上一頁下一頁
發新話題

你地有冇試過做愛射精時有被榨乾嘅感覺?超正!

收藏  |  訂閱
49  8.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 14:30 發表 查看引用來源

明白

以上我講果套其實係自己猜想角度為主

咁從被榨乾人o既角度, 其實 (1) 射精時對方繼續騎搏命搖, vs (2) 在對方口內俾佢啜, 射晒都仲繼續啜

邊種更high 更舒服? ...
其實好難比較,兩樣都勁舒服。

1.見到條女到高潮不自主繼續搖,D精佢榨晒出黎嘅感覺好正! 覺得條女好淫,尤其係佢平日外表詩文個D,不過呢個係要雙方都到高潮至做得到!

2.如果條女口技好,呢招真係好攞命咁舒服,就算射左精,仲比佢條利同口玩到碌J仲好Q硬,仲好似有D精要射埋出黎,比佢啜完就成身軟晒。

我個人嚟講係鍾意條女女上男下,嗰時條女仲係學生妹,俾佢由上邊坐落黎,好似揸橙汁咁樣,俾佢揸晒出嚟,出咗嘢之後就可以攬住一齊,仲記得下邊仲係硬梆梆,身體互相黐住嘅溫暖,係最舒服

但另一方面,當條女幫你含嘅時候又可以滿足自己大男人,條女吞晒之後,再繼續啜會好敏感,不過唔玩得耐,玩幾秒就要佢掹返出嚟,所以都係鍾意女上男下~可以玩耐啲

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2024-4-10 20:01 發表 查看引用來源
但另一方面,當條女幫你含嘅時候又可以滿足自己大男人,條女吞晒之後,再繼續啜會好敏感,不過唔玩得耐,玩幾秒就要佢掹返出嚟,所以都係鍾意女上男下~可以玩耐啲
Hmmm 都唔一定既
我同老公最長玩過有將近廿分鐘架!

拮拮或者全程口交都得, 射既時候好快好快速咁猛啜, 精液都係會吞但吞之前特登搞messy dd
比如流出自己嘴角, 佢身上等等, 然後老公半坐半躺咁攤係度, 我枕住佢大脾面向佢
(p.s. 要注意既一個點, 就係for best result 吞精時一定要凝望住對方雙眼,
for even better result, 俾佢睇埋自己嘴入面o既 before & after)

枕佢大脾果陣呢, 咩黃金五秒七秒十秒已經完結晒, 精液吞晒, 剩低既就係舔埋剛才搞出黎既 mess 囉
舔既地方包括棍身, 袋袋, 毛毛, 龜頭都會但輕輕力, 宗旨係令佢有刺激但唔會覺得辛苦
力度可以幾分鐘之後慢慢加番, 呢個時候老公已經軟返晒, 仲回緊氣所以未硬
我同佢既距離就係鼻尖可以貼住肉腸既distance, 因為我expect 陣間會有第二次 (佢都有咁既共識)
我地呢個姿勢俾佢休息, 傾閒計, 佢發言既時候我可以舔住含住佢黎聽, 輪到我發言果陣亦係一路吸住腸腸上面剩低既精液氣味
呢個係我地其中一個親密方式

有更搞笑既, 係原本想等陣黎round 2 但老公relax 得滯訓著左, 其實我都有少少見攰之後都訓埋一份
醒來既時候發現自己哄左埋人地兩腿中間, 塊面貼住佢袋袋, 腸腸唔知幾時long住係面珠上

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-2 17:18 發表 查看引用來源
我試過,感覺超正!
試過比條女騎嘅時候,同我超合拍,我射精時,佢咁啱又到高潮,不停咁用條幻腰前前後後咁搖擺,我感覺D精向上系咁爆出黎,仲不停咁好似比佢用腰力榨出黎,佢搖左好耐,D精好似比晒佢。

另外仲有幾次特別正,又係比條女 ...
試過以前同女友做。
好記得因為果次係生日,佢可以俾唔用套,嘩,幾皇恩浩瀚,男上時咁想射未射之際人生第一次唔知拎出黎好定點,佢居然俾中出,仲要叫晒快D大力D,咁即刻屁股起動,射完都唔會停架嘛,衰妹玩收陰肌夾下夾下,果下感覺射左好耐同感覺係每次抽插都被佢夾住咁黎料,全力衝刺左好耐,到我抖晒大氣瞓係床度回味,佢仲即時趴起身玩事後吹,黃金左唔知幾多秒,總言之感覺就係有既都被佢抽乾啜乾晒,我真係好記得好記得我同佢講頂唔住,投降好痺好酸,而佢又見我死死下就笑笑口先收手,唔係,係收口........ 另加一句: 嗱,係你叫我停口喳,唔係我唔啜你架。 ( 註: 佢平時係勁斯文,果次完全另一個mode,真係記一世。)

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-11 10:48 發表 查看引用來源

試過以前同女友做。
好記得因為果次係生日,佢可以俾唔用套,嘩,幾皇恩浩瀚,男上時咁想射未射之際人生第一次唔知拎出黎好定點,佢居然俾中出,仲要叫晒快D大力D,咁即刻屁股起動,射完都唔會停架嘛,衰妹玩收陰肌夾下夾下,果下 ...
可能見你生日啦!呢份生日禮物都好正!😬

我反而諗到另一樣野, 就係咁多年以來浪費左唔少冤枉錢係男人身上

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 13:40 發表 查看引用來源
我反而諗到另一樣野, 就係咁多年以來浪費左唔少冤枉錢係男人身上
駛咗啲乜嘢錢?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-11 13:48 發表 查看引用來源
駛咗啲乜嘢錢?😬
生日禮物呀!
早知道中出一下多啜幾下, 年中慳返唔少

男人生日, 俾佢中山口爆或者射下面上, 開心過中六合彩
女人生日, 你同佢講話幫佢奶, 佢心入面只會一萬句 what the fuck

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 14:17 發表 查看引用來源

生日禮物呀!
早知道中出一下多啜幾下, 年中慳返唔少

男人生日, 俾佢中山口爆或者射下面上, 開心過中六合彩
女人生日, 你同佢講話幫佢奶, 佢心入面只會一萬句 what the fuck ...
所以你話對男人幾唔公平!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-11 11:10 發表 查看引用來源
可能見你生日啦!呢份生日禮物都好正!😬
人氹人,以前年代會好有心,生日會留俾大家成日出去玩,禮物食野再返屋企sweet sweet架嘛,所以我好難忘要求饒呢一下,因為佢覺得好有趣,主要係平時我強勢,所以佢之後都間唔中有玩呢樣,叫佻皮下果隻。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆