一個幻想性問題 ... 援交女孩 , 如果慢慢習慣 , 以至變成享受 , 佢既初體驗應該係點???

收藏  |  訂閱
32  2.3k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 17:35 發表 查看引用來源
唔知啦,幾十年無見,但果陣成日有提子睇,不同型態,原型靚態,1粒開差的豆,又見過漲到手指尾頭咁,但淡白色。果陣我都血氣方剛,為左呢的景象,捐出好多搭飛機的子孫,仲要成癮,好難先戒左。 ...
咁有冇抽過水?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-9 17:44 發表 查看引用來源
咁有冇抽過水?😉
最頂多拍下膊,試過畫背落個扣,已經喂。。。。其實我想鬆個扣等佢拿手唔成勢,雖然係佢屋企,雖然係校服。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 17:46 發表 查看引用來源
最頂多拍下膊,試過畫背落個扣,已經喂。。。。其實我想鬆個扣等佢拿手唔成勢,雖然係佢屋企,雖然係校服。
咁大膽!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-9 17:47 發表 查看引用來源
咁大膽!😬
之前公司無人,傾左好耐,佢初春時期點樣呃亞媽同同學去溫書,實際係開p,比人拖出露台咀,點樣比人非禮 , 係街, 係學校,係巴士, 最後先講鬼佬單野,講到我都慶起,以為抽到水,點知佢話要靚仔或有錢先。。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 18:16 發表 查看引用來源
之前公司無人,傾左好耐,佢初春時期點樣呃亞媽同同學去溫書,實際係開p,比人拖出露台咀,點樣比人非禮 , 係街, 係學校,係巴士, 最後先講鬼佬單野,講到我都慶起,以為抽到水,點知佢話要靚仔或有錢先。。 ...
咁有要求!又蠢唔晒!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-9 18:21 發表 查看引用來源
咁有要求!又蠢唔晒!😬
點會蠢,紅磡名校架,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 18:48 發表 查看引用來源
點會蠢,紅磡名校架,
不過估唔到果時都算開放!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-9 21:01 發表 查看引用來源
不過估唔到果時都算開放!
所以我信有性女,除左佢,有另一個世侄女又係咁容易比人食,真是唔敢生女。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 21:50 發表 查看引用來源
所以我信有性女,除左佢,有另一個世侄女又係咁容易比人食,真是唔敢生女。
而家啲後生女性觀念比之前開放,而家可能好平常!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-9 08:50 發表 查看引用來源
以前女人覺得同男人上床蝕底,現代女性只會覺得是各取所需,不是被佔便宜。

前往最後回覆