上一頁下一頁
發新話題

終於返咗Hell Kong

收藏  |  訂閱
73  15.0k

泰國果間有無酒店名呀?

泰國果間有無酒店名呀?

師姐係唔係去咗cap d’agde

睇唔到, 可否放多次呀? THX
引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-5 19:10 發表 查看引用來源
飲完酒返咗房
隔離房好大透氣聲
張凳朗起對腳好正
之後比返啲透大氣聲隔離聽😂😂

https://mega.nz/file/wfkgmRYZ#kmQ1m6VhCj8rrz2frrFJRODhpbdEJ6-FTIgMeO7yTss

回覆 63# Nepartak 的帖子

yes
you are right

回覆 64# 自在逍遙 的帖子

我都錯過左 😔😔😔😔

huh, 原來你已經開發咗後面😧
前同後邊個窿 high 啲?
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 10:58 發表 查看引用來源

用手觸碰實係ok 既...
如果真係要玩, 鬼妹都可以含我老公, 口爆唔係話唔得但佢唔可以吞, 要同我打車輪還返俾我
插的話只準騎同埋後入, 唔得攬埋一舊咁親密
仲有要肯被打屁股, 要俾我地輪流打   但受完刑 ...

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-8 14:03 發表 查看引用來源
huh, 原來你已經開發咗後面😧
前同後邊個窿 high 啲?

開發左好幾年啦! 嚴格黎講其實係半開發
冊封皇后當日夜晚就俾左皇上

原本只係想大婚當夜, 找回一點點傳統良家婦女第一次俾人破處既痛楚感覺
誰不知到今時今日都淨係得個痛字完全冇爽過囉, 由插入至到射精都冇, 完全冇

不過開始之前嘛, 拎轉身趴底mak 開屁股等人進入果吓超high超緊張
所以依然keep住一個月左右俾老公入一次, 十五分鐘之內基本可以完事, 本宮都仲頂得順o既
後面個窿比前面果個私人好多, 我只接受俾老公一個人撐開黎玩架咋

用玩具自我訓練下先囉
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-8 14:33 發表 查看引用來源

原本只係想大婚當夜, 找回一點點傳統良家婦女第一次俾人破處既痛楚感覺
誰不知到今時今日都淨係得個痛字完全冇爽過囉, 由插入至到射精 ...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 8-4-2024 14:33 發表 查看引用來源

誰不知到今時今日都淨係得個痛字完全冇爽過囉, 由插入至到射精 ...
咁🪱🪱最近重有冇再玩過後門?🥰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆