上一頁下一頁
發新話題

講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
44  20.1k

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-21 10:12 發表 查看引用來源

哈,我就係自食其果😁
我地平時也會飲幾杯,有次佢講不想太醉,做愛時感覺慢左及有點迷糊.現有時只飲幾杯或不飲.
Exact7ly
酒精唔多唔少都有麻醉作用㗎啦
所以之前話做愛前我儘量唔會飲,如果清楚知道或者自己本身就諗住做果陣嘅前戲會用到籐條,更加絕對絕對唔會掂一滴有酒精成分嘅任何飲料

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-3-21 13:15 發表 查看引用來源

若果男伴本身得幾分鐘貨仔,女怑會唔會借助適量酒精延長享樂時間🤔
我唔會
性愛應該係兩個人之間最純淨最真實o既 interaction 囉, 我唔會想借助其他物品增強感覺
連環紋/ 粒粒安全套我都唔中意o架!
但我會花自己時間去 train 佢改良佢, 做我理想中o既性伴

P.S. 性伴唔等於 SP, 係指 "同我有性行為o既伴侶"

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-3-22 09:42 發表 查看引用來源

乜套都唔鍾意就只能做原始人喇噃,體驗最真實嘅感受。話時話,你train人定人 train你!
哈! 宜家已經升左呢做原始人啦

果陣完全係我train 人! 一個開始時三分鐘都有d 勉強o既前男友... 大概啦, 冇好認真咁計時總之好快出
之後同佢展開一個療情, 每次見面都搵機會同佢口交, 含吓停吓俾佢cool down再含過
我唔俾佢插因為咁樣我實頂唔順囉, o岩o岩黎feel 又要暫停太折磨自己啦
重覆10-15分鐘之後先瘋狂猛啜俾佢口爆, 維持左幾個月, 之後再插果陣判若兩人

引用:
原帖由 katieW 於 2024-3-20 18:03 發表 查看引用來源

身材指的不一定要是大胸好嗎😁

倒是挺欣賞uncle 獨到的思想

妳說案情的事 總會有些不牽涉家庭以外的人吧? 說那些不就沒有了暴露身份的擔憂了嗎? ...
有o既, 擲o野落街俾人投訴 奧秒之處係並非真係 "掟落街" 而其實係樓下斜對面一個單位
入面o既人我地係識o既, 一齊玩過, 唔係第一次咁做, 衰o既係衰在俾其他住戶見到, 向管理處告發, 管理處出信到我地個單位
細個時候總係阿爸阿媽先有信箱鎖匙嘛, 放工返o黎收信開信果個通常都係老豆,
因為阿媽會買餸一袋二袋, 跟住果d 唔難自己想像啦  

老豆見到封信, 真係一臉愕然, 本宮百厭係人都知, 但點都想像唔到我會玩到咁大
於是訓話囉, 要我將成件事由頭到尾全部交代, 然後聽佢一大堆道理
比如話有可能會意外敲爆人地個窗, 會掟中人地屋企入面d 野做成損失, 我眼界有可能會失準舊野入唔到人地屋,
跌左落街變成真真正正o既高空擲物, 會搞出人命, 呢知個唔係細路貪玩咁簡單而係誤殺
然後咩野自己前途, 往後人生, 受害人本人受害人家人等等一大堆,
然後就係果幾句: "所以一定要重罰... 要重罰唔係因為件行為本身, 而係行為可能會帶來極嚴重極惡劣o既後果"
"重罰係要你有一個最最最難忘o既經歷令你呢一世界都絕無可能忘記今日發生o既呢件事" 等等
真係幾難忘, 所以我記得咁清楚

佢說教說左我起碼大半粒鐘啦, 然後先要我落樓下向人地道歉,
佢估對方家長應該唔知有件咁o既事 (的確係真) 但你唔好理, 你落去要同人地父母坦承交代你話我知o既一切,
交代完之後要向人道歉, 要承諾從此之後唔會再有下一次, 然後返上黎受罰

至於懲罰, 果次真係好重, 佢話係based on 我有可能造成誤殺呢個風險喎
成年未成年唔好理, 未成年入唔到你罪只係法律觀點, 錯誤失手奪走無辜人性命先至係事實
所以佢打左我每隻手二十籐, 再除褲俾屁股佢打多三十籐
再加接落黎o既三個月唔好理公唔公眾假期, 一律唔準同朋友出去玩, 點樣推卻係你o既事自己諗借口,
行刑之前仲要我先去同阿媽講, 因為佢覺得阿媽會覺得女仔人家俾人咁樣體罰太重, 佢會唔忍心到時候走o黎代我求情
所以要我先同阿媽講我做出d 咁o既錯事受罰係我應該o既, 我自己都覺得應該要捱打, 請佢唔好o黎阻止

老豆話喎, 要我捱皮肉之苦係加深記憶, 希望我儘量忍唔好掛住痛哭到掙扎,
多反省今次其實有幾幸運冇搞出人命/ 嚴重意外, 人唔會一世都咁好彩
三個月唔準出街先係主菜, 今次只係失去三個月部份自由, 見朋友返學時你都仲見到傾到計
真係搞出大頭佛斷斷唔止三個月咁少, d 咩野好朋友好姊妹亦會疏遠你, 用佢o既原話, 係 "淺嚐坐監o既滋味"

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-23 04:21 發表 查看引用來源

剛同佢去完酒店返,今日買外賣上房食無飲酒.第二Q時佢据高個屁股示意我想推佢,我諗起師姐條藤條鞭🤭佢呢排常做瑜伽,除鬆筋,話想練大小小個屁股.剛做左瑜伽一個据高屁股,胸貼地既姿勢,另屁股向上提高.跟住一路後撞問 ...
原來係後推 😁

去文具店買把間尺,30cm以內就ok,推嘅同時出盡力打
俾人插緊果陣對疼痛忍受力會比平時更高
我俾皇上邊推邊打,啪啪聲已經大到震穿耳膜,
把口仲會不停叫佢再大力d 🥲

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-23 03:58 發表 查看引用來源

嚴父高質.要你同定阿媽講定唔好求情,呢招高.
師姐經過今次,係咪無再犯其他重罪?
定也會明知會受罰照偷偷地去做.
hmmmm.....
其實兩樣都有
學佢話齋, 真係觸犯法律或者影響可以好深遠o既o野我唔會做囉
但係d 頑皮百厭o既惡作劇嘛, 也許我係捉錯o左老豆教訓o既重點
佢話人犯錯並不可恥, 可恥o既係逃避責任嘛, 於是做之前已經有定到時候要捱打o既覺悟, 衰野照做做左先算
我好細個已經被訓練到俾人打果陣坦然接受, 唔似得其他小朋友咁縮o黎縮去或者遲遲唔敢伸手掌
尤其是o係學校, 我仲會覺得俾老師當眾打手板係好型o既事添
因為有一期中意左個同樣超百厭o既男同學, 我居然on9 到靠咁樣o黎同人地有多d 共同話題

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-25 08:44 發表 查看引用來源

可想而知,你係打得唔少🤣同夠理直氣壯
有一年真係幾乎兩個禮拜唔到就梗有一次 o係學校...
情節唔係太嚴重o既, 會係課室/ 教員室/ 訓導組會議室打完手板就算唔會出信俾家長
冇錯你講得好o岩, 果陣的確有d 理直氣壯囉, 覺得俾人罰就係找數, 我願意找數所以我可以咁做...
除左最後一次犯事係lunch time 外出食飯同另一間學校o既學生嘈交, 嘈到郁手, 執起杯水兜頭淋人地
果次實在真係搞到人神共憤要記大過咁滯... 果次就真係最後最後一次o係學校搞事啦
喊晒口真係好似玩sm 咁主動求訓導主任體罰我, 我話我打後兩個星期每日lunchtime 自己返o黎打二十下手掌
出警告信俾我 (返到屋企老豆會再打我屁股, 我冇話佢知o係學校已經俾人打左, 繼續硬食)
仲有一堆將功贖罪o既行為, 作為免除唔駛記大過o既交換
原本成功率都係得50-50, 幸好有另一個老師在場幫口先至俾我叫做執返條命
但上述果堆懲罰只可以換一個緩刑, 直到畢業離開學校為止只要再衰一次個大過都會補返上去
同埋依然象徵式記左兩個行為不檢o既缺點

引用:
原帖由 iamfat 於 2024-3-25 17:15 發表 查看引用來源
睇到蛇妹講得興起,憶起我細個體罰經歷,小學係一間名不經傳嘅學校,每朝都係露天操場集會。間唔中個訓導主任就會捉d曳學生出嚟,個操場前面有個體育室,個時有種球拍係木做,但係個 size 係乒乓球板嘅3~4倍大,攞嚟打 d 膠嘅羽毛 ...
Shit… 球拍都打斷,容乜易搞到內傷㗎

都係我地好,淨係籐條同雞毛掃 😁

但可以肯定嘅係我地從小俾人打出嚟嘅孩子比較懂事
新一代呢樣唔得果樣唔得有時真係激到你七孔流血
就好似公司幾個00後

引用:
原帖由 hitmypat 於 2024-3-29 08:29 發表 查看引用來源

蛇貴妃,你出嘅post真係好好睇,一口氣爬完文,好多感同身受嘅地方,不單止同sp關係,小時候嘅搗蛋野都好有共鳴,邊睇邊笑!好耐之前就知道你鐘意俾人打pat pat,但無諗過原因來自嚴父的教養,多謝你分享! ...
其實唔係好想循呢個方向去諗, 我唔想o係性行為過程中諗起老豆囉  
至於中意俾人打patpat嘛, 兩睇啦, 都可以咁講o既... 前戲時俾老公鞭打係好sexy,
但某程度上更渴望佢係一個訓育o既角色, 人老左, 有時候真係想可以回到從前,
去返做錯事會俾人懲罰果個年紀

引用:
原帖由 hitmypat 於 2024-4-1 11:39 發表 查看引用來源

蛇貴妃,你記唔記得最後一次被爸爸打屁股係幾歲?咁樣打法,pat pat 會唔會損晒?
我都好鐘意俾伴侶打pat pat,但要用手打,感覺好誘惑好興奮
最後一次大概中二中三卦, 確實幾時唔記得啦
果次 surprisingly 係完全出於自願 以前果d 頂多叫做配合或者服從
分別在於老豆已經講出左口要打我, 我冇反抗冇求饒擺好姿勢被打
果次o既果個moment 佢仲未有判決, 反而係我自己攞籐條, 當時佢坐o係我前面o既,
我就將籐條擺o係佢大脾上然後拎轉身拉低條褲趴o係床邊

果次o既事係牽涉到今時今日已經過左身o既嫲嫲, 細節就容許本宮輕輕帶過算啦
年紀大o既佢, 自然會長氣, 在晚輩眼中好多野係小題大造
中二中三o既年青人, 最反叛最尷尬o既年齡, 恃左dd 小聰明, 識少少野但唔多, 最不知天高地厚容易學壞
因為一d 好小好小o既事頂嘴o既時候程度比人身攻擊還要惡劣囉, 近乎係一種咀咒...
如果即場一巴掌摑我o既話或者還好, 但係佢冇, 冇乜點樣還擊, 反而事後過一陣聽到嫲嫲o係廚房好細聲咁喊
果吓心情就真係難以形容啦, 我走埋去攬住佢又喊埋一份, 不停係咁say sorry
搞左好耐講左好多野, 但全程都冇責罵o既語氣同我講野, 我心入面卻更加難受
或者佢都見我道歉態度誠懇於是最後話原諒左我, 只要以後乖乖地就得, 但我一諗起佢喊就周身唔舒服
返到屋企忍唔住自己同老豆自首, 佢都有d 唔知俾咩反應我好咁樣卦
於是就有左開頭講果個行為囉, 佢打左我5籐, 跟住係我要求繼續o既
果次真係全程死忍住冇出過一粒聲o架, 學老豆以前話齋, 受罰係要一邊忍住痛一邊反省自己囉
我暗自發誓從果日起我要孝順, 唔可以再反叛養育自己o既任何人, 有能力之後仲一定一定要報答返佢地

嫲嫲係我中五果年走o既, 果期我放學都會去醫院探佢
只有我同佢在場, 我都仲會提番起果件事 (除左要老豆打我果part) 再向佢道歉, 同埋我要變得生性懂事o既決心

另外果個問題嘛, 傷唔傷好睇打人果位o既手法
好似熒光幕上打到人皮開肉綻係因為條鞭o係肉上打橫咁劏過去囉, 同埋真係用盡全身氣力要以傷人為目的咁鞭打
懲罰 (同我玩開果種sm )就係另外一種, 大概就係用陰力同埋靠籐條本身o既彈性, 直上直落, 俾捱打果方感受到疼痛就ok
至少老公同SP 都有咁o既實力, 打人好痛, 會有即時瘀痕, 會第二日坐低都覺得痛, 但未試過會出血果種受傷囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆