上一頁下一頁
發新話題

好耐冇上嚟

收藏  |  訂閱
213  27.3k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-6 12:36 發表 查看引用來源
呵呵呵,先谢谢姐姐的好意了 好喜欢姐姐,觉得姐姐好friendly,抱抱 (づ。◕‿‿◕。)づ
叔叔都好架!有冇得抱抱!😬

回覆 1# 辣媽人妻 的帖子

師姐, 很久沒見了.   welcome back

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-6 12:38 發表 查看引用來源
叔叔都好架!有冇得抱抱!😬
我只会抱抱女生的

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 21:59 發表 查看引用來源

我相信這裏好多人都覺得妳cute, 大家比D反應!
師姐,小Koey當然cute, 佢貼嗰啲相腰細細長頭髮,個名仲有個小字,好可愛。

講新故仔之前Update一下:

Erica個老公仍然不知所謂,終於有一日嗌交, Erica爆出一句「若果你唔係咁嗰次就唔會俾人輪姦」,隱藏幾年嘅秘密終於曝光,佢老公因此同佢離婚,不過塞翁失馬焉知非福, Erica遇到另一個愛錫佢嘅男人,現在結婚了過着很好的生活。

29妹同意大利佬生完一個又一個,變咗全職媽咪,冇得喺歐洲遊山玩水。

阿寶年紀大了,男人貪新鮮,周總搵到一個新嘅二奶,佢自己生活。

華叔年紀最大,高域時候不幸走了。

大隻佬成日以為自己勁,女人個個都冧佢,頂唔順同佢拜拜。

日本佬在高域結束便全家飛返日本,照顧父母終老,有東方人的孝道。

食散餐嗰班貨櫃司機冇品又唔尊重東方女人,見過幾次便斷了。

交代完故人的情況,遲啲再講新故仔。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 15:26 發表 查看引用來源
講新故仔之前Update一下:

Erica個老公仍然不知所謂,終於有一日嗌交, Erica爆出一句「若果你唔係咁嗰次就唔會俾人輪姦」,隱藏幾年嘅秘密終於曝光,佢老公因此同佢離婚,不過塞翁失馬焉知非福, Erica遇到另一個愛錫佢嘅男人,現 ...
都好多變化!等你新故仔啦!😉

好耐冇見啦,點可能忘記你

第一次見到我個髮型師

我因為搬了屋,要喺附近搵一個新嘅髮型師,個次我素顏冇化妝,只係着住T恤牛仔褲,不過T恤領口有啲鬆,牛仔褲又好貼身,將我嘅長腿展露無遺。

去到嗰間髮廊,一入去有個髮型師Kevin馬上走來招呼我,我見佢一雙賊眼由想睇到下,我就索性扮純情無知既良家人妻玩吓佢,握手時我故意俾佢一碰到就縮,仲低頭好似怕羞不望他。

坐低剪頭髮嘅時候,我再加一些細微的身體語言,例如他碰到我的耳朵我會震一下,他在理髮時身體碰我的手踭或者肩膊我也會縮開,避免身體接觸,這一來他便以為遇上了一個未開發的良家少婦。

剪頭髮的時候佢企喺我後邊,居高臨下不停咁偷窺我的事業線,我喺鏡裏睇得一清二楚,亦裝作不知。剪髮時髮型師都會同你聊天,我別故意讓他知道一些我想他聽到背景,增加這個遊戲的情趣。他知道了我的丈夫長期在國內,自己一個人留喺呢度,他便認定了我是一個欲求不滿,沒有經驗的良家,作為一隻狗公,他自然覺得我是一個最理想的目標。

引用:
原帖由 canadafai 於 2024-4-6 14:59 發表 查看引用來源

師姐,小Koey當然cute, 佢貼嗰啲相腰細細長頭髮,個名仲有個小字,好可愛。
谢谢你 那我也要帮姐姐改个名字,叫 辣媽小人妻 , 是不是也很可爱?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 16:04 發表 查看引用來源
第一次見到我個髮型師

我因為搬了屋,要喺附近搵一個新嘅髮型師,個次我素顏冇化妝,只係着住T恤牛仔褲,不過T恤領口有啲鬆,牛仔褲又好貼身,將我嘅長腿展露無遺。

去到嗰間髮廊,一入去有個髮型師Kevin馬上走來招呼我,我見佢一 ...
咁玩嘢?咁之後點呀!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆