佳寧娜廣場 華美康養生館

收藏  |  訂閱
11  3.0k

佳寧娜廣場 華美康養生館

復活節假期太多人,都係揀星期日才出發
去了新銀座,不算太多人,過了一晚後
打算去月光城,因為都好耐冇去,坐扶手電梯時,有個靚女問我是否按摩?
我話係呀!上到五樓準備去向左邊的月光城,話佢哋係新開的場,要否去試下?
我喜歡周圍試新嘢,反正時間尚早,即管去睇下什麼環境?
位置係五樓右邊向返後面行,新開張才半個月,入去參觀一下先,環境乾淨,雖然係細場,有美容及按摩,碰見有個靚女從美容房剛做完個客人出來,後生又靚女,只是在大型骨場才有機會見到,見佢好笑容及態度好,咁試下 Facial 先 ,反正收費又唔貴,新銀座地下商場小店,60分鐘都要100多,佢哋90分鐘才158,雖然包小費,靚女服務好細心,當然要畀啲Tips

做完Facial 當然要捧下帶我上去的靚女場,佢係做按摩的師傅,在大場做過的,就做中式120分鐘才238元,也是包小費,當然最後都畀啲Tips

做了兩個項目,埋單396
我又充了2000元(送188元的艾炙項目),反正我會再去

佢哋仲有幾間店,呢間只是分店,雖然是細場,但是新裝修及服務態度好,值得一試
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 重複發帖 2024-4-2 23:06

技師著裙定著褲?純正骨按摩?
如果技師著裙就去試下

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-4-2 18:25 發表 查看引用來源
技師著裙定著褲?純正骨按摩?
如果技師著裙就去試下
師兄,師傅穿褲的,是正骨按摩

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-4-2 20:07 發表 查看引用來源

師兄,師傅穿褲的,是正骨按摩
呢個價錢都ok。搵機會試下。

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-4-2 17:42 發表 查看引用來源
打算去月光城,因為都好耐冇去,坐扶手電梯時,有個靚女問我是否按摩?
我話係呀!上到五樓準備去向左邊的月光城,話佢哋係新開的場,要否去試下?
我喜歡周圍試 ...
月光城有個中式jc
去左chim lor wan

引用:
原帖由 voking 於 2024-4-2 22:33 發表 查看引用來源

呢個價錢都ok。搵機會試下。
對呀!性價比高
本帖最近評分記錄
  • voking 威望 +3 我很贊同 2024-4-4 03:03

引用:
原帖由 emau1 於 2024-4-2 23:10 發表 查看引用來源
月光城有個中式jc
去左chim lor wan 做
月光城中式師傅年紀都唔少,可能有些後生?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-4-2 17:42 發表 查看引用來源
我喜歡周圍試 ...
中式120分鐘238元已包小費
夠唔夠力水同要比幾多tips?

引用:
原帖由 denis789 於 2024-4-8 14:18 發表 查看引用來源

中式120分鐘238元已包小費
夠唔夠力水同要比幾多tips?
力水都可以,如果你受力可以叫佢大力啲
雖然包小費,佢哋嘅提成兩個鐘才60,我就畀多100

引用:
我喜歡周圍試 ...
昨天剛去完,聽講原來都有唔少師兄去捧場
做 Facial 或者按摩

前往最後回覆