上一頁下一頁
發新話題

老公帶咗我去歐洲慶祝結婚周年 20/3 update 今晚之後專心旅行 暫停加相

收藏  |  訂閱
232  31.0k

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-25 09:39 發表 查看引用來源
好返

https://mega.nz/file/BCEDFBZY#UxCeAavG-4aLqluetcyT_vBOHL6ly8zPZIH49ui6n60
放番張啜啜相出嚟。。。正😍😆

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-25 09:39 發表 查看引用來源
好返

https://mega.nz/file/BCEDFBZY#UxCeAavG-4aLqluetcyT_vBOHL6ly8zPZIH49ui6n60
八卦一下
由開始到 ko 老公佢可以頂幾耐

回覆 182# 蛇貴妃 的帖子

蛇師姐
睇佢狀態啦
大多數時間同佢含完,跟住要佢插
如果我追住含唔放,五分鐘左右就爆

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-25 19:16 發表 查看引用來源
蛇師姐
睇佢狀態啦
大多數時間同佢含完,跟住要佢插
如果我追住含唔放,五分鐘左右就爆
師姐。。。重有冇靚相睇呀?🥰

其實關於含,早兩日發生咗一件事。
話說早兩日去Harrods shopping,咁咪四圍行囉。
去咗一間H字頭嘅舖頭,我想要個袋竟然有貨,因為好貴,我仲猶豫好唔好買,點知老公已經攞張咭出嚟比錢!
開心到即刻攬住佢錫。
Shopping 完,攞車走,上車嗰陣我已經有個獎勵佢嘅諗法,開車冇耐,我除咗件褸,解開卹衫上面啲衫鈕,露咗個bra, 我見佢條褲已經突起,我挨過去,跟住抆咗出嚟,跟住一口............
我喺黃昏時段City London大街大巷,喺佢揸緊車,我幫佢..........

唔知係太刺激定係乜,佢分零鐘就搞掂! 仲要好多,幾乎濁死我

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-25 19:36 發表 查看引用來源
其實關於含,早兩日發生咗一件事。
話說早兩日去Harrods shopping,咁咪四圍行囉。
去咗一間H字頭嘅舖頭,我想要個袋竟然有貨,因為好貴,我仲猶豫好唔好買,點知老公已經攞張咭出嚟比錢!
開心到即刻攬住佢錫。
Shopping 完,攞車走 ...
嘩。。。師姐玩到咁激呀😍兩次都射咗好多?🥰

回覆 186# dttcalvin 的帖子

一次啫
我幾時話兩次
之前幾日去親戚屋企都冇做

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-25 19:52 發表 查看引用來源
一次啫
我幾時話兩次
之前幾日去親戚屋企都冇做
夠喉啦咩?🥰

回覆 189# sim888 的帖子

睇唔到😭😭😭😭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆