你地打J嘅對像係邊個?

收藏  |  訂閱
7  10.9k

o靚仔十幾歲時就j過大陸既表姐,因為見過佢全相

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-3-27 12:08 發表 查看引用來源

咁正?乜野情況可以比你睇全相?
仲記得當年暑假同家人返大陸探親,有晚出街食晚飯,差唔多食完表姐同我返去先,上到樓表姐話沖涼先,入到去突然大叫冇著衫褲沖出黎,原來入面出現隻好大隻識飛小強,個刻全身睇哂,不過只係幾秒佢就沖入房叫我整走隻野.不過當時既表姐外貌身材都唔差架

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-3-28 10:57 發表 查看引用來源
我當年都試過睇人妻表姐全相真係勁正😋
師兄又咩情況下睇到人妻表姐全相

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-3-28 10:38 發表 查看引用來源

真係正呀! 我都試過睇靚女表妹全相,個次係我去表妹屋企住幾日,我同表妹同房,我訓上格床,佢一早換衫返學,佢可能以為我未訓醒,竟在房內換衫,佢就比我睇晒,我JJ即時硬Q晒,睇住表妹個body 打J。 ...
當晚成晚個腦只有表姐冇著衫個畫面,不過我幫佢消滅左小強之後唔該都冇聲,係房度著番哂衫出番黎.
返黎都有J表姐,痴線到幻想幫佢消滅左小強多謝我同我一齊沖涼之後係浴室大戰,又幻想過即時影左佢全相要脅佢,個段時間幻想過好多,射左好多精
隔左咁耐而家諗起都仲硬番起,諗下如果比表姐夫我見過佢老婆全相會點?

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-30 11:54 發表 查看引用來源
男人的幻想真的好强啊。。。
事实上我哥哥妹妹也看过我裸体,我们小时候都是一起洗澡的,但只是到我11岁左右而已啦
幻想總是美好的,可是現實....
11歲都開始發育啦,你哥哥看見你祼體應該有生理反應

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-3-28 10:38 發表 查看引用來源

真係正呀! 我都試過睇靚女表妹全相,個次係我去表妹屋企住幾日,我同表妹同房,我訓上格床,佢一早換衫返學,佢可能以為我未訓醒,竟在房內換衫,佢就比我睇晒,我JJ即時硬Q晒,睇住表妹個body 打J。 ...
咁正,換校服連底褲都換埋比你睇埋下面

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-1 22:04 發表 查看引用來源
erm。。。回忆一下,好像没有吧? 印象中,就是跟着身高,整体上一起长大而已。然后比较奇怪的就是开始长出一些毛毛吧,当时还被我跟妹妹取笑,下面长头发 ...
之後你都下面長頭髮
雖然哥哥對妹妹應該唔會有咩幻想,但面對住女性祼體點都有D反應

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-2 17:06 發表 查看引用來源

之後拍拖,食埋。打J幻想成真😋
咁正,呢單野之後表姐當我仇人咁喎,莫講話食,望多眼都唔得呀

前往最後回覆