上一頁下一頁
發新話題

你地有冇試過做愛射精時有被榨乾嘅感覺?超正!

收藏  |  訂閱
49  8.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 08:49 發表 查看引用來源

係物質上要求簡單

老實講如果唔係我買埋返黎送俾老公, 佢真係有本事返工十年都著住同一條褲同一套西囉

唔係睇唔起, 節儉同念舊係好事
男人越大,心力越集中係自己想專注既野身上去發展同做,其他野真係靠身邊女人照顧。
應該開個post,講女人鐘意男人買咩俾自己先得,時間耐左,氹女人難度會跟住高架,相比氹男人真係易。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-12 12:35 發表 查看引用來源

男人越大,心力越集中係自己想專注既野身上去發展同做,其他野真係靠身邊女人照顧。
應該開個post,講女人鐘意男人買咩俾自己先得,時間耐左,氹女人難度會跟住高架,相比氹男人真係易。 ...
個人觀點: 衫褲鞋襪化妝品之類, 除非你對自己品味好有信心或者好清楚了解對方, 我勸你都係唔好啦
唔係想講咩野, 只係有時候作為女人享受既係個過程, 即係行街shopping既樂趣囉
你可以陪佢, 唔好發白日夢或者見到有凳就坐低玩手機, 參與一下過程俾吓意見
必要時出手埋單, 對方揀好左要邊件先然後你話你送俾佢

另外有時候呢, 可能係我呢種看重對方心意既人會更加受落囉
就係男人係可以有掉低老婆係屋企自己出街/ 同自己friend 出街既時候
我都未必次次gathering 都會叫埋老公
我講既心意係, 比如佢出去玩, 或者出去食好西, 會幫我帶d 野返黎
大概會係我個type 既野就ok, 我會feel 到儘管你自己出去happy 我唔係你身邊
你係會開心之餘有諗到我, 其他人氹得你再開心你都冇將我拋諸腦後

回覆 31# dragonbone 的帖子

講真,其實氹男人開心唔難,平時打理得屋企妥妥當當,上床嘅時候冇托手踭,溫溫柔柔,男人就好易滿足,女人相對上物欲相對較大,隨着年紀嘅增長,要求嘅嘢可能越名貴,而男人又會缺乏咗平時生活上嘅儀式感同情趣,感情好容易有變,生活小事都可以嘈大交,所以做男人都要提醒自己偶爾間要有啲情趣,亦都唔好亂買嘢俾佢,因為你買嘅嘢未必係佢鍾意,除非佢開到聲

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 13:27 發表 查看引用來源

個人觀點: 衫褲鞋襪化妝品之類, 除非你對自己品味好有信心或者好清楚了解對方, 我勸你都係唔好啦
唔係想講咩野, 只係有時候作為女人享受既係個過程, 即係行街shopping既樂趣囉
你可以陪佢, 唔好發白日夢或者見 ...
完全明白,我覺得女人shopping,係享受過程,買果下最有滿足感,如果網購,就會多埋唔知幾時收到而拆果下快樂添。
HAHA...... 師妹,妳講左10個男人8個有既通病,女生買野咩?男人企門口,坐埋一邊玩手機,又或最差既不耐煩表情,我當然都明白。

我陪女性朋友時佢地已一早教落,女人最想買得自在,又行得舒服,要男人係旁就係旁,真係唔想時就各行各之後再約,總言之女人想既,就無一本通書睇到老既方法,男人要識睇眉頭眼額,而到女人十五十六要男人俾意見咩?又要識分,女人真係想二揀一,還是想聽到男人一句,鐘意既咪買晒囉,橫掂一定用/食/著得晒,再俾錢。

我試過一次女生買護膚品,勁有排揀同問,佢叫我行開下,我行完整野返黎佢先揀完,但到俾錢時又諗買邊一set好,咁我就好QQ型叫對方揀左既碌我卡就係。講真,唔係我扮大方,而係個女enjoy完揀野同shopping,不妨夢幻埋個尾,代佢俾埋錢,timing出現得好,女人自然更開心。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-10 11:33 發表 查看引用來源

我都試過半中半外射,即係中出小小,即刻抽出黎比女友含,女友用口又含又啜我個龜頭,個時候個龜頭超敏感,感覺D精係咁猛咁標出黎,最後感覺好似比女友啜到一滴都冇剩。好Q正! ...
話說有一日條女問起有無嘜野可以令我射得爽d
我就問返佢有無聽過黃金十秒 跟著同佢解釋。。。
之後有次喺酒店 例牌打真軍都會出幾Q啦
但最尾果q我插到一半佢就嗌夠+開始乾痛 甘我就話算啦甘停左去 佢就話但你未出到喎 跟著就即刻追撚含
佢個口真係同佢個閪有得揮 如是者含到就射 我就拍拍佢膊頭因為我知佢唔鐘意被口爆 想提佢甘上下俾我抽返出來 點知佢唔放出來不突只 仲兩手攬著我條腰 個口含得仲深個頭仲chur得仲快 呢陣時候我就知佢想做個中出效果出來
跟著我都忍唔到射入佢個口 我feel到自己射左幾下之餘 佢仲轉架步係甘搵條利係甘頂同磨龜頭 跟著射完佢都唔收力繼續啜 我果幾秒都頂唔著果種high法 震左幾下+嗌左幾下 佢一停蚊返出來真係成口精 咳到佢仆街 仲話唔只射左甘多 但因為含左甘耐好難完全唔吞
果下除左即刻攬著多謝佢之外 亦都真心覺得嘜精都射哂俾哂佢兩個口

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-4-13 09:37 發表 查看引用來源

話說有一日條女問起有無嘜野可以令我射得爽d
我就問返佢有無聽過黃金十秒 跟著同佢解釋。。。
之後有次喺酒店 例牌打真軍都會出幾Q啦
但最尾果q我插到一半佢就嗌夠+開始乾痛 甘我就話算啦甘停左去 佢就話但你未出到 ...
Wtf
口爆完之後聽到多謝,本宮會嬲㗎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-13 19:33 發表 查看引用來源

Wtf
口爆完之後聽到多謝,本宮會嬲㗎
果次我又唔係直接講多謝 而係肢體動作上感謝佢
因為佢本身對口爆好反感 都肯為我而博成甘
我事後都話 其實為左我一個人爽 但搞到佢甘辛苦 我自己都唔係甘想 跟著佢就話 見到我果黃金十秒high成甘 已經值返 我果刻係真係有感動

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-4-14 00:12 發表 查看引用來源

果次我又唔係直接講多謝 而係肢體動作上感謝佢
因為佢本身對口爆好反感 都肯為我而博成甘
我事後都話 其實為左我一個人爽 但搞到佢甘辛苦 我自己都唔係甘想 跟著佢就話 見到我果黃金十秒high成甘 已經值返 我果刻係 ...
呢樣真,我個女同事sl都係咁,因為之前嘅經歷唔係太好,所以佢話唔會再幫人含,但有一次佢為咗氹我開心,幫我含咗一陣,嗰刻真係會好感動

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-4-14 04:42 發表 查看引用來源

呢樣真,我個女同事sl都係咁,因為之前嘅經歷唔係太好,所以佢話唔會再幫人含,但有一次佢為咗氹我開心,幫我含咗一陣,嗰刻真係會好感動
話說佢就係有講過佢前度經常一玩口爆果陣就禁佢個頭又盛 搞到佢唔like 所以我跟著就算同佢玩得幾激都玩 都唔敢喺佢含含下突然間中出佢個口
不過話說有一次尾q 我又真係唔小心口爆左佢 因為個射意突然間來得好快 射完果下我都即刻係甘say sorry.....而佢跟著又無點出聲 驚撚到我夜晚喺ws都打字sor多次。。。。
不過果次之後 佢就開始一有機會就俾我玩口爆 我示意佢就快射 佢唔放口不突只仲chok得快d個頭。。。

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-4-14 09:22 發表 查看引用來源

話說佢就係有講過佢前度經常一玩口爆果陣就禁佢個頭又盛 搞到佢唔like 所以我跟著就算同佢玩得幾激都玩 都唔敢喺佢含含下突然間中出佢個口
不過話說有一次尾q 我又真係唔小心口爆左佢 因為個射意突然間來得好快 射 ...
口交最大既心理關口, 其實係未有或者係唔多性經驗之前, 對JJ 既理解係佢係一個小便既器官
自己去完廁所都會立即洗手, 實在係想像唔到會將另一個人小便既地方擺入口囉
但性行為係一種互動, 赤裸地接觸男性多左, 知道呢個行為會俾到人好大既快感
或者遇著一個gentleman 少少既, 會同自己口交左先, 於是禮尚往來就會幫人含啦
久而久之習慣左, 上床好自然會捉對方黎含

俾唔俾對方爆同埋吞唔吞, 同樣道理一開始肯定係覺得超嘔心超核突既,
但係情到濃時, 人既本性就係好中意好中意一樣野既時候總有衝動想擠入口
就算你係意外都好啦, 如果對方係超愛你或者對你好有好感, feel 到你精液射左入口之後第一個自然反應都會係繼續啜+啜快d
因為佢會想睇到你最興奮最忘我果一面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆