一頁
發新話題

講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
138  19.8k

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2024-3-14 15:51 發表 查看引用來源

完全picture到個畫面舒服到爆
蛇蛇你真係一等一嘅好老婆好女友
其實唔關老婆女友事o既, 係本宮o既成功之道
唔想做o既o野就算係老細開口叫我做我都會reject, filter 出黎自己想做同必須要做o既唔到滿分我係唔會收手
按摩係一個要俾人百分之百鬆弛o既活動, 人到o左最最最relax 既狀態通常都會想訓覺
曾經有人話過男人射完精會特別好訓, 所以囉!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 05:50 發表 查看引用來源

事緣係前排過年之前大掃除掘返一堆以前寫o既日記, 梳理返一d 本來幾乎遺忘o左o既陳年往事
d 舊事本身, 加上the fact that 咁好記性o既本宮都可以將佢遺忘, 即係潛意識之中都覺得係理所當然不值一提囉
之後我相信其實我比我想像之中更早就已經愛上o左人
是什麼連我都不知道的事

引用:
原帖由 katieW 於 2024-3-15 12:14 發表 查看引用來源

是什麼連我都不知道的事
咩叫連你都不知道, 我都係剛剛唔到兩個月前先發現 ok?

是咁的, 本宮以前係會寫日記, 亦會做財政預算案o既
每個月我會assign 筆錢入一個pool, 專門係用o黎買奢侈品
果期正好有一對六七千蚊o既高爭鞋原本已經流晒口水決定要買o架啦
之後某月某日同佢傾開計得知佢換新工, 我毫不猶豫就將個pool 用左o黎造套新西裝送俾佢

唔係話駛左幾多錢有幾型o既問題, 而係唔知幾時開始對佢d 野好上心
當然啦, 床上玩伴, 一開始梗係話有性無愛唔干涉對方性行為以外o既野o架,
但時間長o左, 又會同自己講咁樣好冇癮啫, 最唔俾得人知o既都同佢分享左,
其他衣食住行果d 濕碎野講多兩句咁又點啫~
好快趣 "性伴" 果條界限線就不知不覺地消失o左啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 14:04 發表 查看引用來源

每個月我會assign 筆錢入一個pool, 專門係用o黎買奢侈品
果期正好有一對六七千蚊o既高爭鞋原本已經流 ...
咁變咗男女朋友?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 14:04 發表 查看引用來源

果期正好有一對六七千蚊o既高爭鞋原本已經流 ...
那麼豪爽…
早知道我也做妳幾個月的主人 😝
能打妳的屁股又有禮物收
(開玩笑的 別介意🙂)

只是好奇怎麼樣的財政預算案

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 07:23 發表 查看引用來源

唔想做o既o野就算係老細開口叫我做我都會reject
嘻嘻 領著人家工資還要挑三揀四的打工皇帝 😁
不過我記得他們也會稱妳為娘娘 包括妳的老闆

有心情既時候就會想翻插,平時都想搵新對象玩
沉船就未試過

過左第一次既開餐,好睇下一次既見.純sp,好感係有,除了歡愉時間既對話,始終無任何做愛以外交流,牽連或互動的話.這個組合要等到有以外既界線才突破.好期待你既往事.

而我是對佢有愛意黎一直追對方,性慾過大(鹹濕)即日表白完就氹佢上床...過後佢以為我當佢sp,我也諗過以為自己係,但其實我唔係,之後向佢做左好多事.
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 11:54 發表 查看引用來源
"食散餐食到沉船, 愛上左SP, 通常都係發生在女性身上比男性多"
呢句statement 大家同唔同意?

或者都形容一下你o既經歷?

"愛上" o既意思係真係愛呢個人, 想佢做你男/ 女朋友, 唔係單單想keep住同佢發生關係, 唔係 ...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 07:23 發表 查看引用來源

唔想做o既o野就算係老細開口叫我做我都會reject, filter 出黎自己想做同必須要做o既唔到滿分我係唔會收手
按摩係一個要俾人百分之百鬆弛o既活動, 人到o左最最最re ...
無錯😂有時會秒睡

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-16 03:24 發表 查看引用來源
過左第一次既開餐,好睇下一次既見.純sp,好感係有,除了歡愉時間既對話,始終無任何做愛以外交流,牽連或互動的話.這個組合要等到有以外既界線才突破.好期待你既往事.

而我是對佢有愛意黎一直追對方,性慾過大(鹹濕)即日 ...
Oops 一時腦閉塞 😆
你個‘好期待你既往事’,係想我繼續講當年同SP既嘢定還是指沉咗船之後既心態?
前者冇問題,有時間可以講嘅嘢多的是,摷返舊日記俾我睇番好多幾乎遺忘左既點滴,如果係後者的話簡直不能同意更多囉🤭
對人有左果種感覺之後,真係會對呢個人同自己相偶之前既嘢好有興趣,家庭史工作史感情史乜史都會想知更多!本宮自問係個好學生,但聽佢講自己野我仲留心過上lecture ,爭在未做筆記囉😆
然而唔做筆記記得既反而仲多
仲有就係牽掛,無時無刻都會諗條友喺度做緊乜,見到好野得意野會想買俾佢,同同事傾計講到邊度有好野食會即刻picture到同佢去,自己上網碌到搞笑野第一個諗到要forward既人都係佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆