上一頁下一頁
發新話題

終於返咗Hell Kong

收藏  |  訂閱
73  14.7k

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-5 09:12 發表 查看引用來源
冇中國人
中國人應該接受唔到掛😂

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-5 07:58 發表 查看引用來源
應該唔會囉
我未必會介意,喺佢地面前各有各做。
去到最盡,我可以畀老公揸鬼妹個波,或者鬼仔揸我個波,或者我同鬼妹互錫。

但我接受唔到,畀第二條J 放入我妹妹度。
更加接受唔到,老公條J,放入鬼妹個口或者佢個妹度 ...
<純幻想>
用手觸碰實係ok 既...
如果真係要玩, 鬼妹都可以含我老公, 口爆唔係話唔得但佢唔可以吞, 要同我打車輪還返俾我
插的話只準騎同埋後入, 唔得攬埋一舊咁親密
仲有要肯被打屁股, 要俾我地輪流打   但受完刑可以俾佢打返

我自己的話呢, 都差唔多, 既然俾得老公一皇二后咁佢俾返我二皇一后都好公平
唔理得佢抗唔抗拒啦, 我要二穴齊插 只有老公可以做插我後面果個

回覆 42# 蛇貴妃 的帖子

師姐你既幻想好快會實現 🤭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 10:58 發表 查看引用來源

用手觸碰實係ok 既...
如果真係要玩, 鬼妹都可以含我老公, 口爆唔係話唔得但佢唔可以吞, 要同我打車輪還返俾我
插的話只準騎同埋後入, 唔得攬埋一舊咁親密
仲有要肯被打屁股, 要俾我地輪流打   但受完刑 ...
師姐你嘅幻想搞到我即刻有幻想。

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-4 23:47 發表 查看引用來源
開心嘅時間覺得特別快, 燦爛假期結束,回歸現實 。去過英國, 法國, 西班牙,葡萄牙
今次有個幾有趣經驗, 老公喺法國租咗一晚天體酒店, 即係入到去唔可以著衫。 無論喺餐廳 泳池 酒吧, 都要赤條條咁樣。
初初入住, 因為怕醜 ,我著 ...
今次"鋪"住個post,等你閃

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-5 08:26 發表 查看引用來源
以前都會唔捨得!
但係越來越覺得想快啲走
香港真係好厭悶
然後發現你好多朋友已經響英國 🤡

响thailand 住過天體酒店幾晚. 頭一晚無料到, 之後晚晚淫亂派對. 我當時係單拖一個. 好好彩D外國夫婦都唔介意一齊玩. 間房有個接近落地大玻璃, 佢哋唔落簾, 亦唔閂門. 表示歡迎其他人加入. 當時有3對夫婦加我一個玩. 但首要唔好介意全部都係D 50+. 身形走樣. D鬼佬係大條D. 但唔硬. 所以我哋D中國人都受歡迎.同埋真係唔畀响公眾做. 但無唔畀攪派對同唔閂門,唔落簾做. 大前提係唔影响其他住客便可以.

回覆 42# 蛇貴妃 的帖子

蛇師姐果然識嘆😂😂
小妹真係唔敢試

回覆 47# 斷空食客 的帖子

yes
所謂淫亂派對咪飲酒囉
中間會有人埋嚟傾偈,叫你一齊玩
你拒絕佢就行開,冇乜hard feelings

我兩公婆都比人問幾次,通常行埋嚟傾一陣,問係咪第一次嚟,又問吓去過邊度玩
之後就攬住個女伴錫吓,然後問you like to join us?
你話enjoy yourself 佢就行開搵第二對couple

我知隔離房有開party,因為佢哋啲叫床聲,肯定唔只兩個人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆