你地屋企有冇乜野裝備隨時同女友或老婆玩?

收藏  |  訂閱
7  3.4k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-3-27 14:45 發表 查看引用來源
我大約有呢D裝備...
玩具:
1.震旦2.震盪按摩棒
3.假J
4.遙控震旦
5.乳頭震盪器
6.陰核啜吸器
衣物:
1.胸圍
2.底褲
3.絲襪
4.吊帶睡衣
5.迷你裙
6.單薄家居服
制服:
1.護士服
2.日本校服
3.香港校服
4.OL套裝
5.啦 ...
嘩, 開展覽咩...

我簡單好多, 安全套, 籐條 (一大堆), 高跟鞋, 係咁多

浮床聽落有d 意思, 只係玩完之後清潔有d 嫌麻煩

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-3-28 10:30 發表 查看引用來源

我個list 好似好多,其實用兩個箱仔放入衣櫃,唔係佔好多位。

浮床真係幾好玩,玩完就沖水洗,係要涼乾比較麻煩。
明白, 雖然我冇乜點玩你講果d 玩具, 但係咩樣點都有d 概念o既!
自己何嘗唔係咁, 所謂"一大堆"籐氣 (具體數目係17支, 有d 已經唔用但唔捨得掉
擺床舖底下可以話完全唔佔地方添! 有佢地冇佢地對日常生活影響直頭係零, 箱仔都用唔著
慨嘆o既係你d 玩具o既種類而已

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-29 10:41 發表 查看引用來源
C姐係咪每次都著高跟鞋做?會唔會有啲專登買返嚟玩,冇出過街著?
曾經有過但呢排冇乜點著lu

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-2 16:51 發表 查看引用來源
我的中学校服是这样的
細細聲講, 當年本宮條校服裙至少短一半

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 09:37 發表 查看引用來源
都估到嘅!果時有冇著打底褲?😉
冇咁o既concept, 底褲咪當係打底褲囉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-3 09:44 發表 查看引用來源
果時著乜嘢色底褲?
學生年代, 唔係白就係肉色/粉紅架啦
有過一兩條黑色但返學基本唔會點著

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-3 10:13 發表 查看引用來源
根据那张图片的话。。。我穿的也没有那么长,差不多在膝盖以上一点点吧。在马来西亚这边,女性回教徒是不能露腿(膝盖之上)露肩露肚子露头发的,也比较保守。虽然我不知道他们心里和思想是否那么保守,不过既然居住在这样的国 ...
係o既, 伊斯蘭教國家... 但我覺得全世界學校其實都係咁保守囉, 硬係要搞到d 學生有咁 7得咁 7先安樂o既

果陣有段時間, 男生之間興著喇叭褲, 後來變成水桶褲, 一個二個唔買學校建議廠家提供果d, 走去訂造
三日唔埋兩日俾人捉去見訓導, 本宮幾次有幸同果陣心儀o既一個男同學同一日被捉到要打手掌
一齊行去訓導處辦公室果條路上開心到我呢 但對阿sir 係有d 怨恨囉
恨o既係我又唔係初犯做咩唔罰重d, 打手掌得果幾分鐘, 至少應該罰埋我地一齊留堂啦

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-3 10:58 發表 查看引用來源
呵呵呵,姐姐怎么可以用处罚满足私欲
这边也差不多吧,男生女生的头发不合格,男生的就太长,女生就染头发,然后统统被出warning,第二天不处理就一律带去训导处解决 ...
Yeah! 偷偷染個栗子色, 然後話吹頭吹太多太熱傷左頭髮所以變黃, 陽光照射下睇到咖啡色

我地班好醒架! 放學出去玩, 男同學gel 頭女同學著短裙, 兩樣其實都係犯規o既
男同學唔會日日gel, 卻會經常性咁入廁所整濕個頭o黎梳, 果陣興wet look, gel 同剛洗完頭效果差唔多
濕左個頭之後特登o係d 阿sir/ miss 面前轉黎轉去等佢地習以為常,
於是gel 頭返學果日人地就唔會特別注意到佢

女同學返到學校會盡早俾老師見到個犯規look, 要罰要鬧一早受左先
通常出去玩o既代價就係打五吓手掌, 已經習慣左
但跟住果日剩餘o既時間就可以免疫, 唔影響放學之後o既 planning

前往最後回覆