上一頁下一頁
發新話題

講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
138  19.8k

引用:
原帖由 katieW 於 2024-3-15 19:12 發表 查看引用來源

那麼豪爽…
早知道我也做妳幾個月的主人 😝
能打妳的屁股又有禮物收
(開玩笑的 別介意🙂)

只是好奇怎麼樣的財政預算案
自己以前都係做會計嘅人問怎麼樣的財政預算案 😒

引用:
原帖由 katieW 於 2024-3-15 19:46 發表 查看引用來源

嘻嘻 領著人家工資還要挑三揀四的打工皇帝 😁
不過我記得他們也會稱妳為娘娘 包括妳的老闆
專心湊仔啦,好日都唔上嚟一出現就串串貢

其實都係開玩笑啫,事緣係傾閒計提起老公,
一時冇經大腦衝口而出叫咗一聲皇上 😆
就係咁簡單

引用:
原帖由 katieW 於 2024-3-15 19:46 發表 查看引用來源

嘻嘻 領著人家工資還要挑三揀四的打工皇帝 😁
不過我記得他們也會稱妳為娘娘 包括妳的老闆
仲有,本宮所謂挑三揀四都有在公司立場分析過㗎
利大於弊嘅嘢一般係唔會reject 囉
只有明知道佢講果套唔會work 或者資源上不足或者會引伸出其他問題嘅我先會拒絕
唔係單純自己懶得做唔想做
Ok?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 05:44 發表 查看引用來源

Oops 一時腦閉塞 😆
你個‘好期待你既往事’,係想我繼續講當年同SP既嘢定還是指沉咗船之後既心態?
前者冇問題,有時間可以講嘅嘢多的是,摷返舊日記俾我睇番好多幾乎遺忘左既點滴,如果係後者的話簡直不能同意更多囉🤭
對人 ...
如果你有時間可以講晒嗎?我會擔定櫈仔聽😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 05:44 發表 查看引用來源

Oops 一時腦閉塞 😆
你個‘好期待你既往事’,係想我繼續講當年同SP既嘢定還是指沉咗船之後既心態?
前者冇問題,有時間可以講嘅嘢多的是,摷返舊日記俾我睇番好多幾乎遺忘左既點滴,如果係後者的話簡直不能同意更多囉🤭
對人 ...
呢個牽掛時期我會又忐忑,𤓓𤓓攣...

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-16 10:56 發表 查看引用來源

如果你有時間可以講晒嗎?我會擔定櫈仔聽😆
可以,等我可以坐定定開電腦先慢慢寫 😁

趁你開電腦,我講下自己魚野.
我地第一晚接觸,已被佢認定我係sp.講開第一晚,以為氹左佢上房,再用左好多時間另佢赤裸上床,再用我舌,嘴,手另佢全身舒服,但都禁止我進入,其實當時大家之前食飯已溝酒溝到很迷糊.始終個人鹹性強過酒精,一直擁吻,撫摸到最後,佢半推半就已經抵抗唔到說好啦,黎啦.諗住好正之制,ooo,下邊竟然扯唔起,應該溝太多酒所致.也聽到佢要瞓,就咁一齊瞓左幾個鐘.跟住嬲左我兩日.

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-16 13:52 發表 查看引用來源
趁你開電腦,我講下自己魚野.
我地第一晚接觸,已被佢認定我係sp.講開第一晚,以為氹左佢上房,再用左好多時間另佢赤裸上床,再用我舌,嘴,手另佢全身舒服,但都禁止我進入,其實當時大家之前食飯已溝酒溝到很迷糊.始終個人 ...
咁之後有冇再約戰重賽?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 11:54 發表 查看引用來源
"食散餐食到沉船, 愛上左SP, 通常都係發生在女性身上比男性多"
呢句statement 大家同唔同意?

或者都形容一下你o既經歷?

"愛上" o既意思係真係愛呢個人, 想佢做你男/ 女朋友, 唔係單單想keep住同佢發生關係, 唔係 ...
Between what is said and what is meant, between what is meant and what is not said, most love is lost. - Khalil Gibran

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 11:54 發表 查看引用來源
"食散餐食到沉船, 愛上左SP, 通常都係發生在女性身上比男性多"
呢句statement 大家同唔同意?

或者都形容一下你o既經歷?

"愛上" o既意思係真係愛呢個人, 想佢做你男/ 女朋友, 唔係單單想keep住同佢發生關係, 唔係 ...
Between what is said and what is meant, between what is meant and what is not said, most love is lost. - Khalil Gibran

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆