搬咗過嚟之後有啲悶!

收藏  |  訂閱
24  6.2k

回覆 4# 想曳曳的男人 的帖子

呢個又唔知喎,唔怪之得啦!咁請問有無其他地方介紹?

引用:
原帖由 鹹爺 於 2024-4-3 13:51 發表 查看引用來源
自從脫離咗討論區之後我覺得呢個區有啲悶!無他,作為一個cd rom梗係想睇自己想睇嘅嘢啦!好記得仲討論區果時有好多囡囡分享自己嘅經歷,做過啲咩會更新下。最記得係阿儀(K嫂)一個聲稱鍾意俾多人輪姦嘅大波妹,佢當時嘅男友(K兄)係 ...
時代唔同, 當時引版後期都開始人少.
又有人互相攻擊, 老年資囡囡嘅又走唔少

果吓轉版, 唔少人(囡囡)入唔返呢.
那時, 我都係要搵香討果邊嘅admim,
攞返D 資料先開到尼邊ac.

好多舊人都唔見晒冇再上嚟

引用:
原帖由 gilbert 於 2024-4-4 01:19 發表 查看引用來源
好多舊人都唔見晒冇再上嚟
大家冇晒意興,
個AC入唔到時, 唔係果果都花時間入返泥

感覺上人其實又唔係話太少o既
一部份踴躍發言認真討論,
一部份只可以叫做經常留言但冇乜營養囉, 得果三幾隻字叫佢分享返自己經歷佢都係hea住咁回你
一部份就係你呢種只讀不寫o既 cd-rom

既然講得性愛咁我唔怕用返couple 做例子啦, 其中一方好熱情咁對另外一方,
卻永遠只係得到對方好冷淡o既回應甚至冇回應, 久而久之你覺得第一方仲會唔會繼續為佢付出?
呢個就係上面第一組別同第二&第三組人之間o既關係

當然, 我唔否認有d 師兄師姐真係咁o岩因為其他原因, 性版搬家初期實在抽唔到身上黎
之後香討同188之間徹底分左家, 冇再提供香討 to 188 果條link 所以不幸地失聯o既可能性

冇人回貼冇人咪少啲人發帖囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-4 07:04 發表 查看引用來源
一部份只可以叫做經常留言但冇乜營養囉, 得果三幾隻字叫佢分享返自己經歷佢都係hea住咁回你

既然講得性愛咁我唔怕用 ...
我好像隐约知道姐姐在说的那群人是谁

同香討分拆之後人流明顯少咗,以前唔係想睇成人內容的亦會偶爾來逛逛,我亦都識到幾個乖乖的梁家婦女,佢哋唔係想睇鹹濕嘢,不過無意中睇到又唔捨得走,亦因此吸引多咗好多狗公。現在188就只係針對成人主題,少咗好多人,真係冇以前咁熱鬧。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-4 07:04 發表 查看引用來源

既然講得性愛咁我唔怕用 ...
而我真係無咩可以出post 嘛。。。。。。。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 10:09 發表 查看引用來源
同香討分拆之後人流明顯少咗,以前唔係想睇成人內容的亦會偶爾來逛逛,我亦都識到幾個乖乖的梁家婦女,佢哋唔係想睇鹹濕嘢,不過無意中睇到又唔捨得走,亦因此吸引多咗好多狗公。現在188就只係針對成人主題,少咗好多人,真係冇以 ...
所以都唔明點解香討要分拆成人版

前往最後回覆