50 12345
上一頁下一頁
發新話題

你地有冇試過做愛射精時有被榨乾嘅感覺?超正!

收藏  |  訂閱
49  8.9k

你地有冇試過做愛射精時有被榨乾嘅感覺?超正!

我試過,感覺超正!
試過比條女騎嘅時候,同我超合拍,我射精時,佢咁啱又到高潮,不停咁用條幻腰前前後後咁搖擺,我感覺D精向上系咁爆出黎,仲不停咁好似比佢用腰力榨出黎,佢搖左好耐,D精好似比晒佢。

另外仲有幾次特別正,又係比條女榨乾甘😋

你地有冇經驗分享

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-2 17:18 發表 查看引用來源
我試過,感覺超正!
試過比條女騎嘅時候,同我超合拍,我射精時,佢咁啱又到高潮,不停咁用條幻腰前前後後咁搖擺,我感覺D精向上系咁爆出黎,仲不停咁好似比佢用腰力榨出黎,佢搖左好耐,D精好似比晒佢。

另外仲有幾次特別正,又係比條女 ...
好耐即係幾耐?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-3 08:57 發表 查看引用來源

好耐即係幾耐?
🪱🪱早晨。。。妳對時間都好講究😂😂😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-3 08:57 發表 查看引用來源

好耐即係幾耐?
冇計時,冇睇錶,但係感覺就係佢當時係高潮痙攣,全身不自主咁樣搖,當時我射緊精,佢又甘啱不停抽搐,我射晒精之後佢都不停咁搖咗段時間,因為咁,我碌J都係咁保持好硬,仲好似比佢榨晒D精出黎,好Q正!

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-3 09:15 發表 查看引用來源
🪱🪱早晨。。。妳對時間都好講究😂😂😂
當你將做愛當成係一種娛樂o既時候自然要講究
用下面去榨乾人比較少, 通常本宮都係用口囉
諗都諗到如果人地已經射左, 你自己陰道入面液體太多, 殺傷力唔夠
我會將精液收o係口腔最入面, 騰出前面o既空間吸實佢個龜頭用力咁啜
啜到人地成個身軀不受控係咁抖, 好似俾靜電電到咁
同佢十指緊扣等佢冇得推開我, 忍唔住都要死忍係咁嗌晒救命
難受得黎其實又舒服, 所以亦奈我唔何

記得啱啱同而家條女一齊,嗰時佢20頭,卜卜脆,第一次唔帶套,第一劑俾佢女上男下,插咗兩下就射咗,第二劑狗仔,第三劑係Morning Q,記得第三劑做咗成個鐘頭,出完之後成個散晒,下邊感覺冇晒子彈,做完之後昏迷咗咁樣

我試過射完但女友仲不斷夾,唔俾我出。我就俾佢夾到一滴都無

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-3 09:53 發表 查看引用來源

當你將做愛當成係一種娛樂o既時候自然要講究
用下面去榨乾人比較少, 通常本宮都係用口囉
諗都諗到如果人地已經射左, 你自己陰道入面液體太多, 殺傷力唔夠
我會將精液收o係口腔最入面, 騰出前面o既空間吸實 ...
我都試過半中半外射,即係中出小小,即刻抽出黎比女友含,女友用口又含又啜我個龜頭,個時候個龜頭超敏感,感覺D精係咁猛咁標出黎,最後感覺好似比女友啜到一滴都冇剩。好Q正!

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2024-4-6 22:15 發表 查看引用來源
記得啱啱同而家條女一齊,嗰時佢20頭,卜卜脆,第一次唔帶套,第一劑俾佢女上男下,插咗兩下就射咗,第二劑狗仔,第三劑係Morning Q,記得第三劑做咗成個鐘頭,出完之後成個散晒,下邊感覺冇晒子彈,做完之後昏迷咗咁樣 ...
呢D情況我都試得多,因為都拍過唔少拖,每次同新女友做,都好有新鮮感,頭個2~3次,一定玩到唔願停手,好多時都係一晚玩6~7次,感覺所有精都比晒佢!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-10 11:33 發表 查看引用來源

我都試過半中半外射,即係中出小小,即刻抽出黎比女友含,女友用口又含又啜我個龜頭,個時候個龜頭超敏感,感覺D精係咁猛咁標出黎,最後感覺好似比女友啜到一滴都冇剩。好Q正! ...
明白

以上我講果套其實係自己猜想角度為主

咁從被榨乾人o既角度, 其實 (1) 射精時對方繼續騎搏命搖, vs (2) 在對方口內俾佢啜, 射晒都仲繼續啜

邊種更high 更舒服?

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆