講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
10  20.0k

引用:
原帖由 hunter72 於 2024-3-14 13:17 發表 查看引用來源
叔叔有個興趣,就係做男技師,按摩中帶點黃色。成功約會過幾位女生,當中試過只係純屬推油,推吓波波油,陰部內外搓揉咁,因為對方未必準備好,而我都唔會介意。過程就好似你去按摩,同技師聊天一樣。情節像AV美容院,但沒有扑嘢,過程愉 ...
咁之後有冇再約?

引用:
原帖由 hunter72 於 2024-3-14 13:26 發表 查看引用來源
這個當然有,好似朋友咁,飯局後88, 有時睇場戲,有時去飲兩杯,大家心情到就其他嘢。
咁都幾好吖!按摩之後再做?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 13:56 發表 查看引用來源

明白...
果陣自己一路心思思o既念頭都係唔敢俾前任男朋友知, 驚人地覺得我變態
同sp 玩大左個膽之後先敢誘導下一任, 即係現任
所以有人會搵SP! 尤其是啲結咗婚好耐嘅人妻!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 14:04 發表 查看引用來源

咩叫連你都不知道, 我都係剛剛唔到兩個月前先發現 ok?

是咁的, 本宮以前係會寫日記, 亦會做財政預算案o既
每個月我會assign 筆錢入一個pool, 專門係用o黎買奢侈品
果期正好有一對六七千蚊o既高爭鞋原本已經流 ...
咁變咗男女朋友?😬

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-16 13:52 發表 查看引用來源
趁你開電腦,我講下自己魚野.
我地第一晚接觸,已被佢認定我係sp.講開第一晚,以為氹左佢上房,再用左好多時間另佢赤裸上床,再用我舌,嘴,手另佢全身舒服,但都禁止我進入,其實當時大家之前食飯已溝酒溝到很迷糊.始終個人 ...
咁之後有冇再約戰重賽?😬

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-16 20:21 發表 查看引用來源

瘋狂賽😎
點瘋狂法?😉

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-18 08:19 發表 查看引用來源

果晚另佢慶合合無攪佢(係我攪唔到至啱),我解釋.點知佢仲嬲.其實唔關攪野事,係佢重視我點對佢,我係對佢有愛,當然想食佢.嬲左兩日有個機會下,大家傾左2個鐘電話,我們一齊左.
頭個半月我地放工後約周圍去,周圍食,係小 ...
咁都好吖!有啲拍拖feel!咁之後幾耐同乜嘢情況之下先可以再同佢做?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-18 08:41 發表 查看引用來源
有人捧場就OK啦 重寫都冇所謂 今次集中講吓點解我會有呢個決擇吧

首先, 我同SP o既開始, 好大程度上係一種交易, 其餘則係一點點放縱一點點自暴自棄囉
交易係我想有人嚴厲咁懲罰自己, 呢種懲罰唔可能由父母長輩 ...
好詳細嘅心路歷程!好想睇埋落去!等你update!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-18 08:45 發表 查看引用來源

每個女人都有過咁樣o既一個過程
就係故事o既前半部份其實唔太重要 (即係邊個想邊個唔想/ 未想etc), 總之到自己終於差唔多ready 時拉開條褲見到對方係軟o既
果一下感覺真係好扎心 ...
唔通蛇蛇都試過?

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-18 09:18 發表 查看引用來源

有機會再說,呢到期待師姐故事
冇問題呀!😬

前往最後回覆