講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
4  20.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-2 09:10 發表 查看引用來源

最後一次大概中二中三卦, 確實幾時唔記得啦
果次 surprisingly 係完全出於自願 以前果d 頂多叫做配合或者服從
分別在於老豆已經講出左口要打我, 我冇反抗冇求饒擺好姿勢被打
果次o既果個moment 佢仲未有判決, ...
虽然我看得不是很懂 (姐姐知道的,我是马来西亚人 ),但是我想说。。。我听说那些犯罪被鞭刑的犯人哦,他们都是被鞭打到屁股裂开的,而且还不能同一天内被鞭打超过几次,不然会受不了。我觉得。。。好可怕哦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-2 11:43 發表 查看引用來源

新加坡鞭刑? 睇過, 真係血淋淋, 打完之後幾日幾夜連褲都著唔返

我唔介意打完之後第二日仲會痛, 甚至有少少係追求果種感覺, 咁樣會好似尋日打我屁股o既人而家仲o係我身邊咁添
但本宮玩sm o既三大原則, 不見血, 不 ...
马来西亚也是有这样的鞭刑,太可怕了,千万不可以做坏事
sm的话,我基本上跟姐姐一样,但是尿尿的话我倒是可以接受,可能是因为我容易潮吹,感觉跟尿尿都差不多一样吧

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-2 12:19 發表 查看引用來源

咁有d 罪行又的確係抵咁樣被罰o既, 比如強姦, 販賣兒童之類
搞到人地財物損失事少, 錢冇左可以再賺, 令到人地一生一世心理創傷果d 坐監對佢地黎講太舒服啦 ...
我是不反对姐姐的说法,但我个人比较支持一命偿一命,要犯罪者受到相同等级的处分。
强奸人的话,就让他被猛男鸡奸。
贩卖儿童的话,就把他卖去柬埔寨。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-3 08:15 發表 查看引用來源

要講治國安邦野本宮亦有排可以同你講

其實刑罰呢樣野有幾重意義, 一係阻嚇, 一係公義, 一係警世
阻嚇係事先話你知如果你犯事將會受罰, 唔想受罰就唔好犯事
公義係犯罪行為往往會俾犯事人帶黎一D 利益, 俾受害 ...
我看完了姐姐所分析的,觉得是很有道理的!hmm。。。要是政府真的可以做到公平公正公义,那这个国家就真的国泰民安了。我不知道其他国家情况如何,但马来西亚这边就做不到了。。。一堆莫名其妙的政治手段,一堆沦为国际笑话的种族话题,一堆双标的敏感课题。。。haiz
这边是成人区,我们还是不谈政治吧~我们谈谈其他的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-3 10:55 發表 查看引用來源

談你心入面諗果d, 最多係o係熒光幕前面自己high
家事國事天下事事事關心, 先可以同果個自己最冧而又有本事有眼界o既人走得更近
要御夫, 淨係分開自己對腳俾佢玩係唔夠o既 ...
我心里想着的,大部分都是我男朋友,剩下的就是要赚钱,为未来的家庭好好打算。
我不是很强很有野心的女生,在外面闯荡就交给我的男人,我则负责做他背后的依靠,让他每天都能回到一个安乐的家里好好休息

前往最後回覆