講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
25  20.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-21 11:44 發表 查看引用來源

Exact7ly
酒精唔多唔少都有麻醉作用㗎啦
所以之前話做愛前我儘量唔會飲,如果清楚知道或者自己本身就諗住做果陣嘅前戲會用到籐條,更加絕對絕對唔會掂一滴有酒精成分嘅任何飲料 ...
我同佢鍾意飲飲食食,享受摸酒杯底.佢講唔想感覺唔到為佢前奏既享受.事實無太醉來既愛液係多,呻吟聲也夠密🤭好鐘意聽佢講第幾Q最high,那個姿勢最舒服.太醉咩都話無印象,易斷片

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-3-21 13:15 發表 查看引用來源

若果男伴本身得幾分鐘貨仔,女怑會唔會借助適量酒精延長享樂時間🤔
覺得適量既酒精對感覺遲緩,應有助耐射.我試過醉8成,感覺下邊一直硬過燈柱都未射.相信對唔同人體質唔同.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-22 12:05 發表 查看引用來源

有o既, 擲o野落街俾人投訴 奧秒之處係並非真係 "掟落街" 而其實係樓下斜對面一個單位
入面o既人我地係識o既, 一齊玩過, 唔係第一次咁做, 衰o既係衰在俾其他住戶見到, 向管理處告發, 管理處出信到我地個單位
細 ...
嚴父高質.要你同定阿媽講定唔好求情,呢招高.
師姐經過今次,係咪無再犯其他重罪?
定也會明知會受罰照偷偷地去做.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-22 06:44 發表 查看引用來源

我唔會
性愛應該係兩個人之間最純淨最真實o既 interaction 囉, 我唔會想借助其他物品增強感覺
連環紋/ 粒粒安全套我都唔中意o架!
但我會花自己時間去 train 佢改良佢, 做我理想中o既性伴
P.S. 性伴唔等於 S ...
剛同佢去完酒店返,今日買外賣上房食無飲酒.第二Q時佢据高個屁股示意我想推佢,我諗起師姐條藤條鞭🤭佢呢排常做瑜伽,除鬆筋,話想練大小小個屁股.剛做左瑜伽一個据高屁股,胸貼地既姿勢,另屁股向上提高.跟住一路後撞問佢練大個pat係咪用黎要我撞?佢邊叫邊說係.再用手大力拍打佢屁股,啪啪聲大叫.過時諗如果有藤條係手就好.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-23 06:29 發表 查看引用來源

原來係後推 😁

去文具店買把間尺,30cm以內就ok,推嘅同時出盡力打
俾人插緊果陣對疼痛忍受力會比平時更高
我俾皇上邊推邊打,啪啪聲已經大到震穿耳膜,
把口仲會不停叫佢再大力d 🥲 ...
間呎幾好,下次準備定.聽到話再大力d,真係引死🤭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-25 06:45 發表 查看引用來源

hmmmm.....
其實兩樣都有
學佢話齋, 真係觸犯法律或者影響可以好深遠o既o野我唔會做囉
但係d 頑皮百厭o既惡作劇嘛, 也許我係捉錯o左老豆教訓o既重點
佢話人犯錯並不可恥, 可恥o既係逃避責任嘛, 於是做之 ...
可想而知,你係打得唔少🤣同夠理直氣壯

前往最後回覆