上一頁下一頁
發新話題

老公帶咗我去歐洲慶祝結婚周年 20/3 update 今晚之後專心旅行 暫停加相

收藏  |  訂閱
232  31.0k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-26 00:32 發表 查看引用來源

好好聽☺️☺️
我都好想聽吓。。。妳把聲🥰😆

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-25 19:16 發表 查看引用來源
蛇師姐
睇佢狀態啦
大多數時間同佢含完,跟住要佢插
如果我追住含唔放,五分鐘左右就爆
師姐口技都非常厲害

回覆 202# 蛇貴妃 的帖子

咁我追嗰陣,又自摸又自己搞妹妹,為咗佢視覺效果,算ok啦

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-25 19:36 發表 查看引用來源
其實關於含,早兩日發生咗一件事。
話說早兩日去Harrods shopping,咁咪四圍行囉。
去咗一間H字頭嘅舖頭,我想要個袋竟然有貨,因為好貴,我仲猶豫好唔好買,點知老公已經攞張咭出嚟比錢!
開心到即刻攬住佢錫。
Shopping 完,攞車走 ...
真幸福, 有個咁豪爽o既老公

咁講可能有d 邪惡, 但鍛鍊口交口爆吞精確實係一個回報唔錯o既投資

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-26 06:39 發表 查看引用來源
咁我追嗰陣,又自摸又自己搞妹妹,為咗佢視覺效果,算ok啦
哩啲視覺效果正呀😍

回覆 204# 蛇貴妃 的帖子

蛇師姐
咁唔關事嘅,老公叫做有份穩定嘅收入啦,同佢一齊咁多年,正常一年一至兩個袋(視乎價錢啦),飛三次。
除咗疫情段時間,咁多年都係咁

我喺網上睇你教,我嘗試去吞去令佢開心D

我會諗如果因為刺激令到佢出面有女人,咁我做曬出面女人可以畀佢嘅刺激感,咁去對出面女人嘅要求就會更高,亦都冇乜必要喺出面搵女人!

某程度上犧牲少少,自己叫做enjoy,又可以守住頭家,何樂而不為呢

佢今次係有史以嚟最快,架車喺Harrods未轉出到文華東方,已經射咗
😂😂😂😂😂

仲畀我笑佢,咁快嘅?
佢話如果我係男人,一分鐘唔洗已經派咗彩,佢話佢好忍得喎

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-26 08:55 發表 查看引用來源
蛇師姐
咁唔關事嘅,老公叫做有份穩定嘅收入啦,同佢一齊咁多年,正常一年一至兩個袋(視乎價錢啦),飛三次。
除咗疫情段時間,咁多年都係咁

我喺網上睇你教,我嘗試去吞去令佢開心D

我會諗如果因為刺激令到佢出面有女人,咁我做曬 ...
師姐好識諗!不過最緊要大家都開心!😬

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-26 08:58 發表 查看引用來源
佢今次係有史以嚟最快,架車喺Harrods未轉出到文華東方,已經射咗
😂😂😂😂😂

仲畀我笑佢,咁快嘅?
佢話如果我係男人,一分鐘唔洗已經派咗彩,佢話佢好忍得喎 ...
師姐口技了得嘛👍🏾🥰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆