老公帶咗我去歐洲慶祝結婚周年 20/3 update 今晚之後專心旅行 暫停加相

收藏  |  訂閱
8  31.0k

邊個國家, 去住幾多晚?
理論上o黎講呢, 俾我有得呢d special occasion, 我會同老公做晒所有已知佢中意o既項目囉

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-19 16:27 發表 查看引用來源
生飛滋
做少幾樣
😆😆
Oh shit...
旅行先o黎生飛滋我接受唔到 想食好野都唔可以盡情享受

至於做愛做既事, 點解係少"幾"樣o既? 難道仲有d 我唔知道o既玩意?

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-21 10:41 發表 查看引用來源
瞓呀
聽朝要早起身
我唔擔保老公上嚟碌完之後,會唔會delete曬啲相
我諗你哋係咁讚我,已經滿足咗佢虛榮心
屌... 遲左幾日好多野睇唔到, 淨係得返個 "嗯嗯好舒服呀"
但想講要讚o既係你老公 本宮係對d 高潮識得呻吟o既男性有好高評價o架
呢d 就係有互動, 會表達自己o既表現, 如果把聲可以再沉d 就一流啦, 不過呢d 係個人口味

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 08:34 發表 查看引用來源
🐍🐍意思係咪師姐老公把呻吟聲低番啲會再正啲?😂
Yes

再澄清一次呀:
完全只係個人喜好,
完全只係本宮中意我男人同我搞俾我含射精射落我本人身上口中時有把低沉o既呻吟聲
完全冇明示暗示師姐老公有咩野邊度唔夠好
正唔正呢樣野好個人

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-25 09:00 發表 查看引用來源
蛇師姐
咁老公今次安排係sweet 嘅
廿年都可以做到咁,幾多男人可以吖!
双方互相,佢可以做到咁錫我,令到佢舒服叫出嚟,呢啲都係我嘅責任
係o既係o既 廿年真係一個唔短o既時間, 但願我果個都可以係咁
恭喜師姐嫁著個好老公
恭喜師姐d 飛滋好似好返

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-25 09:06 發表 查看引用來源
咁蛇師姐你想睇返啲乜嘢
我又唔係咸濕仔 其實係對幸福甜蜜戀人之間o既床上故仔更感興趣

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-25 09:39 發表 查看引用來源
好返

https://mega.nz/file/BCEDFBZY#UxCeAavG-4aLqluetcyT_vBOHL6ly8zPZIH49ui6n60
八卦一下
由開始到 ko 老公佢可以頂幾耐

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-25 19:16 發表 查看引用來源
蛇師姐
睇佢狀態啦
大多數時間同佢含完,跟住要佢插
如果我追住含唔放,五分鐘左右就爆
師姐口技都非常厲害

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-25 19:36 發表 查看引用來源
其實關於含,早兩日發生咗一件事。
話說早兩日去Harrods shopping,咁咪四圍行囉。
去咗一間H字頭嘅舖頭,我想要個袋竟然有貨,因為好貴,我仲猶豫好唔好買,點知老公已經攞張咭出嚟比錢!
開心到即刻攬住佢錫。
Shopping 完,攞車走 ...
真幸福, 有個咁豪爽o既老公

咁講可能有d 邪惡, 但鍛鍊口交口爆吞精確實係一個回報唔錯o既投資

前往最後回覆