50 12345
上一頁下一頁
發新話題

你地有冇試過做愛射精時有被榨乾嘅感覺?超正!

收藏  |  訂閱
49  8.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-14 11:32 發表 查看引用來源

口交最大既心理關口, 其實係未有或者係唔多性經驗之前, 對JJ 既理解係佢係一個小便既器官
自己去完廁所都會立即洗手, 實在係想像唔到會將另一個人小便既地方擺入口囉
但性行為係一種互動, 赤裸地接觸男性多左, 知 ...
仲好記得每次一沖完涼無耐 佢喺張床都會即刻追著我下面來含 我有次都喺度問 真係甘好含咩 要追著甘款😂
佢就講左句 因為好好味。。。。
我當時聽完係完全R哂頭 跟著問 其實係嘜野味
佢就話 其實無嘜味 總之好正 總之含唔夠廿秒就已經搞到我著哂 即刻叫佢轉身俾我抽插

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-2 17:18 發表 查看引用來源
我試過,感覺超正!
試過比條女騎嘅時候,同我超合拍,我射精時,佢咁啱又到高潮,不停咁用條幻腰前前後後咁搖擺,我感覺D精向上系咁爆出黎,仲不停咁好似比佢用腰力榨出黎,佢搖左好耐,D精好似比晒佢。

另外仲有幾次特別正,又係比條女 ...
有陣時如果射咗之後條嘢仲係keep住硬嘅話,會繼續插,直至到射第二次先會停

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-4-15 08:25 發表 查看引用來源

仲好記得每次一沖完涼無耐 佢喺張床都會即刻追著我下面來含 我有次都喺度問 真係甘好含咩 要追著甘款😂
佢就講左句 因為好好味。。。。
我當時聽完係完全R哂頭 跟著問 其實係嘜野味
佢就話 其實無嘜味 總之好正 總 ...
本宮絕少沖完涼先幫人含
但你女友講既係真, 一開始真係好唔知點, 但慢慢地的確係會開始欣賞對方果個area 既體味汗味,
jj 上既尿積味 (但絕不代表容許你直接一督尿咁痾入口), 以至精液既腥澀味
女人同你講 "好好味" 有兩種含意, 第一種係中意你係佢嘴入面果種接觸, 中意啜到你好舒服既行為果種成功感
另一種則係名副其實你性器官 and/ or 體液味道對佢造成既味覺刺激

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-12 15:02 發表 查看引用來源

完全明白,我覺得女人shopping,係享受過程,買果下最有滿足感,如果網購,就會多埋唔知幾時收到而拆果下快樂添。
HAHA...... 師妹,妳講左10個男人8個有既通病,女生買野咩?男人企門口,坐埋一邊玩手機,又或最差既不耐煩表情,我當然 ...
唔.....
我再仆街d 咁講, 有時候我地要既其實只係一個態度

用返你個例子, 當你目測到女人十五十六, 兩件野唔知揀邊件好, 要既只係男人一句 "都買吧, 我送俾你"
又或者之前行開左然後 "剛剛好" 返埋黎女人又 "剛剛好" 去埋單俾錢走人既時候, 你同佢講等你黎

簡單d 我淨係解第一項, 就係你同佢講 "都買吧", 佢其實係會拒絕, 忽然加速咁二揀一放低其中一件,
甚至乎揀唔掂兩樣都唔買住亦有可能, 買左要著上身嘛! 自己都會驚一時買錯後悔
但係你唔講, 扮唔知扮feel 唔到, 或者一碌木咁係旁邊靈魂出竅咁, 我地又會唔開心

至於咩時候係咩諗法, 自己亦講唔出, 作為男伴既你只能夠到時賭一手

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-15 09:51 發表 查看引用來源

本宮絕少沖完涼先幫人含
但你女友講既係真, 一開始真係好唔知點, 但慢慢地的確係會開始欣賞對方果個area 既體味汗味,
jj 上既尿積味 (但絕不代表容許你直接一督尿咁痾入口), 以至精液既腥澀味
女人同你講 "好 ...
佢又未去到甘既接受程度 而且好多時沖洗下面果陣都會係佢親自幫我清潔同按摩 (當然我都唔會停哂手 幫佢洗對波同背脊)而且我都唔鐘意好似av橋段甘 未沖涼就已經隊自己碌野落條女個口度 因為我自己聞到d汗味都覺得好臭。。。。。
亦其實口爆左甘多次 佢都吞唔到d精因為連我都聞到d腥味 焗吞左一半都係因為要黃金十秒 好難完全含著d精唔吞。。。。
所以我果時先叫佢不如唔再甘含法 唔想我既爽快建立喺條女既痛苦之上 不過佢除左真係對我好好之外 本身佢個格又真係女強人果種 叫佢放棄 佢反而會諗方法點做好佢
而的確俾佢甘樣chur法 果種爽度係仲勁過後入中出果下

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-4-15 13:38 發表 查看引用來源

佢又未去到甘既接受程度 而且好多時沖洗下面果陣都會係佢親自幫我清潔同按摩 (當然我都唔會停哂手 幫佢洗對波同背脊)而且我都唔鐘意好似av橋段甘 未沖涼就已經隊自己碌野落條女個口度 因為我自己聞到d汗味都覺得好臭 ...
咁佢有可能係自己想克服, 既然你其實都enjoy 咪由得佢玩囉

溫提: 爆左之後繼續塞住佢個嘴, 你可以出黎少少但要佢繼續含住龜頭
要吞精一樣吞到架, 唔會瀆親人
咁做既原因係唔好俾精液同空氣有接觸, 腥味同暴露過係空氣之中差好遠
亦唔會影響黃金x 秒既進行, 多練習幾次就可以掌握到技巧

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-15 10:33 發表 查看引用來源

唔.....
我再仆街d 咁講, 有時候我地要既其實只係一個態度

用返你個例子, 當你目測到女人十五十六, 兩件野唔知揀邊件好, 要既只係男人一句 "都買吧, 我送俾你"
又或者之前行開左然後 "剛剛好" 返埋黎女人又  ...
明啦,其實蛇蛇妳已好叻,妳克服左市場上一半女人都做唔到又或唔識做既野,就係令男人唔跌watt數咁對妳好。
男人,真係只有極少數可以keep住團火同熱情對同一個女人,有時我諗,男人本身質素外,女人其實先係佔大多數係一段關係上令男人對女人一條心。

唔係講笑,以上既真心極有難度。

接番對上,其實我都好清楚,女生要既係尊重,驚喜同埋貼心,男人出現合時,行動配合得宜,窩心指數就上升,令女生被寵被關心下好多時就好多野都會易發生落去。
HAHA...... 妳講既我都有做,記得有次去C字名店買野,個女生應該少有被個sale貼身服侍,換著平時,佢只係想入內睇睇,好怕有人跟住,果次我同個sale妹妹講,麻煩俾D意見佢,佢揀就得,其他唔使諗,我見個女生真係好開心咁揀,亦好enjoy呢個shopping既過程,咁我點?其實我一直有跟住,因為我會講,妳咁後生,唔好揀太深色既袋,揀D活力少少,隔住5個身位俾空間佢揀同時如果佢想問我又可以俾意見佢。

最後佢揀下一樣,揀下又多樣,買個袋,變左多件衫,多左飾物,刻埋字,仲做埋VIP member,男人個底有無肉赤唔講先,但把口一定要講妳開心就得,咁事實佢開心,我都開心既,有時一件事可唔可以做得好睇,我覺得分野係呢度。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-15 14:45 發表 查看引用來源

咁佢有可能係自己想克服, 既然你其實都enjoy 咪由得佢玩囉

溫提: 爆左之後繼續塞住佢個嘴, 你可以出黎少少但要佢繼續含住龜頭
要吞精一樣吞到架, 唔會瀆親人
咁做既原因係唔好俾精液同空氣有接觸, 腥味同暴露過 ...
講左甘多 證明師姐都真係玩唔少 佩服佩服
不過喺我既個案就有d位唔同
第一 就算初頭我未有射意 都會有pre cum噴出來。。。係噴 唔係流出來甘簡單 所以佢含既過程一深嚨都會好易續親
第2 我無論係就射 定係射緊果黃金十秒 佢都已經含到有甘深得甘深 即使我射緊果幾下 佢都唔會放開口好似d av甘 而係keep著搵條舌係甘頂+啜我龜頭馬眼 果幾下除左震撚到唔知做嘜之外 我都幾肯定我射左好撚多喺佢個口 佢個口真係未必完全裝得哂。。。。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-15 17:44 發表 查看引用來源

明啦,其實蛇蛇妳已好叻,妳克服左市場上一半女人都做唔到又或唔識做既野,就係令男人唔跌watt數咁對妳好。
男人,真係只有極少數可以keep住團火同熱情對同一個女人,有時我諗,男人本身質素外,女人其實先係佔大多數係一段關係 ...
射射你既稱讚 我諗我最多可以take 三分之一credit 咁啦

三分之一係來自老豆, 從少佢就當我係男仔咁樣栽培, 講緊既主要係d 娛樂消遣, 其次係對人忠誠肯承擔既價值觀
監我做運動, 要我多睇documentary 少睇娛樂圈八卦野等等
細個果陣女性朋友係唔多架, 但同男仔好容易玩得埋

第二個三分之一, 可以話係遇上對的人囉
我肯俾, 都要對方肯接受同懂得珍惜, 同埋跟我被培養出黎既性格喜好相近

剩返落黎既三分之一先係自己
我中意堅持, 中意挑戰
人人都話難, 半數既couple 開始時甜蜜溫馨最後都分手離婚收場, 又或者同對方厭左之後抵受唔住外來誘惑
我就係想做相反果批

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-16 07:15 發表 查看引用來源

射射你既稱讚 我諗我最多可以take 三分之一credit 咁啦

三分之一係來自老豆, 從少佢就當我係男仔咁樣栽培, 講緊既主要係d 娛樂消遣, 其次係對人忠誠肯承擔既價值觀
監我做運動, 要我多睇documentary 少睇娛樂 ...
妳令我忽然諗妳算唔算係成年男女間覓食群中算上弦既一群,因為妳真係懂得進退得黎又知男人心理。

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆