上一頁下一頁
發新話題

講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
138  20.0k

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-3-19 07:31 發表 查看引用來源
有貴妃做另一半真唔錯,咁為人著想。如果我係你 sp 應該想成日屌死你

實情係漸漸地, 我想佢淨係屌我一個囉

我對佢態度o既轉變, 可以話係在o係佢身上享受過次數愈來愈多o既高潮之後, 開始變得愈來愈小女人  
雖然唔承認亦唔會講出口, 但我變得好想為佢犧牲, 為佢吃苦, 只要佢提過吓想要o既o野,
從肉體到精神到生活上其他環節o既o野, 我都變得好在意
只係我不斷俾自己借口, 就係既然都同佢close, 分享一下好閒

亦都由唔知幾時開始, 我同佢o既對話內容都有所改變, 一開始真係咩野狗屎垃圾都講得一餐,
到o左中後段我會修飾過濾完先至講出口, 目的係想不經意地俾佢知道自己可以係佢揀女朋友o既一個選擇

比如咁講, 當時有過一件咁o既事, 我煮野食係真係好唔掂o既 煲個湯都慘不忍睹...
同一般其他朋友我會咁講:
"仆街啦我煲個骨頭湯完全唔L 記得要先出水囉! 煲野坑渠水咁o既顏色仲腥過精液, 有冇人有辦法可以救救我?"
同一件事要話俾佢知o既話, 比如佢send message 問我做緊乜, 我會話:
"o係屋企煲緊湯, 阿媽教o架, 總有一日要服侍人耐唔中要煲啖湯俾男朋友老公補一下身子, 而家學定隨時用得著"
類似咁樣, 應該get 到idea 啦

上佢屋企, 雖然focus 始終都係佢個人, 但我好自然咁會留意四周環境, 睇吓搵唔搵到有其他女最近出現過o既蛛絲馬跡

會定時定候搵佢, 或者叫做撩佢, 話自己又身痕想俾佢打屁股, 打完俾我舒服返就得, 可以比上次再重手d 我試試忍吓,
俾佢打果陣, 一方面我係挑戰自己底線, 另一方面亦有專登想impress 佢o既成份囉
我唔會直接講我掛住佢, 就算講都係扮開玩笑咁o既口吻
下意識之中呢, 有點點係想一路滿足住佢o既性慾, 等佢唔會o係同我兩次見面之間需要見其他女人

可能跟性愛無關 但我想聽聽更多妳小時候做壞事被罰的事跡   

性感自信迷人聰明能幹善解人意豪爽大方漂亮靈魂魔鬼身材的貴妃娘娘 肯定不會介意跟我們分享

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-18 09:35 發表 查看引用來源

機會係自己創造o既
點解我每次出po都寫千字文, 其實正正就係想人睇完有感而發, 加入一齊分享自己睇法同經歷啫
明冇?
哈.之前曾post的都係交合過程多😂師姐唔介意,我也可以係到說下.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-18 10:17 發表 查看引用來源

其實各有各刺激好玩之處囉, 我俾人打過o既地方最多係屁股, 其次係腳, 跟住係手板, 最後係大腿
並差唔多就係我喜歡程度o既排名

屁股者, 話晒係性虐即係同性有關, 打屁股要剝衫, 一絲不掛咁訓低受罰, 感覺係最有誠 ...
雖然我無玩過sm,但感覺鞭打拮高個屁股黎打,好有征服感及炸帝話懲罰,其實享受緊被鞭打既呻吟聲.
有時我係後面慢慢插入時,到後尾加快,會用雙手掌打佢雙股,本身細細聲既呻吟,特變大聲,感覺好正.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-18 14:03 發表 查看引用來源
再補幾句
詳細o既互動其實以前都講過唔少, 暫時唔重覆太多住
先集中環繞返自己主題果句statement - 即係沉船

我同SP o既互動, 一開始計劃的確係由佢o黎俾我肉體上o既懲罰, 我滿足佢o既性慾
過程中少少o既享受就 ...
只要對方被重視,要求什麼也可以😍
師姐果排應該好忙

引用:
原帖由 katieW 於 2024-3-19 06:34 發表 查看引用來源

這個其實我也不明白 同樣都是酒精 為什麼混著喝會更易醉?
不是應該看喝下去酒精總量的嗎?
(烈酒的酒精濃度通常在40-50%之間.當混合不同種類的酒飲時,人體需要更長的時間來完全代謝酒精,這可能會導致酒精在體內停留的時間更長,從而使人更容易醉倒.) 唔係我講🤣網上方便解釋你知.

你可以試下只飲啤酒幾杯.到再下次飲完幾杯啤酒,再加幾杯唔同烈酒,應該會感受到效果

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-19 17:58 發表 查看引用來源

哈.之前曾post的都係交合過程多😂師姐唔介意,我也可以係到說下.
其實係咁o既, 交合過程人人差唔多, 你我諗過做過o既肯定已經有人做過晒o架啦
反而行為背後o既心路歷程同埋兩個人之間除左性以外o既交流先最有味道囉... 我係咁睇

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-19 18:05 發表 查看引用來源

雖然我無玩過sm,但感覺鞭打拮高個屁股黎打,好有征服感及炸帝話懲罰,其實享受緊被鞭打既呻吟聲.
有時我係後面慢慢插入時,到後尾加快,會用雙手掌打佢雙股,本身細細聲既呻吟,特變大聲,感覺好正. ...
開始o左冇耐之後, 我問過佢一次其實佢享受o既究竟係乜
咁就要由我地點玩講起: 全部鞭打我地都係用籐條作為工具, 最少係頭一次"體驗課"冇記錯係二十鞭,
之後一般都係standard o既五十, 最高俾佢打過八十籐, 咩感受自己想像啦
同好多bdsm 咸片唔同o既係, 片入面通常會對捱打果位五花大綁, 至少都會扣住手手腳腳固定佢
sp 唔興呢套, 完全就係小時候受體罰咁樣自己趴底捱籐條, 過程中佢甚至完全唔會掂到我

享受o既你可以話係視覺畫面囉, 剛開始時仲受得住, 係可以挺到個身好直郁都唔郁,
五六七籐之後疼痛感愈o黎愈強烈, 一鞭打落去一定會縮, 甚至會有避開o既衝動
佢o既要求係絕對o既配合同埋服從, 打人有幾痛佢自己知, 佢話你可以縮一下,
但要o係最短o既時間之內自己返番埋o黎擺返好剛才o既姿勢繼續接受下一鞭
亦都即係睇住自己隻奴痛哭, 慘叫, 閃避, 但之後都會主動乖乖返o黎受折磨果個畫面

呢種玩法我一直沿用至今 一來係俾我老公知道我有幾中意前戲時先俾佢鞭打完然後先插插
冇繩索手扣o既束縛嘛! 我唔逃走唔係因為我走唔到而係根本唔想走, 係我想被你大大力打
二來我想講, 呢種玩意睇落有d 重口同變態, 但亦真係一個非常好o既精神力鍛鍊
以前我係好容易俾一d 小事 irritate, 可以係一直重覆loop 住o既聲音, 可以係某人說話某d 奇怪pattern,
可以係長時間等候一樣野, 甚至出街人多擠迫前面有條友唔知想點咁, 任何一件事我都有衝動想破口大罵
習慣左長時間要忍住疼痛唔亂郁唔埋怨, 更加就係死都唔講果組safe word 去要求停止鞭打
被呢d 微不足道o既小事激到發火o既occassion 的確係少左好多

可唔可以話當你開始想擁有呢個男人嘅時候,就已經輸咗🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-19 09:24 發表 查看引用來源

實情係漸漸地, 我想佢淨係屌我一個囉

我對佢態度o既轉變, 可以話係在o係佢身上享受過次數愈來愈多o既高潮之後, 開始變得愈來愈小女人  
雖然唔承認亦唔會講出口, 但我變得好想為佢犧牲, 為佢吃苦, 只要佢提過吓想 ...

引用:
原帖由 katieW 於 2024-3-19 13:32 發表 查看引用來源
可能跟性愛無關 但我想聽聽更多妳小時候做壞事被罰的事跡   

性感自信迷人聰明能幹善解人意豪爽大方漂亮靈魂魔鬼身材的貴妃娘娘 肯定不會介意跟我們分享 ...
頂... 你都講到咁, 本宮仲可以點辦呢?
不過魔鬼身材四個字收返佢, 我仲有少少自知之明o既

小時候做o既壞事, 離不開屋企搞破壞整爛野, 玩水玩火 (etv 睇得多嘛, 我中意睇科學科, 成日話唔知將個咩加熱會點點點, 所以咪咁囉),
講粗口, 上堂搞搞陣, 情節嚴重d 既有過傷人, 潑水潑顏料, 惡言侮辱等等

案情有d 太specific, 唔方便赤裸裸咁公開, 始終真係有可能被人認出
當日仲o係 hkdiscuss 時send 俾你個 pm 就係前車之鑑

我阿媽性格比較慈祥, 又或者講到底仔女同自己曾經 share 過同一副身軀,
o係自己個肚入面住過十個月, 好多時係會唔忍心對仔女太嚴苛, 呢樣野日後或者你都會有相同體會
佢有發現過我d 衰野, 有對我發過火, 但絕少會郁手懲罰我, 好多時都係 "你自己去同你老豆講" 就將個波踢左俾自己老公
反觀老豆就對我嚴厲好多, 佢懲罰我o既手段其實有好多, 但絕大多數o既時候都一定會有籐條間尺o既體罰
佢話只有痛過先會有記憶囉, 而且都會打我patpat, 同好多人調返轉
其他阿爸打女, 細個時會打patpat 大個左就需繼續打都會打手掌, 佢係相反
打親我都需要自己親手除褲, 年紀太少少, 開始會o黎m 之後都要除一半
至少會俾籐條打到o既兩團肉必須要赤裸, 對此我係有提出過異議,
但係佢話 "你都知道難為情的話有兩樣野可以做, 第一樣就係平時想做一件事之前再三思, 避免再去做一d 令自己需要捱打o既行為,
第二樣就係好好配合, 趴落去之後唔好郁就唔會出現尷尬畫面啦, 早d 罰完你早d 著返條褲, 然後下次行動前三思"

總而言之衰野唔做都做左, 任何可以避開受罰受辱o既理由都唔係理由
一定要為自己行為付出相應o既代價

希望冇形容到佢好似好變態咁 我話受辱其實佢都好尊重我o既
開齋之前, 老豆會大罵我一餐, 語氣用字有d 都可以幾難聽, 但鬧完開打之前,
原本我同佢係面對面嘛, 佢"詢問" 我, 你咁o既行為帶o黎o左咁o既後果, 所以我要用籐條打你屁股十下, 你認為自己該唔該受?
我一講完話我都知道係我錯所以我願意受罰之後, 佢會o係我除褲之前走到我o既旁邊
果個角度o既視覺只會望到我拮起o既屁股唔會見到中間部位,
之後d 憤怒會完全唔見晒, 好平靜咁叫我唔好埋怨, 佢咁做只係幫我記住今次犯o既錯, 希望我疼痛o既同時好好諗吓下次如何避免
打完果十籐之後就算我繼續趴住o係度啜泣, 佢都會等到我回好氣著返好衫褲先至企起身

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆