試過巨根的姊妹分享一下

收藏  |  訂閱
38  12.9k

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-8 21:16 發表 查看引用來源

多謝提醒

若有玩具經驗分享一下也可以
哎呀, 本宮係慣左把口唔識收 冇咩提唔提醒o既

玩具呢, 都係以前o既事, 同SP 果陣領教過幾次, 都係用o黎訓練唔係享受囉
好粗好長o既巨根有, 佢會慢慢咁捅到最入最入直到我痛得發抖為止, 知道盡頭去到邊然後就o係果個範圍抽插囉
學你話齋係好漲好漲填滿晒咁, 可以叫興奮但唔係舒服果種
另一款係震強, o係門口玩唔駛塞入去, 淨係震豆豆, 佢會先set 一個target比如話我要o係冇束縛o既情況下頂幾長時間
假設係10分鐘咁講, 忍到就忍忍唔到可以叫停, 但比完整o既10分鐘每少一秒陣間要多打三籐

SP 之前同SP 之後我都絕少會用到道具, 因為性行為o既本質係要以接觸對手o既身體為主囉

引用:
原帖由 moneyzero 於 2024-4-7 20:36 發表 查看引用來源
俾巨根插過,小根還能滿足你嗎?
有啲巨根男成日以為自己勁所有女人都要投懷送抱,態度囂張,口口聲聲問有冇試過好似佢咁勁,其實女人會好反感,有時交了一次手就冇下次。

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-4-9 08:09 發表 查看引用來源
我都想知,我老婆都成日話想試下黑人或者鬼佬size,想知係咩感覺
女人肯應該很容易搵對手,你在哪裏?

有冇其他師姐師妹試過?分享一下唔使怕羞。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-9 21:11 發表 查看引用來源

有啲巨根男成日以為自己勁所有女人都要投懷送抱,態度囂張,口口聲聲問有冇試過好似佢咁勁,其實女人會好反感,有時交了一次手就冇下次。
哈哈哈哈我知你講乜
Russel Peters 講既, 巨根男想搞野唯一要做o既事就係 show up
small dick 男先會o係床上下苦功去 impress 對方

回覆 13# 辣媽人妻 的帖子

言下之意,應該嘆過5少

我都想試吓
可惜只食過芝士腸😑

回覆 17# littlemomoko 的帖子

咁陰公 。 仲慘過食自己

没看过小辣妈说的那种巨无霸,想见识见识
玩具的话就。。。试过最长的就是炮机了

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-4-19 09:47 發表 查看引用來源
没看过小辣妈说的那种巨无霸,想见识见识
玩具的话就。。。试过最长的就是炮机了
入唔入得晒?😉

前往最後回覆