上一頁下一頁
發新話題

你地有冇試過做愛射精時有被榨乾嘅感覺?超正!

收藏  |  訂閱
49  8.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 14:17 發表 查看引用來源

生日禮物呀!
早知道中出一下多啜幾下, 年中慳返唔少

男人生日, 俾佢中山口爆或者射下面上, 開心過中六合彩
女人生日, 你同佢講話幫佢奶, 佢心入面只會一萬句 what the fuck ...
男人好簡單,最緊要新鮮感,呢樣好過下下俾錢了事。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-11 17:48 發表 查看引用來源

人氹人,以前年代會好有心,生日會留俾大家成日出去玩,禮物食野再返屋企sweet sweet架嘛,所以我好難忘要求饒呢一下,因為佢覺得好有趣,主要係平時我強勢,所以佢之後都間唔中有玩呢樣,叫佻皮下果隻。 ...
咁佢都好有情趣!咁平時會點玩多?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-11 17:49 發表 查看引用來源
咁佢都好有情趣!咁平時會點玩多?😉
玩既有好多,但今次topic係講榨乾,我都幾有印象遮。
而且會榨乾男人既女生,共通點就係一定要主動,因為男人happy完就停手,女生唔夠再chur,男人唔輸得又感覺新奇同興奮,先會出現呢個情況。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 14:30 發表 查看引用來源

明白

以上我講果套其實係自己猜想角度為主

咁從被榨乾人o既角度, 其實 (1) 射精時對方繼續騎搏命搖, vs (2) 在對方口內俾佢啜, 射晒都仲繼續啜

邊種更high 更舒服? ...
兩種都試過 第2會high d
有幾次真係俾人啜到下半身都震埋 龜頭仲有一下酸酸地既爽

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-11 17:49 發表 查看引用來源

男人好簡單,最緊要新鮮感,呢樣好過下下俾錢了事。
係物質上要求簡單

老實講如果唔係我買埋返黎送俾老公, 佢真係有本事返工十年都著住同一條褲同一套西囉

唔係睇唔起, 節儉同念舊係好事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 08:49 發表 查看引用來源

係物質上要求簡單

老實講如果唔係我買埋返黎送俾老公, 佢真係有本事返工十年都著住同一條褲同一套西囉

唔係睇唔起, 節儉同念舊係好事
幅圖紅裙係貴妃,定係黑裙?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-12 09:35 發表 查看引用來源
幅圖紅裙係貴妃,定係黑裙?
none of the above

係粉紅先啱囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 10:40 發表 查看引用來源

none of the above

係粉紅先啱囉
另外果個係K姐?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-12 10:41 發表 查看引用來源
另外果個係K姐?😉
係本宮既好老婆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 12:14 發表 查看引用來源

係本宮既好老婆
我知!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆