上一頁下一頁
發新話題

你地屋企有冇乜野裝備隨時同女友或老婆玩?

收藏  |  訂閱
41  3.4k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-3 10:47 發表 查看引用來源
安全裤的话,我以前跳拉拉队的时候会穿,平时上课的时候没穿的 (反正裙子那么长)
咁你會著乜嘢底褲?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-3 10:50 發表 查看引用來源

係o既, 伊斯蘭教國家... 但我覺得全世界學校其實都係咁保守囉, 硬係要搞到d 學生有咁 7得咁 7先安樂o既

果陣有段時間, 男生之間興著喇叭褲, 後來變成水桶褲, 一個二個唔買學校建議廠家提供果d, 走去訂造
三日 ...
呵呵呵,姐姐怎么可以用处罚满足私欲
这边也差不多吧,男生女生的头发不合格,男生的就太长,女生就染头发,然后统统被出warning,第二天不处理就一律带去训导处解决

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 10:50 發表 查看引用來源
咁你會著乜嘢底褲?😉
中学时候当然是穿那些普通简单的啦,小屁孩不可能穿性感内裤啦,又没人看

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-3 10:59 發表 查看引用來源
中学时候当然是穿那些普通简单的啦,小屁孩不可能穿性感内裤啦,又没人看
咁而家呢?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 11:00 發表 查看引用來源
咁而家呢?😉
现在比较多的是绑带式的内衣和内裤,我个人比较喜欢这样的design

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-3 11:10 發表 查看引用來源
现在比较多的是绑带式的内衣和内裤,我个人比较喜欢这样的design
正吖!有冇T back?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 11:10 發表 查看引用來源
正吖!有冇T back?😉
有啊

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-3 11:11 發表 查看引用來源
有啊
正呀!😬

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-3 11:11 發表 查看引用來源
有啊
師妹著咗一定好sexy😍😍😍

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-3 10:58 發表 查看引用來源
呵呵呵,姐姐怎么可以用处罚满足私欲
这边也差不多吧,男生女生的头发不合格,男生的就太长,女生就染头发,然后统统被出warning,第二天不处理就一律带去训导处解决 ...
Yeah! 偷偷染個栗子色, 然後話吹頭吹太多太熱傷左頭髮所以變黃, 陽光照射下睇到咖啡色

我地班好醒架! 放學出去玩, 男同學gel 頭女同學著短裙, 兩樣其實都係犯規o既
男同學唔會日日gel, 卻會經常性咁入廁所整濕個頭o黎梳, 果陣興wet look, gel 同剛洗完頭效果差唔多
濕左個頭之後特登o係d 阿sir/ miss 面前轉黎轉去等佢地習以為常,
於是gel 頭返學果日人地就唔會特別注意到佢

女同學返到學校會盡早俾老師見到個犯規look, 要罰要鬧一早受左先
通常出去玩o既代價就係打五吓手掌, 已經習慣左
但跟住果日剩餘o既時間就可以免疫, 唔影響放學之後o既 planning

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆