上一頁下一頁
發新話題

講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
138  19.8k

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-16 13:52 發表 查看引用來源
趁你開電腦,我講下自己魚野.
我地第一晚接觸,已被佢認定我係sp.講開第一晚,以為氹左佢上房,再用左好多時間另佢赤裸上床,再用我舌,嘴,手另佢全身舒服,但都禁止我進入,其實當時大家之前食飯已溝酒溝到很迷糊.始終個人 ...
哎呀😁😁真掃興
我去見我SP, 到搞嘢之前盡可能都唔會飲酒
雖然唔係做負責扯旗果個但有其他原因
實在要飲就最多最多一杯紅酒嘅量

仲未返屋企,快則明日遲則後日可以坐低專心寫故仔㗎啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-16 13:54 發表 查看引用來源
咁之後有冇再約戰重賽?😬
瘋狂賽😎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 20:05 發表 查看引用來源

哎呀😁😁真掃興

仲未返屋企,快則明日遲則後日可以坐低專心寫故仔㗎啦 ...
如果只飲啤酒,或gin,紅酒係無問題的.果晚晚餐我地係酒吧餐廳.除飲啤酒,仲飲左老闆其他特飲...自己做成😭

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-16 20:21 發表 查看引用來源

瘋狂賽😎
點瘋狂法?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 13:56 發表 查看引用來源

明白...
果陣自己一路心思思o既念頭都係唔敢俾前任男朋友知, 驚人地覺得我變態
同sp 玩大左個膽之後先敢誘導下一任, 即係現任
你既性格都好難得,大叔另一半雖然都大需索,但每次都獨沽一味做傳教士,話咁樣佢最舒服喎。

激死。 😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 20:05 發表 查看引用來源

哎呀😁😁真掃興

仲未返屋企,快則明日遲則後日可以坐低專心寫故仔㗎啦 ...
蛇蛇呢家仲有sp?

引用:
原帖由 更年大叔 於 2024-3-17 12:09 發表 查看引用來源

蛇蛇呢家仲有sp?
冇啦,咸豐年代嘅往事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-17 19:07 發表 查看引用來源

冇啦,咸豐年代嘅往事
係囉,呢個問題我都想問
因為我記得蛇妃講過你老公都有睇呢個論壇因為你所有嘅post同留言我都擔定凳仔追住睇
話晒都係你fans🤣

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-16 13:52 發表 查看引用來源
趁你開電腦,我講下自己魚野.
我地第一晚接觸,已被佢認定我係sp.講開第一晚,以為氹左佢上房,再用左好多時間另佢赤裸上床,再用我舌,嘴,手另佢全身舒服,但都禁止我進入,其實當時大家之前食飯已溝酒溝到很迷糊.始終個人 ...
果晚另佢慶合合無攪佢(係我攪唔到至啱),我解釋.點知佢仲嬲.其實唔關攪野事,係佢重視我點對佢,我係對佢有愛,當然想食佢.嬲左兩日有個機會下,大家傾左2個鐘電話,我們一齊左.
頭個半月我地放工後約周圍去,周圍食,係小情人咁.我一直搵機會想約佢爆房,但頭個半月佢都拒絕.我也順應及尊重佢,因為我知道對佢已沉左,而佢以為我當佢sp也慢慢轉變.

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-18 08:19 發表 查看引用來源

果晚另佢慶合合無攪佢(係我攪唔到至啱),我解釋.點知佢仲嬲.其實唔關攪野事,係佢重視我點對佢,我係對佢有愛,當然想食佢.嬲左兩日有個機會下,大家傾左2個鐘電話,我們一齊左.
頭個半月我地放工後約周圍去,周圍食,係小 ...
咁都好吖!有啲拍拖feel!咁之後幾耐同乜嘢情況之下先可以再同佢做?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆