你地打J嘅對像係邊個?

收藏  |  訂閱
12  10.9k

你地打J嘅對像係邊個?

你地打J嘅對像係邊個?打飛機嘅時候諗緊邊個呢?人地女友?人妻?女同學?女同事?女仔fd?
你地有冇大部分時間只係諗住果一條女黎打飛機呀?

你地打J嘅時候最多係諗住乜嘢情景呢?

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-22 11:07 發表 查看引用來源
人妻/女同學/女同事/女仔fd
真係好多打J對像呀!😋  你會幻想同佢地點玩?

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-22 15:40 發表 查看引用來源
人妻&女仔FRIEND😍😆
你打J嘅時侯,諗緊佢地做乜?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-23 16:56 發表 查看引用來源
人妻/ AV女優 (JULIA, 君島美緒, 椎名空 ...)
我會睇一D同我表妹或者朋友,同學仔好似樣嘅AV女優,然後一邊睇一邊幻想係同佢地做😋

引用:
原帖由 明眼 於 2024-3-25 03:54 發表 查看引用來源

其實我唔止打J時會, 我真係試過幾次發夢同佢做,
結果搞到第二朝要換底底. 好瘀.
朋友家姐或者妹妹系好正常嘅事,連發夢都諗住同佢做我都試過

引用:
原帖由 KAKAZERO 於 2024-3-26 23:37 發表 查看引用來源
o靚仔十幾歲時就j過大陸既表姐,因為見過佢全相
咁正?乜野情況可以比你睇全相?

引用:
原帖由 KAKAZERO 於 2024-3-27 23:44 發表 查看引用來源

仲記得當年暑假同家人返大陸探親,有晚出街食晚飯,差唔多食完表姐同我返去先,上到樓表姐話沖涼先,入到去突然大叫冇著衫褲沖出黎,原來入面出現隻好大隻識飛小強,個刻全身睇哂,不過只係幾秒佢就沖入房叫我整走隻野.不 ...
真係正呀! 我都試過睇靚女表妹全相,個次係我去表妹屋企住幾日,我同表妹同房,我訓上格床,佢一早換衫返學,佢可能以為我未訓醒,竟在房內換衫,佢就比我睇晒,我JJ即時硬Q晒,睇住表妹個body 打J。

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-28 10:58 發表 查看引用來源

正喎, 有晒現場感 , 果次一定射好多啦
真係堅正! 之後果幾日我仲趁機會及倒表妹好多次走光,因為佢著家居服時唔戴bra。又响浴室攞佢D底底或Bra打J。果幾日表妹令我出咗好多精😋

引用:
原帖由 KAKAZERO 於 2024-3-31 23:01 發表 查看引用來源

咁正,換校服連底褲都換埋比你睇埋下面
系呀,我發現佢沖完涼唔著底褲😋

引用:
原帖由 KAKAZERO 於 2024-3-30 00:44 發表 查看引用來源

當晚成晚個腦只有表姐冇著衫個畫面,不過我幫佢消滅左小強之後唔該都冇聲,係房度著番哂衫出番黎.
返黎都有J表姐,痴線到幻想幫佢消滅左小強多謝我同我一齊沖涼之後係浴室大戰,又幻想過即時影左佢全相要脅佢,個段時間 ...
我都有曾經幻想同表妹响浴室玩,幻想先按住表妹响浴室牆上啜佢對波,玩佢粒乳頭,玩到佢凸起晒,然後叫表妹轉身雙手扒埋牆烏低身,我由後面入😋

前往最後回覆