上一頁下一頁
發新話題

你地屋企有冇乜野裝備隨時同女友或老婆玩?

收藏  |  訂閱
41  3.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 09:37 發表 查看引用來源
都估到嘅!果時有冇著打底褲?😉
冇咁o既concept, 底褲咪當係打底褲囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-3 09:40 發表 查看引用來源

冇咁o既concept, 底褲咪當係打底褲囉
果時著乜嘢色底褲?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 09:44 發表 查看引用來源
果時著乜嘢色底褲?
學生年代, 唔係白就係肉色/粉紅架啦
有過一兩條黑色但返學基本唔會點著

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-3 09:21 發表 查看引用來源

似乎冇香港校服咁正😅
有些学校的女校服不是连身裙,而是类似男生那样的。我就读的这间学校,学长是没有穿连身裙的,但我只是个平凡的好学生

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-3 09:35 發表 查看引用來源

細細聲講, 當年本宮條校服裙至少短一半
根据那张图片的话。。。我穿的也没有那么长,差不多在膝盖以上一点点吧。在马来西亚这边,女性回教徒是不能露腿(膝盖之上)露肩露肚子露头发的,也比较保守。虽然我不知道他们心里和思想是否那么保守,不过既然居住在这样的国家,我们就互相尊重吧~

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 09:37 發表 查看引用來源
都估到嘅!果時有冇著打底褲?😉
打底裤是什么东西?安全裤?

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-3 10:14 發表 查看引用來源
打底裤是什么东西?安全裤?
應該係!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-3 09:55 發表 查看引用來源

學生年代, 唔係白就係肉色/粉紅架啦
有過一兩條黑色但返學基本唔會點著
仲以為會好sexy Tim!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 10:35 發表 查看引用來源
應該係!😬
安全裤的话,我以前跳拉拉队的时候会穿,平时上课的时候没穿的 (反正裙子那么长)

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-3 10:13 發表 查看引用來源
根据那张图片的话。。。我穿的也没有那么长,差不多在膝盖以上一点点吧。在马来西亚这边,女性回教徒是不能露腿(膝盖之上)露肩露肚子露头发的,也比较保守。虽然我不知道他们心里和思想是否那么保守,不过既然居住在这样的国 ...
係o既, 伊斯蘭教國家... 但我覺得全世界學校其實都係咁保守囉, 硬係要搞到d 學生有咁 7得咁 7先安樂o既

果陣有段時間, 男生之間興著喇叭褲, 後來變成水桶褲, 一個二個唔買學校建議廠家提供果d, 走去訂造
三日唔埋兩日俾人捉去見訓導, 本宮幾次有幸同果陣心儀o既一個男同學同一日被捉到要打手掌
一齊行去訓導處辦公室果條路上開心到我呢 但對阿sir 係有d 怨恨囉
恨o既係我又唔係初犯做咩唔罰重d, 打手掌得果幾分鐘, 至少應該罰埋我地一齊留堂啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆