上一頁下一頁
發新話題

你地打J嘅對像係邊個?

收藏  |  訂閱
135  10.7k

你地打J嘅對像係邊個?

你地打J嘅對像係邊個?打飛機嘅時候諗緊邊個呢?人地女友?人妻?女同學?女同事?女仔fd?
你地有冇大部分時間只係諗住果一條女黎打飛機呀?

你地打J嘅時候最多係諗住乜嘢情景呢?

女同事

人妻/女同學/女同事/女仔fd

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-3-22 10:17 發表 查看引用來源
你地打J嘅對像係邊個?打飛機嘅時候諗緊邊個呢?人地女友?人妻?女同學?女同事?女仔fd?

你地打J嘅時候最多係諗住乜嘢情景呢? ...
人妻&女仔FRIEND😍😆

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-3-22 10:17 發表 查看引用來源

唔係打飛機,但某一陣子乜嘢果陣會諗到烏鴉哥😁

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-22 11:07 發表 查看引用來源
人妻/女同學/女同事/女仔fd
真係好多打J對像呀!😋  你會幻想同佢地點玩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-22 15:42 發表 查看引用來源

唔係打飛機,但某一陣子乜嘢果陣會諗到烏鴉哥😁
烏鴉哥?😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-22 15:40 發表 查看引用來源
人妻&女仔FRIEND😍😆
你打J嘅時侯,諗緊佢地做乜?

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-3-22 15:52 發表 查看引用來源

真係好多打J對像呀!😋  你會幻想同佢地點玩?
都係AV橋段啦 ,

一係就主動色誘我
一係就我先強行, 搞搞吓, 然後掉番轉頭求我

引用:

上過床既女人又或有機會但沒事發生過既女人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆