上一頁下一頁
發新話題

好耐冇上嚟

收藏  |  訂閱
213  27.3k

回覆 28# 辣媽人妻 的帖子

可以俾將軍屌,你就開心啦

上咗環做足安全措施又咁好戲,同師妹你玩真係高興死!

你以前喺香討啲故事我全部download落嚟留底,因為太好睇。Welcome back
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-7 21:08 發表 查看引用來源
餓了幾個月發洩完好好睡了一 覺, 醒來的時候,Kelvin仍然睡得香香的。

「 起身!起身!」 我大力搖醒他。

「 什麼事?」 Kelvin睡眼惺忪, 一 臉迷惘,好像記不起自己在什麼地方。

「 你做了什麼? 我當你是朋友,你竟然成人之危⋯ ...

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 08:42 發表 查看引用來源
第一次發帖係12年前,唔知仲有冇人記得我?以前啲網友仲喺唔喺度?

突然想起呢度,走嚟睇吓。
我唔認得人妻內文,但我坦白,我認得人妻對腳。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-8 12:28 發表 查看引用來源

我唔認得人妻內文,但我坦白,我認得人妻對腳。
原來咁樣,好彩只係show對腳。

引用:
原帖由 更年大叔 於 2024-4-7 22:20 發表 查看引用來源

咁衰格既

叫住唔好都要射入去

阿叔我仲記得要保持理智,抽出黎先射。 定還是女士們覺得應該射入去爽啲? 😝
如果冇其他顧慮,梗係射入去爽啲!

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-7 18:26 發表 查看引用來源
跟我之前每次去夜店一样,我都不用付钱的
不用付钱付出其他,沒有免費午餐。妹妹小心。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-8 21:25 發表 查看引用來源

如果冇其他顧慮,梗係射入去爽啲!
無性病無大肚問題
我諗男女都唔會想用套做

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-8 21:27 發表 查看引用來源

不用付钱付出其他,沒有免費午餐。妹妹小心。
講得啱!吾比錢,自己有心理準備。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-8 21:24 發表 查看引用來源

原來咁樣,好彩只係show對腳。
HAHA.......記憶係要靠視覺感覺協助嘛,見腳已記起,好吸引非常架啦。
而家有時間睇埋內文,D回憶先會返晒黎,記起師妹咁吸引。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-7 08:08 發表 查看引用來源
餓了幾個月發洩完好好睡了一 覺, 醒來的時候,Kelvin仍然睡得香香的。

「 起身!起身!」 我大力搖醒他。

「 什麼事?」 Kelvin睡眼惺忪, 一 臉迷惘,好像記不起自己在什麼地方。

「 你做了什麼? 我當你是朋友,你竟然成人之危⋯ ...
師姊真識玩,Kevin以為自己玩人老婆點知自己比人玩,正👍!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆