上一頁下一頁
發新話題

你地打J嘅對像係邊個?

收藏  |  訂閱
135  10.7k

呢啲真係一世難忘😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-28 09:14 發表 查看引用來源
既然有咁多打飛機對象, 咁你地會係咩地方場合打? 我想像到有可能o既:
廁所 (坐o係廁所上面)
浴室 (沖涼果陣)

書枱/ 電腦前

仲有冇?
試過攬實張被,男上被下咁用插個飛機杯,都幾好feel

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-3-28 10:38 發表 查看引用來源

真係正呀! 我都試過睇靚女表妹全相,個次係我去表妹屋企住幾日,我同表妹同房,我訓上格床,佢一早換衫返學,佢可能以為我未訓醒,竟在房內換衫,佢就比我睇晒,我JJ即時硬Q晒,睇住表妹個body 打J。 ...
我以前試過偷偷地响EX屋企過夜,佢同阿妹同房,佢上格我哋下格,到朝早,佢以為我哋未起身,就直接响房入面換衫,之後都諗住佢打咗一段長時間嘅j

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-3-28 10:57 發表 查看引用來源
我當年都試過睇人妻表姐全相真係勁正😋
師兄又咩情況下睇到人妻表姐全相

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-3-28 10:38 發表 查看引用來源

真係正呀! 我都試過睇靚女表妹全相,個次係我去表妹屋企住幾日,我同表妹同房,我訓上格床,佢一早換衫返學,佢可能以為我未訓醒,竟在房內換衫,佢就比我睇晒,我JJ即時硬Q晒,睇住表妹個body 打J。 ...
當晚成晚個腦只有表姐冇著衫個畫面,不過我幫佢消滅左小強之後唔該都冇聲,係房度著番哂衫出番黎.
返黎都有J表姐,痴線到幻想幫佢消滅左小強多謝我同我一齊沖涼之後係浴室大戰,又幻想過即時影左佢全相要脅佢,個段時間幻想過好多,射左好多精
隔左咁耐而家諗起都仲硬番起,諗下如果比表姐夫我見過佢老婆全相會點?

引用:
原帖由 KAKAZERO 於 2024-3-30 00:44 發表 查看引用來源

當晚成晚個腦只有表姐冇著衫個畫面,不過我幫佢消滅左小強之後唔該都冇聲,係房度著番哂衫出番黎.
返黎都有J表姐,痴線到幻想幫佢消滅左小強多謝我同我一齊沖涼之後係浴室大戰,又幻想過即時影左佢全相要脅佢,個段時間 ...
男人的幻想真的好强啊。。。
事实上我哥哥妹妹也看过我裸体,我们小时候都是一起洗澡的,但只是到我11岁左右而已啦

人妻, 一啲蠢蠢地俾人呃嗰種

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-30 11:54 發表 查看引用來源
男人的幻想真的好强啊。。。
事实上我哥哥妹妹也看过我裸体,我们小时候都是一起洗澡的,但只是到我11岁左右而已啦
幻想總是美好的,可是現實....
11歲都開始發育啦,你哥哥看見你祼體應該有生理反應

引用:

咁正,換校服連底褲都換埋比你睇埋下面

引用:
原帖由 KAKAZERO 於 2024-3-31 22:59 發表 查看引用來源

幻想總是美好的,可是現實....
11歲都開始發育啦,你哥哥看見你祼體應該有生理反應
可是现实怎么啦?
我觉得他看到我和我妹妹好像没什么反应呢,可能是从小就在一起了所以习惯了吧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆