講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
8  20.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 05:50 發表 查看引用來源

事緣係前排過年之前大掃除掘返一堆以前寫o既日記, 梳理返一d 本來幾乎遺忘o左o既陳年往事
d 舊事本身, 加上the fact that 咁好記性o既本宮都可以將佢遺忘, 即係潛意識之中都覺得係理所當然不值一提囉
之後我相信其實我比我想像之中更早就已經愛上o左人
是什麼連我都不知道的事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 14:04 發表 查看引用來源

咩叫連你都不知道, 我都係剛剛唔到兩個月前先發現 ok?

是咁的, 本宮以前係會寫日記, 亦會做財政預算案o既
每個月我會assign 筆錢入一個pool, 專門係用o黎買奢侈品
果期正好有一對六七千蚊o既高爭鞋原本已經流 ...
那麼豪爽…
早知道我也做妳幾個月的主人 😝
能打妳的屁股又有禮物收
(開玩笑的 別介意🙂)

只是好奇怎麼樣的財政預算案

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 07:23 發表 查看引用來源

其實唔關老婆女友事o既, 係本宮o既成功之道
唔想做o既o野就算係老細開口叫我做我都會reject
嘻嘻 領著人家工資還要挑三揀四的打工皇帝 😁
不過我記得他們也會稱妳為娘娘 包括妳的老闆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 07:36 發表 查看引用來源

仲有,本宮所謂挑三揀四都有在公司立場分析過㗎
利大於弊嘅嘢一般係唔會reject 囉
只有明知道佢講果套唔會work 或者資源上不足或者會引伸出其他問題嘅我先會拒絕
唔係單純自己懶得做唔想做
Ok? ...
OKOK 知道啦 既忠心又資深的好員工
難怪老公那麼喜歡妳 我要吃醋了

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-16 20:39 發表 查看引用來源

如果只飲啤酒,或gin,紅酒係無問題的.果晚晚餐我地係酒吧餐廳.除飲啤酒,仲飲左老闆其他特飲...自己做成😭
這個其實我也不明白 同樣都是酒精 為什麼混著喝會更易醉?
不是應該看喝下去酒精總量的嗎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 07:25 發表 查看引用來源

自己以前都係做會計嘅人問怎麼樣的財政預算案 😒
參考一下嘛

可能跟性愛無關 但我想聽聽更多妳小時候做壞事被罰的事跡   

性感自信迷人聰明能幹善解人意豪爽大方漂亮靈魂魔鬼身材的貴妃娘娘 肯定不會介意跟我們分享

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 10:16 發表 查看引用來源

開始o左冇耐之後, 我問過佢一次其實佢享受o既究竟係乜
咁就要由我地點玩講起: 全部鞭打我地都係用籐條作為工具, 最少係頭一次"體驗課"冇記錯係二十鞭,
之後一般都係standard o既五十, 最高俾佢打過八十籐, 咩感受 ...
妳意思是忍耐打屁股的疼痛可以鍛練情緒控制…

那麼在辦公室走廊就聽到遠處房間內罵人聲音的事 妳又怎樣解釋?🤨

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 11:37 發表 查看引用來源

頂... 你都講到咁, 本宮仲可以點辦呢?
不過魔鬼身材四個字收返佢, 我仲有少少自知之明o既

小時候做o既壞事, 離不開屋企搞破壞整爛野, 玩水玩火 (etv 睇得多嘛, 我中意睇科學科, 成日話唔知將個咩加熱會點點點, ...
身材指的不一定要是大胸好嗎😁

倒是挺欣賞uncle 獨到的思想

妳說案情的事 總會有些不牽涉家庭以外的人吧? 說那些不就沒有了暴露身份的擔憂了嗎?

前往最後回覆