一個幻想性問題 ... 援交女孩 , 如果慢慢習慣 , 以至變成享受 , 佢既初體驗應該係點???

收藏  |  訂閱
2  2.3k

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-4-8 16:32 發表 查看引用來源
小弟之前講過 , 我寫甜文既興趣 ...
最近就係想寫呢個題材 !!!
如果A片或者精蟲上腦既寫法 , 應該係一來就砌到佢慾仙慾死
但作為一個理性人 , 我覺得咁唔係太合理 ...

我假設囡囡一開頭係為錢 , 對呢件事既態度 ,  ...
好多年前本宮都寫過一個, 內容係講一個妙齡少女, 因為感情路上受創+金錢吸引,
自暴自棄地主動入行, 例行公事咁同人上床, 直到有日一個怪客出現搵佢談心而唔係泄慾,
先係一見如故然後日久生情, 再然後無意中發現 (故事情節係有dd 科幻) 同對方上一世有過一段未了情
(整篇作品本身就係另一篇o既續集), 最後轉轉折折, 同左佢再續前緣

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-9 09:19 發表 查看引用來源

好像好有趣,貴妃可否貼出來分享一下?
呢度: https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26119860&extra=&page=1

好多年前見人寫書於是又學人寫, 技藝不精, 有d 位未夠圓滑唔好見笑

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-4-8 16:32 發表 查看引用來源
小弟之前講過 , 我寫甜文既興趣 ...
最近就係想寫呢個題材 !!!
如果A片或者精蟲上腦既寫法 , 應該係一來就砌到佢慾仙慾死
但作為一個理性人 , 我覺得咁唔係太合理 ...

我假設囡囡一開頭係為錢 , 對呢件事既態度 ,  ...
哎呀 sor9ry 之前掛住自說自話冇真係答過樓主你o既問題
(但係in my defense 你post 左問題出黎之後好似亦冇再出現過, 所以打和? )

假如我係果位囡囡呢, 我覺得被錢吸引係一回事, 未開工之前會好盼望快d 開工囉
因為仲未試過, 我會以為訓低嗌幾聲就有錢收, 或者一邊享受一邊仲有人俾錢我駛
單純係為錢而入行o既好可能有以前其他工作經驗收入做比較囉, 我唔知價, 但假設一次一千蚊咁講,
一個晚上至少可以賺個兩三千, 返其他工我要坐足成日先有, 仲要係冇快感囉
呢個係入職前o既想法

到真係埋位啦, 先發現一切都係自己幻想
畢竟係服務性行業唔係同自己愛人上床, 對象完全唔到你揀, 污糟邋遢又好性情古怪又好你都要接
付費買享受o既係對方, 佢當然唔會亦唔需要錫住我黎進行, 再嘔心核突都要錫落去,
自己未warm up 人地急住要拮入黎都要逆來順受, 痛苦都其次, 俾佢糟質完仲要違背良心咁讚佢
一來搏額外打賞二來霸住條revenue stream 希望陸續有來,
希望陸續有來o既係經濟收益, 但肉體上係咪都想咁樣, 又係另一回事

可能到左果種嘔心不情願既感覺漸漸麻木, 服務對象再甩皮甩骨都再唔當一回事,
完全冇晒果種情緒上既波動, 身體感覺上或者亦都已經習慣, 或者用其他液體輔助, 或者當係工作辛勞既一種,
或者識得引導對方去做自己想佢做既事, 又或許完全淨係諗住錢錢錢卦?
到左呢個時候被client 召喚, 到陪佢飲酒, 到除衫, 到完事之後, 心情也許會同返完一日office 工冇咩分別

當然你都係寫故仔啫, 細節位未必一定要咁認真, 我自己當年一樣都係亂咁黎

順帶一提, 曾經我好似都有咁講過, 話會幻想自己做呢行
認真思考過之後都係收返啦, 除非真係casual 到唔casual 一個月先接一單兩單志在過癮
否則既話愈係訓身, turnover 愈高, 風險愈大, 需要愈多 PPE, 即係一重又一重隔膜呢樣唔得果樣又唔好
連口交都要同佢笠個套先擺入口幫佢啜膠袋, 真係做黎把L 囉

前往最後回覆