上一頁下一頁
發新話題

好耐冇上嚟

收藏  |  訂閱
213  27.3k

當年妳個POST, 我不知J了多少次
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 08:42 發表 查看引用來源
第一次發帖係12年前,唔知仲有冇人記得我?以前啲網友仲喺唔喺度?

突然想起呢度,走嚟睇吓。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-4-5 14:22 發表 查看引用來源

HI. 點會唔記得辣媽你.

辣媽你係回咗港, 還是繼續在賞楓
為咗D細路讀書,仍然喺楓葉國

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 01:33 發表 查看引用來源

見easter holiday, 以為辣媽你剛巧尼 hong kong

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 01:33 發表 查看引用來源

请问枫叶国是在哪里呢?
PS:姐姐的帖子好多人,而且好多都是我没看过的名字。。。看来是大家都不去我帖子留言

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-6 08:25 發表 查看引用來源
请问枫叶国是在哪里呢?
PS:姐姐的帖子好多人,而且好多都是我没看过的名字。。。看来是大家都不去我帖子留言
老人家有老人家嘅好處,呢度有很多十多年前老朋友,因當年我的貼曾經有差不多2,000,000的閱讀人次,1900回帖,當時香港討論區同188未分家,reader base 大好多。
我看妹妹啲貼經常有幾千回貼,可見和讀者互動較多,不像我只吸引一大批CDROM,只看不回。

還有那2,000,000閱讀人次很多都是看完再看,一路看一路打飛機(自慰)。你的貼主要是生活上的閑聊,很少讀者會不斷一次又一次的重複看。

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-6 08:25 發表 查看引用來源
请问枫叶国是在哪里呢?
Maple leaf is Canada country sign.

啱啱熟😋
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 09:36 發表 查看引用來源

多謝,其實我以為40係熟女,有啲擔心。睇嚟仲有一段時間可以玩。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 09:08 發表 查看引用來源

老人家有老人家嘅好處,呢度有很多十多年前老朋友,因當年我的貼曾經有差不多2,000,000的閱讀人次,1900回帖,當時香港討論區同188未分家,reader base 大好多。
我看妹妹啲貼經常有幾千回貼,可見和讀者互動較多,不像我只吸引 ...
哇,2m reader!!!姐姐好像网红呢
我是喜欢跟人互动,所以只要有人留言我就肯定会回复的,也算是一种礼貌吧
至于姐姐说的边看帖子边自慰嘛,我觉得那是另一个境界了

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 09:12 發表 查看引用來源

Maple leaf is Canada country sign.
看到maple leaf,我最近打工的时候好像看到有人玩手机游戏,maple story 蛮可爱的,好喜欢

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-6 10:11 發表 查看引用來源
哇,2m reader!!!姐姐好像网红呢
我是喜欢跟人互动,所以只要有人留言我就肯定会回复的,也算是一种礼貌吧
至于姐姐说的边看帖子边自慰嘛,我觉得那是另一个境界了 ...
仲有嗰啲唔一定係男人,有一次女讀者私訊我話佢會睇我嘅貼然後自己煮 (do it yourself,自己嚟,我都係第一次聽呢個叫法) ⋯⋯那一個是正經人妻,有老公未有小朋友,從來冇偷食,好cute.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆