上一頁下一頁
發新話題

你地打J嘅對像係邊個?

收藏  |  訂閱
135  10.7k

既然有咁多打飛機對象, 咁你地會係咩地方場合打? 我想像到有可能o既:
廁所 (坐o係廁所上面)
浴室 (沖涼果陣)

書枱/ 電腦前

仲有冇?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-28 09:14 發表 查看引用來源
既然有咁多打飛機對象, 咁你地會係咩地方場合打? 我想像到有可能o既:
浴室 (沖涼果陣)

書枱/ 電腦前

仲有冇?
床最舒服😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-28 09:14 發表 查看引用來源
浴室 (沖涼果陣)

書枱/ 電腦前

仲有冇?
私家車車箱內

引用:
原帖由 KAKAZERO 於 2024-3-27 23:44 發表 查看引用來源

仲記得當年暑假同家人返大陸探親,有晚出街食晚飯,差唔多食完表姐同我返去先,上到樓表姐話沖涼先,入到去突然大叫冇著衫褲沖出黎,原來入面出現隻好大隻識飛小強,個刻全身睇哂,不過只係幾秒佢就沖入房叫我整走隻野.不 ...
真係正呀! 我都試過睇靚女表妹全相,個次係我去表妹屋企住幾日,我同表妹同房,我訓上格床,佢一早換衫返學,佢可能以為我未訓醒,竟在房內換衫,佢就比我睇晒,我JJ即時硬Q晒,睇住表妹個body 打J。

我當年都試過睇人妻表姐全相真係勁正😋
引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-3-28 10:38 發表 查看引用來源

真係正呀! 我都試過睇靚女表妹全相,個次係我去表妹屋企住幾日,我同表妹同房,我訓上格床,佢一早換衫返學,佢可能以為我未訓醒,竟在房內換衫,佢就比我睇晒,我JJ即時硬Q晒,睇住表妹個body 打J。 ...

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-3-28 10:38 發表 查看引用來源

真係正呀! 我都試過睇靚女表妹全相,個次係我去表妹屋企住幾日,我同表妹同房,我訓上格床,佢一早換衫返學,佢可能以為我未訓醒,竟在房內換衫,佢就比我睇晒,我JJ即時硬Q晒,睇住表妹個body 打J。 ...
正喎, 有晒現場感 , 果次一定射好多啦

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-28 09:15 發表 查看引用來源
床最舒服😆
訓平o係床上?
唔通係幻想俾人騎/ 俾人含?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-28 13:11 發表 查看引用來源

訓平o係床上?
躺平😂幻想俾人騎緊😍😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-28 13:11 發表 查看引用來源

訓平o係床上?
你真了解男人

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-28 10:58 發表 查看引用來源

正喎, 有晒現場感 , 果次一定射好多啦
真係堅正! 之後果幾日我仲趁機會及倒表妹好多次走光,因為佢著家居服時唔戴bra。又响浴室攞佢D底底或Bra打J。果幾日表妹令我出咗好多精😋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆