上一頁下一頁
發新話題

終於返咗Hell Kong

收藏  |  訂閱
73  14.7k

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-5 07:12 發表 查看引用來源
職員有著衫
咁可惜 應該都要裸體
掛個頸繩之類做分別
咁先公平呀
有冇見到男職員扯旗?🤣

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-5 07:18 發表 查看引用來源
嘩!泰國都交換咁激?

喺酒吧個鬼仔都有問過我老公,不過我唔肯制。
同埋佢條女,對波都冇我咁大,我老公都冇乜興趣。

你班咸濕仔,唔好以為鬼妹一定大波! 同埋鬼妹嗰啲皮膚好粗,我同老公都見到佢手上面有毛,老公話驚拮肉😂😂 ...
如果岩要求 係咪會去馬 同佢地交換或4P?

回覆 22# CTAN2Y33 的帖子

應該唔會囉
我未必會介意,喺佢地面前各有各做。
去到最盡,我可以畀老公揸鬼妹個波,或者鬼仔揸我個波,或者我同鬼妹互錫。

但我接受唔到,畀第二條J 放入我妹妹度。
更加接受唔到,老公條J,放入鬼妹個口或者佢個妹度

回覆 20# 蛇貴妃 的帖子

蛇師姐
今次旅行老公其中一個目的,係帶我睇環境。
因為佢想走!
佢有加拿大護照,不過佢唔想返加拿大,佢話鍾意英國喎!
而我一個女人仔,要走的話,無可無不可!

問心,只要老公開心,去邊都冇所謂!

喺有利息環境下,慳慳哋都可以足夠正常生活嘅!

況且層樓18年已經賣咗,到而家都係租樓住,要走的話,咁都少咗阻力。

回覆 19# R.Gonzalez 的帖子

個鬼妹隻手嗰啲毛真係好粗

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-5 07:20 發表 查看引用來源
真係要回歸現實
因為開始要為未來打算!
其實去到我同老公都唔想返嚟!
香港好厭悶!
考慮緊攪移民?🤔

回覆 26# dttcalvin 的帖子

yes

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-5 07:20 發表 查看引用來源
真係要回歸現實
因為開始要為未來打算!
其實去到我同老公都唔想返嚟!
香港好厭悶!
會唔會有相睇?🥰

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-5 08:07 發表 查看引用來源
蛇師姐
今次旅行老公其中一個目的,係帶我睇環境。
因為佢想走!
佢有加拿大護照,不過佢唔想返加拿大,佢話鍾意英國喎!
而我一個女人仔,要走的話,無可無不可!

問心,只要老公開心,去邊都冇所謂!

喺有利息環境下,慳慳哋都可以足夠正 ...
明白鳥
老公都有澳洲護照, 同佢去過無數次, 亦有吹水咁吹過移民問題囉
地方我可以話都ok 中意, 但都係唔係好捨得香港

回覆 29# 蛇貴妃 的帖子

以前都會唔捨得!
但係越來越覺得想快啲走
香港真係好厭悶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆