上一頁下一頁
發新話題

好耐冇上嚟

收藏  |  訂閱
47  27.3k

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-4-5 10:20 發表 查看引用來源
提一提你 要小心點
冇其他意思
谢谢你~我也明白你只是出自一片好心的

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 10:33 發表 查看引用來源

比劍!
hmm。。。如果他们有这个兴趣的话,我倒是不介意的,只要告诉我比赛结果就好了

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-5 10:39 發表 查看引用來源
咁你引下佢吖嘛!😉
我不会引诱啊,要怎么做?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-5 10:42 發表 查看引用來源
唔著衫擺啲性感post!😉
性感pose啊。。。虽然不知道怎么摆,但我下次试试看
另外你写错字了,是pose

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 01:33 發表 查看引用來源

為咗D細路讀書,仍然喺楓葉國
请问枫叶国是在哪里呢?
PS:姐姐的帖子好多人,而且好多都是我没看过的名字。。。看来是大家都不去我帖子留言

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 09:08 發表 查看引用來源

老人家有老人家嘅好處,呢度有很多十多年前老朋友,因當年我的貼曾經有差不多2,000,000的閱讀人次,1900回帖,當時香港討論區同188未分家,reader base 大好多。
我看妹妹啲貼經常有幾千回貼,可見和讀者互動較多,不像我只吸引 ...
哇,2m reader!!!姐姐好像网红呢
我是喜欢跟人互动,所以只要有人留言我就肯定会回复的,也算是一种礼貌吧
至于姐姐说的边看帖子边自慰嘛,我觉得那是另一个境界了

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 09:12 發表 查看引用來源

Maple leaf is Canada country sign.
看到maple leaf,我最近打工的时候好像看到有人玩手机游戏,maple story 蛮可爱的,好喜欢

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 10:15 發表 查看引用來源

仲有嗰啲唔一定係男人,有一次女讀者私訊我話佢會睇我嘅貼然後自己煮 (do it yourself,自己嚟,我都係第一次聽呢個叫法) ⋯⋯那一個是正經人妻,有老公未有小朋友,從來冇偷食,好cute. ...
我也是第一次听到这样的说法呢,应该叫cook it yourself,呵呵呵
我是正经女朋友,没有小朋友,也从来没偷吃,也不会CIY or DIY,但是我不cute

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 10:16 發表 查看引用來源

我在貼裏面分享我自己同朋友嘅經歷,好多人當鹹濕故仔睇,睇到興起就順便自己⋯⋯你明啦。
我也常常看到188的人分享自己的经验,可是重来不会有感觉

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-6 10:59 發表 查看引用來源

我相信這裏好多人都覺得妳cute, 大家比D反應!
呵呵呵,先谢谢姐姐的好意了 好喜欢姐姐,觉得姐姐好friendly,抱抱 (づ。◕‿‿◕。)づ

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆