上一頁下一頁
發新話題

好耐冇上嚟

收藏  |  訂閱
213  27.3k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-6 10:11 發表 查看引用來源
哇,2m reader!!!姐姐好像网红呢
我是喜欢跟人互动,所以只要有人留言我就肯定会回复的,也算是一种礼貌吧
至于姐姐说的边看帖子边自慰嘛,我觉得那是另一个境界了 ...
我在貼裏面分享我自己同朋友嘅經歷,好多人當鹹濕故仔睇,睇到興起就順便自己⋯⋯你明啦。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 10:15 發表 查看引用來源

仲有嗰啲唔一定係男人,有女讀者私訊我話佢哋會睇我嘅貼然後⋯⋯
你啲帖真係引人入性吖嘛!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-6 10:24 發表 查看引用來源
你啲帖真係引人入性吖嘛!😉
點解你日夜都喺度嘅?唔使做?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 10:26 發表 查看引用來源

今日星期六放假吖嘛!😬

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 10:26 發表 查看引用來源

師姐最近有冇大戰呀?🥰

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 10:15 發表 查看引用來源

仲有嗰啲唔一定係男人,有一次女讀者私訊我話佢會睇我嘅貼然後自己煮 (do it yourself,自己嚟,我都係第一次聽呢個叫法) ⋯⋯那一個是正經人妻,有老公未有小朋友,從來冇偷食,好cute. ...
我也是第一次听到这样的说法呢,应该叫cook it yourself,呵呵呵
我是正经女朋友,没有小朋友,也从来没偷吃,也不会CIY or DIY,但是我不cute

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 10:16 發表 查看引用來源

我在貼裏面分享我自己同朋友嘅經歷,好多人當鹹濕故仔睇,睇到興起就順便自己⋯⋯你明啦。
我也常常看到188的人分享自己的经验,可是重来不会有感觉

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-6 10:53 發表 查看引用來源
我也是第一次听到这样的说法呢,应该叫cook it yourself,呵呵呵
我是正经女朋友,没有小朋友,也从来没偷吃,也不会CIY or DIY,但是我不cute
我相信這裏好多人都覺得妳cute, 大家比D反應!

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 10:59 發表 查看引用來源

呵呵呵,先谢谢姐姐的好意了 好喜欢姐姐,觉得姐姐好friendly,抱抱 (づ。◕‿‿◕。)づ

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 10:59 發表 查看引用來源

除咗cute,仲樣靚身材正!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆