想當年做所謂的第三者

收藏  |  訂閱
12  3.9k

想當年做所謂的第三者

想當年一大班朋友玩時認識了C,差不多180既佢樣子唔算突出但係特別愛笑,原本無咩交集既我地因為撞啱大家都唔開心而傾多左,可惜因為佢有女朋友所以去到一個位覺得自己要收返啲感情...
係嗰一晚,一大班朋友包左場上左去partyroom 玩,間partyroom 原本係好多間細房分租,咁大家就分開有啲係一間房吹水食野,有啲係一間房度打麻雀,有啲就打機玩switch,有啲又玩boardgame,或係common area 擲鏢咁。而因為我開始左疏遠C 既關係,佢搵左間房拉左我入去,問我點解...

我地入到去坐係地下,挨住啲懶人梳化,C 問點解要咁,唔想咁樣,覺得好唔開心...

男人就係咁,但又唔做選擇。

但女人又衰,成日衰心軟...

係佢話唔開心攤低左,用雙手掩面既時候,我講左句唔好咁啦,向前想拎起佢隻手時,佢一下反手將我拉向佢,我成個人跌左落佢度,佢一集手依然捉住我隻手,另一隻手攬住我腰唔俾我起身,跟住一下錫左埋黎,我爭扎左幾下想起身,但身體很誠實,無俾佢捉住既嗰隻手開始伸向佢後腦髮根位置,雙唇開始回應佢,而佢隻手開始慢慢係我腰臀之間游走...

引用:
原帖由 siutoto 於 2024-3-31 09:07 發表 查看引用來源
想當年一大班朋友玩時認識了C,差不多180既佢樣子唔算突出但係特別愛笑,原本無咩交集既我地因為撞啱大家都唔開心而傾多左,可惜因為佢有女朋友所以去到一個位覺得自己要收返啲感情...
係嗰一晚,一大班朋友包左場上左去part ...
期待師姐UPDATE🙏🏾💪🏾

引用:
原帖由 siutoto 於 2024-3-31 09:07 發表 查看引用來源
跟住呢?

引用:
跟住呢?

幾時再更新 到喉唔到肺?

回覆 2# dttcalvin 的帖子

仲諗住無反應既話就爛尾添😆

回覆 4# degree06 的帖子

然後就沒有然後 -----

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-4-2 10:02 發表 查看引用來源
幾時再更新 到喉唔到肺?
有人睇就會有更新
等等我

當然有人想睇落去啦⋯⋯

引用:
原帖由 siutoto 於 2024-4-5 18:40 發表 查看引用來源

有人睇就會有更新
等等我
你繼續寫 又出多D聲
就一定越黎越多人支持你更新

前往最後回覆