終於返咗Hell Kong

收藏  |  訂閱
6  14.9k

點解係 Hell Kong 嘅?

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-5 07:13 發表 查看引用來源
蛇師姐
你行出去兩個星期,返轉頭,就知呢度係Hell Kong
咁講開又講, 以前細個出國旅行, 比如係聽日要回程返香港, 今日心情就會灰到咩野咁
自由行又好跟團又好, 曾經其實我係幾中意跟團出去玩o架, 一大棚人幾熱鬧, 偶爾仲會有d 驚喜
去到飛機場搵導遊同團友果陣好似拆禮物好心急唔知等陣會遇到咩野咁
同埋更重要o既係, 由朝早幾點起身到一日三餐食乜野都有人預先plan 好

anyway 到左回程前一兩日, 係好多o既唔捨得囉, 人又好地方又好無憂無慮唔駛用腦o既日子又好,
返到屋企忽然間o既寧靜+時差訓又訓唔著, 真係筆墨難以形容o既 down

但而家同老公, 或者婚前做我男朋友o既佢, 一齊出去玩時就完全冇呢種感覺
反而有少少look forward 返去果個我同佢所熟悉o既家

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-5 08:07 發表 查看引用來源
蛇師姐
今次旅行老公其中一個目的,係帶我睇環境。
因為佢想走!
佢有加拿大護照,不過佢唔想返加拿大,佢話鍾意英國喎!
而我一個女人仔,要走的話,無可無不可!

問心,只要老公開心,去邊都冇所謂!

喺有利息環境下,慳慳哋都可以足夠正 ...
明白鳥
老公都有澳洲護照, 同佢去過無數次, 亦有吹水咁吹過移民問題囉
地方我可以話都ok 中意, 但都係唔係好捨得香港

引用:
原帖由 sim888 於 2024-4-5 07:58 發表 查看引用來源
應該唔會囉
我未必會介意,喺佢地面前各有各做。
去到最盡,我可以畀老公揸鬼妹個波,或者鬼仔揸我個波,或者我同鬼妹互錫。

但我接受唔到,畀第二條J 放入我妹妹度。
更加接受唔到,老公條J,放入鬼妹個口或者佢個妹度 ...
<純幻想>
用手觸碰實係ok 既...
如果真係要玩, 鬼妹都可以含我老公, 口爆唔係話唔得但佢唔可以吞, 要同我打車輪還返俾我
插的話只準騎同埋後入, 唔得攬埋一舊咁親密
仲有要肯被打屁股, 要俾我地輪流打   但受完刑可以俾佢打返

我自己的話呢, 都差唔多, 既然俾得老公一皇二后咁佢俾返我二皇一后都好公平
唔理得佢抗唔抗拒啦, 我要二穴齊插 只有老公可以做插我後面果個

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-8 14:03 發表 查看引用來源
huh, 原來你已經開發咗後面😧
前同後邊個窿 high 啲?

開發左好幾年啦! 嚴格黎講其實係半開發
冊封皇后當日夜晚就俾左皇上

原本只係想大婚當夜, 找回一點點傳統良家婦女第一次俾人破處既痛楚感覺
誰不知到今時今日都淨係得個痛字完全冇爽過囉, 由插入至到射精都冇, 完全冇

不過開始之前嘛, 拎轉身趴底mak 開屁股等人進入果吓超high超緊張
所以依然keep住一個月左右俾老公入一次, 十五分鐘之內基本可以完事, 本宮都仲頂得順o既
後面個窿比前面果個私人好多, 我只接受俾老公一個人撐開黎玩架咋

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-8 17:32 發表 查看引用來源
咁🪱🪱最近重有冇再玩過後門?🥰
兩個禮拜前吧, 差不多

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-9 09:33 發表 查看引用來源
開發咗後門之後會唔會有enjoy嘅感覺?🥰😆
其實都係尾有

本宮怕怕呀, 塞玩具入去, 入完之後覺得好污糟!
直接俾皇上拮, 拮完個套就咁掉左佢就得

前往最後回覆