上一頁下一頁
發新話題

好耐冇上嚟

收藏  |  訂閱
213  27.3k

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 7-4-2024 21:08 發表 查看引用來源
餓了幾個月發洩完好好睡了一 覺, 醒來的時候,Kelvin仍然睡得香香的。

「 起身!起身!」 我大力搖醒他。

「 什麼事?」 Kelvin睡眼惺忪, 一 臉迷惘,好像記不起自己在什麼地方。

「 你做了什麼? 我當你是朋友,你竟然成人之危⋯ ...
條友咁大膽,玩埋內射添呀😱

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-7 21:08 發表 查看引用來源
餓了幾個月發洩完好好睡了一 覺, 醒來的時候,Kelvin仍然睡得香香的。

「 什麼事?」 Kelvin睡眼惺忪, 一 臉迷惘,好像記不起自己在什麼地方。

咁衰格既

叫住唔好都要射入去

阿叔我仲記得要保持理智,抽出黎先射。 定還是女士們覺得應該射入去爽啲? 😝

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-7 16:07 發表 查看引用來源

咪氹我開心,仲後生咩?
後生,女人keep 得好,40 先開始玩都仲有排玩。

引用:
原帖由 更年大叔 於 2024-4-7 22:20 發表 查看引用來源

咁衰格既

叫住唔好都要射入去

阿叔我仲記得要保持理智,抽出黎先射。 定還是女士們覺得應該射入去爽啲? 😝
我同你一樣(都係阿叔),就算女方示意不用袋,射之前都要尊重對方有無批准射入先得😅

引用:
原帖由 water121212 於 2024-4-7 19:58 發表 查看引用來源

我常常都要小心提防破財,但那些地方往往都在……吸走男人的錢
哈哈哈,你试下男扮女装?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-7 19:59 發表 查看引用來源

其實若果對方長過自己陰道,做的時候會有一段留在外邊,不會真的全部插入去,只是女人每一次都會覺得頂到好盡好入。什麼插進了子宮內是小說的形容,真的插進去是不能通過子宮頸,只會痛死。 ...
原来是这样哦。。。我以为真的把30cm都插进去,那样还真会死翘翘呢

歡迎返黎~玩開心D~

最記得華叔!師姐你好

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-7 21:08 發表 查看引用來源

中出係好正 但怕唔怕中招玩到有病?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-7 19:59 發表 查看引用來源

其實若果對方長過自己陰道,做的時候會有一段留在外邊,不會真的全部插入去,只是女人每一次都會覺得頂到好盡好入。什麼插進了子宮內是小說的形容,真的插進去是不能通過子宮頸,只會痛死。 ...
講子宮, 曾經果條友send過條link 俾我睇, 係一d 超重口味既小說, 講切腹o既
我仲記得入面講到女人切開下腹伸手入去自己將子宮拉出o黎, 淨係捧住佢撫摸,
就由原本切腹時候難忍o既劇痛變得異常既快感同舒服, o係有生以來最強烈o既性快感高潮之中帶住微笑咁樣死左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆