你地有冇試過做愛射精時有被榨乾嘅感覺?超正!

收藏  |  訂閱
6  9.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 14:30 發表 查看引用來源

明白

以上我講果套其實係自己猜想角度為主

咁從被榨乾人o既角度, 其實 (1) 射精時對方繼續騎搏命搖, vs (2) 在對方口內俾佢啜, 射晒都仲繼續啜

邊種更high 更舒服? ...
兩種都試過 第2會high d
有幾次真係俾人啜到下半身都震埋 龜頭仲有一下酸酸地既爽

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-10 11:33 發表 查看引用來源

我都試過半中半外射,即係中出小小,即刻抽出黎比女友含,女友用口又含又啜我個龜頭,個時候個龜頭超敏感,感覺D精係咁猛咁標出黎,最後感覺好似比女友啜到一滴都冇剩。好Q正! ...
話說有一日條女問起有無嘜野可以令我射得爽d
我就問返佢有無聽過黃金十秒 跟著同佢解釋。。。
之後有次喺酒店 例牌打真軍都會出幾Q啦
但最尾果q我插到一半佢就嗌夠+開始乾痛 甘我就話算啦甘停左去 佢就話但你未出到喎 跟著就即刻追撚含
佢個口真係同佢個閪有得揮 如是者含到就射 我就拍拍佢膊頭因為我知佢唔鐘意被口爆 想提佢甘上下俾我抽返出來 點知佢唔放出來不突只 仲兩手攬著我條腰 個口含得仲深個頭仲chur得仲快 呢陣時候我就知佢想做個中出效果出來
跟著我都忍唔到射入佢個口 我feel到自己射左幾下之餘 佢仲轉架步係甘搵條利係甘頂同磨龜頭 跟著射完佢都唔收力繼續啜 我果幾秒都頂唔著果種high法 震左幾下+嗌左幾下 佢一停蚊返出來真係成口精 咳到佢仆街 仲話唔只射左甘多 但因為含左甘耐好難完全唔吞
果下除左即刻攬著多謝佢之外 亦都真心覺得嘜精都射哂俾哂佢兩個口

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-13 19:33 發表 查看引用來源

Wtf
口爆完之後聽到多謝,本宮會嬲㗎
果次我又唔係直接講多謝 而係肢體動作上感謝佢
因為佢本身對口爆好反感 都肯為我而博成甘
我事後都話 其實為左我一個人爽 但搞到佢甘辛苦 我自己都唔係甘想 跟著佢就話 見到我果黃金十秒high成甘 已經值返 我果刻係真係有感動

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-4-14 04:42 發表 查看引用來源

呢樣真,我個女同事sl都係咁,因為之前嘅經歷唔係太好,所以佢話唔會再幫人含,但有一次佢為咗氹我開心,幫我含咗一陣,嗰刻真係會好感動
話說佢就係有講過佢前度經常一玩口爆果陣就禁佢個頭又盛 搞到佢唔like 所以我跟著就算同佢玩得幾激都玩 都唔敢喺佢含含下突然間中出佢個口
不過話說有一次尾q 我又真係唔小心口爆左佢 因為個射意突然間來得好快 射完果下我都即刻係甘say sorry.....而佢跟著又無點出聲 驚撚到我夜晚喺ws都打字sor多次。。。。
不過果次之後 佢就開始一有機會就俾我玩口爆 我示意佢就快射 佢唔放口不突只仲chok得快d個頭。。。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-14 11:32 發表 查看引用來源

口交最大既心理關口, 其實係未有或者係唔多性經驗之前, 對JJ 既理解係佢係一個小便既器官
自己去完廁所都會立即洗手, 實在係想像唔到會將另一個人小便既地方擺入口囉
但性行為係一種互動, 赤裸地接觸男性多左, 知 ...
仲好記得每次一沖完涼無耐 佢喺張床都會即刻追著我下面來含 我有次都喺度問 真係甘好含咩 要追著甘款😂
佢就講左句 因為好好味。。。。
我當時聽完係完全R哂頭 跟著問 其實係嘜野味
佢就話 其實無嘜味 總之好正 總之含唔夠廿秒就已經搞到我著哂 即刻叫佢轉身俾我抽插

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-15 09:51 發表 查看引用來源

本宮絕少沖完涼先幫人含
但你女友講既係真, 一開始真係好唔知點, 但慢慢地的確係會開始欣賞對方果個area 既體味汗味,
jj 上既尿積味 (但絕不代表容許你直接一督尿咁痾入口), 以至精液既腥澀味
女人同你講 "好 ...
佢又未去到甘既接受程度 而且好多時沖洗下面果陣都會係佢親自幫我清潔同按摩 (當然我都唔會停哂手 幫佢洗對波同背脊)而且我都唔鐘意好似av橋段甘 未沖涼就已經隊自己碌野落條女個口度 因為我自己聞到d汗味都覺得好臭。。。。。
亦其實口爆左甘多次 佢都吞唔到d精因為連我都聞到d腥味 焗吞左一半都係因為要黃金十秒 好難完全含著d精唔吞。。。。
所以我果時先叫佢不如唔再甘含法 唔想我既爽快建立喺條女既痛苦之上 不過佢除左真係對我好好之外 本身佢個格又真係女強人果種 叫佢放棄 佢反而會諗方法點做好佢
而的確俾佢甘樣chur法 果種爽度係仲勁過後入中出果下

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-15 14:45 發表 查看引用來源

咁佢有可能係自己想克服, 既然你其實都enjoy 咪由得佢玩囉

溫提: 爆左之後繼續塞住佢個嘴, 你可以出黎少少但要佢繼續含住龜頭
要吞精一樣吞到架, 唔會瀆親人
咁做既原因係唔好俾精液同空氣有接觸, 腥味同暴露過 ...
講左甘多 證明師姐都真係玩唔少 佩服佩服
不過喺我既個案就有d位唔同
第一 就算初頭我未有射意 都會有pre cum噴出來。。。係噴 唔係流出來甘簡單 所以佢含既過程一深嚨都會好易續親
第2 我無論係就射 定係射緊果黃金十秒 佢都已經含到有甘深得甘深 即使我射緊果幾下 佢都唔會放開口好似d av甘 而係keep著搵條舌係甘頂+啜我龜頭馬眼 果幾下除左震撚到唔知做嘜之外 我都幾肯定我射左好撚多喺佢個口 佢個口真係未必完全裝得哂。。。。

前往最後回覆