你地有冇試過做愛射精時有被榨乾嘅感覺?超正!

收藏  |  訂閱
7  9.4k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-2 17:18 發表 查看引用來源
我試過,感覺超正!
試過比條女騎嘅時候,同我超合拍,我射精時,佢咁啱又到高潮,不停咁用條幻腰前前後後咁搖擺,我感覺D精向上系咁爆出黎,仲不停咁好似比佢用腰力榨出黎,佢搖左好耐,D精好似比晒佢。

另外仲有幾次特別正,又係比條女 ...
試過以前同女友做。
好記得因為果次係生日,佢可以俾唔用套,嘩,幾皇恩浩瀚,男上時咁想射未射之際人生第一次唔知拎出黎好定點,佢居然俾中出,仲要叫晒快D大力D,咁即刻屁股起動,射完都唔會停架嘛,衰妹玩收陰肌夾下夾下,果下感覺射左好耐同感覺係每次抽插都被佢夾住咁黎料,全力衝刺左好耐,到我抖晒大氣瞓係床度回味,佢仲即時趴起身玩事後吹,黃金左唔知幾多秒,總言之感覺就係有既都被佢抽乾啜乾晒,我真係好記得好記得我同佢講頂唔住,投降好痺好酸,而佢又見我死死下就笑笑口先收手,唔係,係收口........ 另加一句: 嗱,係你叫我停口喳,唔係我唔啜你架。 ( 註: 佢平時係勁斯文,果次完全另一個mode,真係記一世。)

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-11 11:10 發表 查看引用來源
可能見你生日啦!呢份生日禮物都好正!😬
人氹人,以前年代會好有心,生日會留俾大家成日出去玩,禮物食野再返屋企sweet sweet架嘛,所以我好難忘要求饒呢一下,因為佢覺得好有趣,主要係平時我強勢,所以佢之後都間唔中有玩呢樣,叫佻皮下果隻。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 14:17 發表 查看引用來源

生日禮物呀!
早知道中出一下多啜幾下, 年中慳返唔少

男人生日, 俾佢中山口爆或者射下面上, 開心過中六合彩
女人生日, 你同佢講話幫佢奶, 佢心入面只會一萬句 what the fuck ...
男人好簡單,最緊要新鮮感,呢樣好過下下俾錢了事。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-11 17:49 發表 查看引用來源
咁佢都好有情趣!咁平時會點玩多?😉
玩既有好多,但今次topic係講榨乾,我都幾有印象遮。
而且會榨乾男人既女生,共通點就係一定要主動,因為男人happy完就停手,女生唔夠再chur,男人唔輸得又感覺新奇同興奮,先會出現呢個情況。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 08:49 發表 查看引用來源

係物質上要求簡單

老實講如果唔係我買埋返黎送俾老公, 佢真係有本事返工十年都著住同一條褲同一套西囉

唔係睇唔起, 節儉同念舊係好事
男人越大,心力越集中係自己想專注既野身上去發展同做,其他野真係靠身邊女人照顧。
應該開個post,講女人鐘意男人買咩俾自己先得,時間耐左,氹女人難度會跟住高架,相比氹男人真係易。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 13:27 發表 查看引用來源

個人觀點: 衫褲鞋襪化妝品之類, 除非你對自己品味好有信心或者好清楚了解對方, 我勸你都係唔好啦
唔係想講咩野, 只係有時候作為女人享受既係個過程, 即係行街shopping既樂趣囉
你可以陪佢, 唔好發白日夢或者見 ...
完全明白,我覺得女人shopping,係享受過程,買果下最有滿足感,如果網購,就會多埋唔知幾時收到而拆果下快樂添。
HAHA...... 師妹,妳講左10個男人8個有既通病,女生買野咩?男人企門口,坐埋一邊玩手機,又或最差既不耐煩表情,我當然都明白。

我陪女性朋友時佢地已一早教落,女人最想買得自在,又行得舒服,要男人係旁就係旁,真係唔想時就各行各之後再約,總言之女人想既,就無一本通書睇到老既方法,男人要識睇眉頭眼額,而到女人十五十六要男人俾意見咩?又要識分,女人真係想二揀一,還是想聽到男人一句,鐘意既咪買晒囉,橫掂一定用/食/著得晒,再俾錢。

我試過一次女生買護膚品,勁有排揀同問,佢叫我行開下,我行完整野返黎佢先揀完,但到俾錢時又諗買邊一set好,咁我就好QQ型叫對方揀左既碌我卡就係。講真,唔係我扮大方,而係個女enjoy完揀野同shopping,不妨夢幻埋個尾,代佢俾埋錢,timing出現得好,女人自然更開心。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-15 10:33 發表 查看引用來源

唔.....
我再仆街d 咁講, 有時候我地要既其實只係一個態度

用返你個例子, 當你目測到女人十五十六, 兩件野唔知揀邊件好, 要既只係男人一句 "都買吧, 我送俾你"
又或者之前行開左然後 "剛剛好" 返埋黎女人又  ...
明啦,其實蛇蛇妳已好叻,妳克服左市場上一半女人都做唔到又或唔識做既野,就係令男人唔跌watt數咁對妳好。
男人,真係只有極少數可以keep住團火同熱情對同一個女人,有時我諗,男人本身質素外,女人其實先係佔大多數係一段關係上令男人對女人一條心。

唔係講笑,以上既真心極有難度。

接番對上,其實我都好清楚,女生要既係尊重,驚喜同埋貼心,男人出現合時,行動配合得宜,窩心指數就上升,令女生被寵被關心下好多時就好多野都會易發生落去。
HAHA...... 妳講既我都有做,記得有次去C字名店買野,個女生應該少有被個sale貼身服侍,換著平時,佢只係想入內睇睇,好怕有人跟住,果次我同個sale妹妹講,麻煩俾D意見佢,佢揀就得,其他唔使諗,我見個女生真係好開心咁揀,亦好enjoy呢個shopping既過程,咁我點?其實我一直有跟住,因為我會講,妳咁後生,唔好揀太深色既袋,揀D活力少少,隔住5個身位俾空間佢揀同時如果佢想問我又可以俾意見佢。

最後佢揀下一樣,揀下又多樣,買個袋,變左多件衫,多左飾物,刻埋字,仲做埋VIP member,男人個底有無肉赤唔講先,但把口一定要講妳開心就得,咁事實佢開心,我都開心既,有時一件事可唔可以做得好睇,我覺得分野係呢度。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-16 07:15 發表 查看引用來源

射射你既稱讚 我諗我最多可以take 三分之一credit 咁啦

三分之一係來自老豆, 從少佢就當我係男仔咁樣栽培, 講緊既主要係d 娛樂消遣, 其次係對人忠誠肯承擔既價值觀
監我做運動, 要我多睇documentary 少睇娛樂 ...
妳令我忽然諗妳算唔算係成年男女間覓食群中算上弦既一群,因為妳真係懂得進退得黎又知男人心理。

前往最後回覆