叔叔.你会?做同志

收藏  |  訂閱
11  1.7k

叔叔.你会?做同志

叔叔.影評| 老同志在黃昏之時找到愛 開花不結果背後有洋蔥

原文網址: 叔叔.影評| 老同志在黃昏之時找到愛 開花不結果背後有洋蔥

人生苦短,生老病死😇,如果成為癈柴,做同志丶乸',享受最後的性高潮😄😄😄,何樂而不為

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-17 08:46 發表 查看引用來源
叔叔.影評| 老同志在黃昏之時找到愛 開花不結果背後有洋蔥

原文網址: 叔叔.影評| 老同志在黃昏之時找到愛 開花不結果背後有洋蔥

人生苦短,生老病死😇,如果成為癈柴,做同志丶乸',享受最後的性高潮😄😄😄,何樂而不為
...
好耐冇上尼,今日一上,驚見羊羊兄竟然改變性取向.
由中意賴西轉為中意玩撚,唔再屌西,轉為比人屌屎眼.
小弟在此,祝羊羊兄踏入人生新皆段,並享受整個過程.

引用:
原帖由 totowai 於 2024-3-17 15:32 發表 查看引用來源
小弟在此,祝羊羊兄踏入人生新皆段,並享受整個過程. ...
試下去男同桑拿.淫賤過以前桑拿及k房大混戰.人生苦短.冇左做仔機能.咪做乸
現身波有的賓洲縮.女蒙影响.係kx老人桑.大大受欢迎
其他gx.BlGxxx.都找到直男.真正男同.唔會x乸.好彩有的南下直男小鮮肉.抄牌.上去做trade.約埋爽
去男同觀光下.去見下乜叫淫

引用:
原帖由 totowai 於 2024-3-17 15:32 發表 查看引用來源
小弟在此,祝羊羊兄踏入人生新皆段,並享受整個過程. ...
多謝你嘅認同.我會做足安全措施.享受!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-18 21:22 發表 查看引用來源
多謝你嘅認同.我會做足安全措施.享受!
正所謂:鹹魚青菜,各有所愛.
只要冇犯法,冇傷害到別人,自已開心,就可點玩都得.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-18 17:59 發表 查看引用來源
試下去男同桑拿.淫賤過以前桑拿及k房大混戰.人生苦短.冇左做仔機能.咪做乸
現身波有的賓洲縮.女蒙影响.係kx老人桑.大大受欢迎
其他gx.BlGxxx.都找到直男.真正男同.唔會x乸.好彩有的南下直男小鮮肉.抄牌.上去做trade. ...
有某才子話:每人都有座斷背山.
我本來唔信嘅,而家信喇.

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

有馬留摘豆阿七食,爽到痺!!

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2024-3-22 21:23 發表 查看引用來源
星期五去旺角二樓.係蒸氣房玩左一輪.星期二北上食左辣鸡煲兼俾件保安仔攪到而家屎忽痛欢樂谷唔玩得.
入迷宮.執到件正菜.就走廊上啜蓮.吹.再背磨一陣.話佢大兼帶套佢唔制.
再玩第二件就迷宮走廊.吹爆

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2024-3-22 21:23 發表 查看引用來源
幾時來桑拿.搞到大家一齊潮吹

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-24 07:28 發表 查看引用來源
幾時來桑拿.搞到大家一齊潮吹
快的去男同桑拿玩.好多乸等你地的直男x.今日有三件十零下就敗在凱格爾運動收陰(肛)肌就出.我今日係嘉x大廈二樓玩左三個鐘都係百一文.唔使一陣屌閪百弍文.快的來x飢渴的乸真正的男同0要同真正男同1玩又kIss.佢地攬到實錫錫夠玩.唔帶套.先吹夠.會入房男1好多食左药.入房叫到拆天.我都會叫到折天.快的嚟.我等着俾人x.幫你含顏射口爆都要上套

前往最後回覆