討論區走樣!

收藏  |  訂閱
36  6.6k

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-3-23 16:29 發表 查看引用來源

我有啲帖都有網友發表唔同嘅意見,甚至係踩,我一啲都唔介意,因為大家嘅期望同體驗唔同,呢啲先至係交流討論。

睇返呢度,而家真係冇乜人氣。 ...
本身呢度冇名氣,設計簡單,其他討論區都唔旺場,難帶人入黎。時而世易,Telegram 已取代大部份141,161 網站嘅用途,呢度只有舊人支持玩到關站為止,共勉之!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-3-23 18:21 發表 查看引用來源

本身呢度冇名氣,設計簡單,其他討論區都唔旺場,難帶人入黎。時而世易,Telegram 已取代大部份141,161 網站嘅用途,呢度只有舊人支持玩到關站為止,共勉之!!! ...
澳門己關.唔俾新人加入.而舊一批都玩左咁多年.以前多姿多彩.而家Hk玩囡又貴.平得咸記.去咸記俾人話中xx.又話阿姆點食得落.係我依的以前一陣屌閪百二文.而家濑閪都百五.唔怕俾人奚落寫出真實一面
北上而家快餐經常走鬼去足浴未必開到大.濕九場啱初入欢場.屌過閪边想濕鳩.以前的網友唔玩邊有得寫
我而家去男同桑拿玩.真又平又過引.玩左兩個月.寫的真實嘢俾大家睇.咁又話變基佬場.我唔係基.唔同個的攬攬錫錫.我只開放欢樂谷.享受性欢樂的黃昏

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-3-21 02:16 發表 查看引用來源

走樣都唔係今日嘅事啦!

未分拆之前,大把高手喺討論區發帖,各位網友嘅回應亦熱烈。嚟咗呢度之後,真係靜過鬼。

有唔少網友又係嘅,一見有帖出就一味伸手。呢個都冇問題,攞咗都回幾句吖嘛,如果唔係,乜嘢叫做討論區呢! ...
所以我每次伸完手都有包膠,很尊重出貼人,這才可長玩長有。😏😏😏

試過出報告,畀人話寫狗.真無㽼

引用:
原帖由 斷空食客 於 2024-3-24 01:24 PM 發表 查看引用來源
試過出報告,畀人話寫狗.真無㽼
印象中我都好似畀人話過係寫手,不過我唔理佢哋。每個討論區都有一班噉嘅人,你講東佢話西,你話呢間好食,佢哋話垃圾。你話呢個場抵玩,佢又會話你唔識嘢……

呢度一班資深網友應該睇得出,邊個係真報告,邊啲係廣告。

引用:
原帖由 呂布小子 於 2024-3-19 00:29 發表 查看引用來源
此討論區已經越來越靜,現在更變了基佬討論區❗️
唉😞
無辦法 香港黃業最輝煌時代過去
而家價錢又貴
影下濕9相 做網紅 又唔好名牌 屋企搵到錢唔使腿張開
加上俾水魚玩貴晒 班女阿嬋又知你地精蟲上腦㩒住搶
所以討論區都係香港現今狀況縮影

我算係玩到水尾援交 800 1q年代 141太子嘉欣 髮仔四妹
但未玩過你地網吧年代 聽講好正
而家援交3 4k起標 好撚過份
Ptgf 仲仆街 逐樣計 食飯 拖手都計錢 痴撚線

其實我都覺得玩到好悶

引用:
原帖由 uji_lover 於 2024-3-24 21:42 發表 查看引用來源

而家價錢又貴

我算係玩到水尾援交 800  ...
去男同桑拿玩.好多乸等你地的直男x.今日有三件十零下就敗在凱格爾運動收陰(肛)肌就出.我今日係嘉x大廈二樓玩左三個鐘都係百一文.唔使一陣屌閪百弍文.快的來x飢渴的乸

引用:
原帖由 uji_lover 於 2024-3-24 21:42 發表 查看引用來源

而家價錢又貴

我算係玩到水尾援交 800  ...
PTGF 真係嘥撚氣! 求其一條三到尾C9,都話要搓幾嘢扑一Q。 廿幾歲都話收兩,三搓嘢,真係當自己鑲鑽石…….

以前97後,至到03年沙士時,有一大班陀地妹因為失業無嘢撈,焗住要去指壓,桑拿開工。 當時桑拿啲陀地妹做足全套,都係收你五,六百。 初初仲以為之前COVID,可以食平價陀地妹,估唔到班女開天殺價,但又有班On9 仔肯俾錢…….

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2024-3-25 02:08 發表 查看引用來源

PTGF 真係嘥撚氣! 求其一條三到尾C9,都話要搓幾嘢扑一Q。 廿幾歲都話收兩,三搓嘢,真係當自己鑲鑽石…….

以前97後,至到03年沙士時,有一大班陀地妹因為失業無嘢撈,焗住要去指壓,桑拿開工。 當時桑拿啲陀地妹做足全套,都係收 ...
食唔到正陀地喇 完全唔值 咪又係閪一個 咁貴唔值得

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-19 22:32 發表 查看引用來源
無宣傳,有好多網友都唔知呢個網站,基佬嚟嚟去去得羊羊一個啫😆
呢樣真,我原本都唔知有呢度

不過同香討比,呢度氣氛真係爭好遠

前往最後回覆