上一頁下一頁
發新話題

好耐冇上嚟

收藏  |  訂閱
213  26.4k

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 09:27 發表 查看引用來源

移民太空人,人妻,有兩個小朋友

佢哋去咗讀書所以家裏只剩我一個,老公基本上長駐中國大陸,大家各自搵食,冇hard feeling.

妺妹呢?
而家係邊到住?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 09:40 發表 查看引用來源

以前嗰啲喺呢度

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=21311705&page=1&authorid=5038845
之後識左個原住民貨車司機
同佢攪埋?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 09:27 發表 查看引用來源

移民太空人,人妻,有兩個小朋友

佢哋去咗讀書所以家裏只剩我一個,老公基本上長駐中國大陸,大家各自搵食,冇hard feeling.

妺妹呢?
我是住在吉隆坡的马来西亚华侨,去年年尾刚刚交了一个男朋友,现在他在新加坡培训,要六月尾才回来

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-5 09:50 發表 查看引用來源
我是住在吉隆坡的马来西亚华侨,去年年尾刚刚交了一个男朋友,现在他在新加坡培训,要六月尾才回来
有冇發裸照給他看🤣

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-4-5 09:52 發表 查看引用來源
有冇發裸照給他看🤣
我不拍裸照的啦 不过晚上我回到家里之后,不管他有没有空我们都会视讯聊天,让彼此知道大家都在家里干嘛干嘛,然后可以隔空看看对方~不过如果他的室友也在房间的话,那就比较麻烦了

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-5 09:55 發表 查看引用來源
我不拍裸照的啦 不过晚上我回到家里之后,不管他有没有空我们都会视讯聊天,让彼此知道大家都在家里干嘛干嘛,然后可以隔空看看对方~不过如果他的室友也在房间的话,那就比较麻烦了 ...
咁會唔會裸聊?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-5 09:55 發表 查看引用來源
我不拍裸照的啦 不过晚上我回到家里之后,不管他有没有空我们都会视讯聊天,让彼此知道大家都在家里干嘛干嘛,然后可以隔空看看对方~不过如果他的室友也在房间的话,那就比较麻烦了 ...
唔怕截圖?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 08:42 發表 查看引用來源
第一次發帖係12年前,唔知仲有冇人記得我?以前啲網友仲喺唔喺度?

突然想起呢度,走嚟睇吓。
早晨師姐🥰

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-4-5 09:46 發表 查看引用來源
而家係邊到住?
係屋企住囉。哈哈哈

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-5 09:50 發表 查看引用來源
妳唔一齊去陪瞓?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆